Sari la conținut

Geros1988

Membru
  • Număr conținut

    39
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Geros1988

  1. -Am fost sa vad motorul asta: http://www.bikeshop....004-457248.html

    dar sa zicem ca nu este tocmai in mintile lui..nu vreau sa intru in detalii si sa fac reclama proasta..

    -In schimb, am gasit motorul asta: http://www.okazii.ro...-fz6-a112835676 , care mi-a placut, chiar daca nu este semicarenat, dar trebuie sa mai fac rost de niste banuti..

     

    Salutare,

     

    Daca te intereseaza varianta naked, am si eu mobra la vanzare: http://bikeshop.ro/m...006-460062.html

    Cand ai timp si chef ziua intre 9-18 sunt la munca in victoriei si poti sa vii sa arunci un ochi; sau poti s-o vezi seara cand ajung pe acasa; daca iti place si vrei s-o achizitionezi vorbim si de pret; daca nu spor la cumparaturi si sa stapanesti sanatos orice ti-ai lua. Super mobre FZ-urile :)

     

    Asfalt uscat tuturor friday.gif

  2. Pe la 7 ar fi perfect. Sincai e lic de la tineretului nu? 7.7-15 o sa fiu acolo.

     

    sonyy am o rugaminte la tine pls, da-mi si mie un tel (sms) la 0720 023 855 pe la 6.30 asa sa stiu daca mai vin sau nu acolo. O sa plec de la pc si n-am net unde ma duc in oras. Bafta si sper sa ne adunam azi :cheers:

  3. Mi-ar placea sa facem o intrunire de Fazeristi. Eu in principiu pot sa vin oricand seara dupa 6.30; sau azi de exemplu sunt prin zona. Daca aveti chef de o ieseala aici prin Bucuresti ma bag.

    p.s. sa nu fie lunga plimbarea ca e criza mare cu gazu :P

     

    :cheers:

  4. Nu se pune problema de socoteala in targ fiindca nici acasa nu e nicio socoteala..... nu am ce socoti :)))

    Multam de sfaturi, ma descurc cu ce mi-ati spus; ideea e sa fie si finante.

    Vedem......daca gasesc bars in maxim 400 roni, ma gandesc daca sa pun sau daca nu, merge si cu pad-uri ca nu tuseste mobra :P

     

    Hai cu primavara odata :unsure:

    Salutari!

  5. Pai n-are nimic, pune si el pe care parte cade mai des! :grinbandit: :crack:

     

    Cauta pe aici userul Rados, vezi ca si atelierul unde presteaza el se ocupa si de confectionarea a asa ceva. Tipa si la el, vezi la cat de duce. Vezi ca la el in semnatura sunt o parte din lucrarile efectuate de ei.

     

    Mai cautam ceva oferte, nu ma arunc ca nu e graba, mai e pana in mai cand vine primavara :)))

    Mersi de pont Metal Heart; trecem oferta pe hartie si pe saptamana viitoare ma apuc sa sun pe la toti sa vedem unde ies mai bine :cheers:

  6. Salutare,

     

    Vreau sa pun si eu pe FZ niste crash bar-uri si m-am gandit sa va intreb pe voi daca aveti idei pe unde sa le fac intr-un pret cat mai rezonabil. De la Florin-v am un pont, dar omul care le face, cere o suma cam imposibila tinand cont de bugetul limitat pe care il am momentan.

     

    Multam anticipat pentru raspunsuri :friends:

  7. Salutare tuturor,

     

    Asa ca primul post pe forum, vreau sa-i dau si eu, ca multi altii un 10 lui Kosh pt topicul extraordinar. L-am citit deja ce 4-5 ori si tot imi face placere sa-l recitesc. Ar trebui sa dau sala din ce ai scris tu in topic si nu din legislatia noastra rutiera :)

    Imi continui lecturile din sectiunea pt incepatori si va salut cu respect: asfalt uscat! (chiar daca eu nu sunt inca motociclist :P)

×
×
  • Creează nouă...