Sari la conținut

MikaDeea88

Membra
  • Număr conținut

    167
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de MikaDeea88

  1. banuiesc ca esti ironic..................................

     

    E mai degraba inuman si vorbeste gura fara el din prostie.El nu se gandeste ca si el poate ajunge oricand in aceasta situatie si ca oricare dintre noi putem pati asta si ca nu toti avem norocul sa mai vorbim dupa asta...

  2. Salut, din păcate am fost martor la toata întămplarea, am mers cu mașina in spatele motociclistului, și totul s-a întămplat în fața mea, la mai puțin de 10 metri. "Riderul" a intrat în plin in mașina duduiței care stătea pe loc la semafor. Riderul avea peste 60 de km/h si sicer nu-mi explic cum a putut să o lovească fără milă. L-am văzut zburănd in aer cățiva metri fiind convins că sigur și-a rupt ceva prin el. Am oprit in spatele lui, si i-am ridicat motorul. Motociclistul după accident o dădea in glume, cu toate că era speriat si tremura tot. Mai departe după ce a venit salvarea și miliția m-am cărat. Asfalt uscat!

     

    In primul rand tu cred ca nu stii sa apreciezi o distanta corect...pana la semafor erau 100 metrii pe putin.

     

    Ar trebui infiintata o noua categorie, ceva de genul... "motociclisti cu porniri suicide"...

     

     

    Asta ar fi o mare idee in capul unuia care in loc de creier are bolovani.Daca tot ai pomenit de asta nu vrei sa o infiintezi tu si sa fii si principalul "motociclist cu porniri suicide" ,asta pentru ca ai venit cu ideea asta "geniala"

     

    inca un tampit..si vor mai fii destui..pacat de masina

     

    Pot sa spun ca sunt uimita de "UMANITATEA" de care dai dovada. Lasa ca poate urmatorul tampit vei fi chiar tu dar poate tu nu vei avea norocul sa mai poti comenta dupa !!! Tu si restul "rasaritilor" care aveti bolovani in loc de creier,postati parerile voastre zeflemiste cu un ranjet idiot pe fata pentru ca alta preocupare reala nu aveti in viata asta decat sa comentati tot ce se poate cu rautate,ironie si scarba nestiind care este de fapt realitatea.

  3. Cred ca te-ai speriat initial ..mda.

     

     

     

    URAT! ..

     

     

    RiP :(

     

     

    Initial m-am ingrozit pentru ca am fost sunata de un prieten care mi-a zis de accident si mi-a spus ca e vorba de un Yamaha R6 cu saua alba si imediat m-am gandit la tine...Dupa 5 min a sunat iar si mi-a zis ca are nr VS 81 DNY si abia atunci m-am linistit...Dar tot am ramas socata si cu un mare gol in stomac :(

  4. Dupa 17 pagini aiurea si vreo 20 de minute pierdute, m-am lamurit. Mare parte dintre voi n-aveti nicio treaba nici cu sexul, nici cu femeile. Scopul topicului este total inutil.. vorba aia, n-ai cu cine..

     

    PS: Ca sa nu sariti toti aiurea, am zis "mare parte", nu toti :)

     

     

    Aici ai mare dreptate!!!Topicul asta a ajuns topic pentru orice fel de discutii si mai ales caterinca facuta aiurea :bounce: Cred ca multi intra pe orice topic sa comenteze pentru ca nu au ce face :crack:

  5. As avea mare nevoie de o viziera pentru casca Shark S650 si capacele de la aerisiri.Daca schimba cineva viziera si nu mai are nevoie de cea veche si vrea sa o doneze il rog sa ma contacteze.De asemenea daca doneaza cineva o pereche de manusi indiferent de starea lor,marimea S il rog sa ma contacteze.Din pacate momentan nu-mi pot permite sa imi cumpar o viziera si aerisiri pt casca!Multumesc :friends:

     

     

     

     

×
×
  • Creează nouă...