Sari la conținut

mojo

Membra
  • Număr conținut

    52
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de mojo

  1. Buna! Sunt si eu o noua venita pe forum si din cate stiu eu, nu e frumos sa nu te prezinti,asa ca ......dalia este numele meu,stau in bucuresti(deh....la facultate),iar permis inca nu am,dar fac scoala ptr categoria A!sper ca in curand sa mai fie pe plastic inca o litera la ce ai voie sa conduci :)!

      Aveti grija cum conduceti si multam daca ma primiti printre voi sa mai invat si eu cate ceva!

    244639[/snapback]

    :cheers: Hello Dalia!Sa stii ca chiar ca poti invata multe lucruri citind ce se scrie p'aci pe forum :crack: Bafta cu carnetul...sper sa-l iei cat mai curad :baldy: take care :baldy:

  2. hey,salutare!!mi-a luat ceva timp(vreo 6 luni) sa am curajul sa va scriu si eu!inca mai am indoieli in privinta asta! :).nu am motor(inca!),desi visul meu se numeste SUZUKI GSX-R 1000,si desi stiu ca deocamdata nu-l voi avea decat pe peretele dinn camera mea in forma compresata de poster!!!spre rusinea mea nu am nici carnet :baldy: .de fapt merit sa ma numesc motociclista? :crack: oricare e raspunsul,eu ma antrenez pentru o viitoare bataie cu vantul si clipa!!!

            va salut cu farul din constanta(k deee,nici far de motor n-am!)

    243827[/snapback]

    :cheers: Hello!Bine ai venit :crack: Nu-ti mai face atatea probleme ca nu ai carnet categoria A si nici motor...nici eu nu am deocamdata :10: Dar toate la timpul lor...la vara sper sa am si eu carnetul...iar cu motorul mai vedem noi(k pt asta tre sa strangi ceva banuti :crack: ).Intre timp citeste ce se scrie pe forum...si invata...ca se scriu multe lucruri interesante si utile pt un viitor motociclist si nu numai :baldy:

  3. Traseul e SUPERB, SUBLIM  Atata doar ca strica foarte mult peisajul dealurile defrisate TOTAL de romanii hoti pusi pe capatuiala... :P . Pe bune, DEALURI INTREGI unde s-a taiat absolut tot, au ramas numai niste trunchiuri de copac.. imagini ca dupa un bombaradment atomic! Frumoasa tara avem, pacat ca e locuita!

    Cata dreptate ai!!!Si eu m-am revoltat cand am vazut cum zone intregi de padure au fost taiate :) In loc sa protejam minunatele privelisti pe care ni le-a dat D-zeu...taiem si distrugem :drink: ...ca nah..asa e pe la noi...de ce sa nu bage si nenea paduraru un ban nemuncit la buzunar? :lol: Si dupa se mira lumea de ce se produc alunecari de teren :eek:

  4. Daca ajungi p'acolo...trebuie neaparat sa faci si o mica excursie pana la lacul Calcescu...e foarte frumos...si daca vrei t poti duce si pe creasta...pe Setea mare,Setea mica,poate chiar Parangul mare.Ai grija totusi ca anul asta au fost inundatii pe acolo...iti spun din proprie experienta :) Asa ca asculta si tu vremea p la radio :drink: Aaa..si inca ceva...ti-as sugera sa nu stai p langa cabana...e mult mai frumos in poienitele de mai sus :P Have a safe trip(daca te duci) :eek:

×
×
  • Creează nouă...