Sari la conținut

Sorin_Dan

Membru
  • Număr conținut

    77
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Sorin_Dan

  1. Baiatu .... acum 6 ani era Lapte si Miere la RAR ... am facut 5 ITP-uri cu motoare diferite, atat la RAR cat si la altii, la primele 3 teste nici macar nu am pornit motorul, la ultimul test motorul a fost blocat pe banc pt control RAR, au venit baietii, au masurat profilul cauciucurilor, asta pe langa verificat dimensiune, si au pus microfonul la tobe cu motorul turat! (astea 3 chestii i-au interesat), desi motorul nu era unul de viteza.

    :)))))

     

    Asta e buna cu microfonul in tobe :)))))) Si de unde au avut ei cartea(manualul dat de fabricant) motorului unde scrie cati decibeli nu ar trebui sa depaseasca :)))) Deci faza cu microfonul e beton.

    Am fost anul trecut la Adi Service. Era un inspector mai micut care a facut inspectia la moto si mi-a verificat luminile, franele pe stand, anvelopele si jocurile in jug/rulmeti...l-am sunat sa-l intreb care e treaba cu itp-ul si mi-a zis ca a plecat de la Adi Service de aceea acolo inca nu au dat drumu la moto. Din cate am inteles cei de acolo vor sa pregateasca alt inspector ca sa poata sa reia activitatea la ipt moto. Din ce a mai zis el, o sa se deschida inca o statie pentru moto in Talmaciu...dar nu stie cand exact.

  2. Dragilor,

     

    ma gandesc sa-mi dezbembrez viroaga, 535cmc, 1988. Cu exceptia electromororului, si cred ca si a rulmentului unisens, restu-i totul ok.

    In functie de solicitarile voastre si ofertele lansate, ma gandesc daca-l mai repar sau nu.

    Rog PM.

     

    Asfalt uscat

     

    Pai sa ne anunti ca o sa, sarim ca ulii sa-l devoram ricky.gif

  3. Autobiografia parlamentarului

    Am fost director la o mare intreprindere socialista.

    ...

    M-am reabilitat, am intrat in politica, am intrat in partid. Cafeaua imi este servita de o secretara sexy, la serviciu merg cu un Audi cu sofer personal. In rest imi tin gura si din cind in cind ridic mina sa votez. Imi creste nivelul de trai de la o zi la alta!

     

    Mai mult este o poveste trista a zilelor noastre :)))

     

     

  4. Salut,

     

    Ca sa-l poti inmatricula ai nevoie de:

    -fisa de inmatriculare-stampilata de la finante de la cumparator;

    -certificatul fiscal, nu mai vechi de 30 zile;

    -contract V-C+vei plati o amenda la finante daca a trecut 30 zile de cand e facut;

    -cartea de indentitate a scuterului+talon

    -diferite taxe

     

    dar nu inteleg de ce are carte scuterul daca e de 45cc? sau ai postat gresit.... daca e doar de 45cc atunci se poate inscrie pe primarie si nu am nici cea mai vaga idee ce acte iti trbuie...

     

    Sper sa-ti fie de folos !!!

  5.  

    Nu va incontrati cu batranii - varsta, indemanarea, intelepciunea si putina smecherie pot de multe ori sa invinga tineretea aroganta!

     

    Buna asta...!!!

  6. Aceleasi semnale le am si eu pe spate, sunt foarte faine. Se vad foarte bine si pe soare puternic, dar sunt pe halogen, nu pe led. Am vazut si model pe led, care intr-adevar nu se vedeau asa bine ziua.

     

    9a7b257d.jpg

    8177ee97.jpg

     

    Ce sa zic... sa le stapanesti sanatos!!! Oricum frumos exemplar ;)

  7. si eu le-am schimbat, uite cum arata la a mea: http://calatoriifest...-virago-xv-250/ - le-am luat de la kronau, au fost 100 ron / buc si desi micutze, sunt vizibile. sunt cu bec halogen.

     

    Acelas format il am si eu dar sunt pe led si iti zic sigur ca atunci cand bate soarele spre ele abia se observa, mai ales ca sunt cromate si luceste cromul la soare...din cate stiu eu :))))

  8. Naseara tuturor... am si eu nevoie de un sfat ... am un virago de 250 xv ... as vrea sa ii schimb semnalele cu ceva mai mic( circumferinta lampilor ma refer)...credeti ca o sa arate nasol? si stiu eu ...daca aveti careva ceva semnale de dat ( vandut) va rog un semn mi-ar prinde foarte bine ...

     

    Eu am semnale mai micute pe led cu tot cu instalatie (asa au fost pe ea) dar daca e soare afara sunt ca si inexistente! Te sfatuiesc sa le pastrezi pe cele care le ai sau chiar unele mai mari! Eu le-as schimba dar trebuie schimbata toata instalatia...

  9. Acelasi tip de motor insemnand de 125 , sau monocilindru ca al meu? Cei de la FB au pus pe aceasta caroserie si motor de 200 , deci merge. Dar daca e sa te gandesti am vazut si virago de 125 dar cu doi cilindri ( sper sa nu ma insel ).

    De modificari nu vorbesc de extreme ci doar ajustari ( o simplificare deoarece are prea mult chineese bling bling ) in timp si o inlocuire a pieselor principale cu piese de calitate. De stantat stiu ca se prind cei de la rar ( experienta neplacuta cu o masina ). Oricum m-am lovit de cateva ori de "profesionalismul" celor de la RAR si fug de ei ca de .... .

     

    Motorul are pansonat pe el un TIP si o SERIE. De exemplu la toate virago de 535 s-a pus acelas tip de motor dar inseriate de la 1 la 10 000 sa zicem(adica: TIP 2YL SERIE 000001). TIP-ul acesta pastreaza capacitatea adica este de 125, exact ca al tau. Motorul de 200 este alt tip de motor. Cum am scris si in postul anterior, merge pus si motor mai mare de al tip, evident, dar exista sanse sa nu fie omologat de RAR sau omologare sa coste cat 2 motoare...

     

    Mult succes!!!

     

     

     

  10. Cu motorul e simplu. Nu poti sa pui decat acelas tip de motor, care si acesta trebuie trecut in CIV. Daca pui alt tip de motor, trebuie omologare inviduala de la RAR. Si care costa destul de mult, depinde de motorul pus si sunt sanse sa nu o primesti.

  11. Cine ma poate ajuta cu o bara din inox de jumate de metru si diametrul minin de 36 mm dar sa fie bara plina, bineinteles contra cost. Sau 2 bucati de 90 mm si diametru de 30 si 2 bucati de 130 mm si diametrul de 36. Multumesc

  12. nu vopsesc toata masina, o duc sa-i deseneze ceva pe capota.pe moto am vreo 3 desene facute cu aerografu` si n-am avut nicio problema cand am fost sa-i fac ITP-ul :)

     

    Unde ai facut la moto?

  13. nu vad de ce as avea probleme la ITP,nu de alta dar va fi doar un desen facut cu aerograful..... :)

     

    Pai da... dar in carte scrie o culoare care cam trebuie respectata...

     

     

     

  14. stiu,

     

    la el vreau sa-mi duc windshield-ul de la moto sa-mi refaca un desen si masina sa-mi picteze ceva frumos pe capota. :) :cheers:

     

    Vezi la capota sa nu ai probleme la ITP :D

×
×
  • Creează nouă...