Sari la conținut

valahul

Membru
  • Număr conținut

    23
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de valahul

  1. Am fost la fata locului ( dupa accident)... Se pare ca motociclistul s-a angajat in depasirea unui autoturism ce se deplasa dinspre Kaufland spre Gara de est.La intersectia cu Heliade intre Vii autoturismul a virat stanga. Motociclistul venea din aceeasi directie, pe contrasens (avea si ceva urme de franare, vreo 20m pana la impact...) incercand sa depaseasca... RIP

  2. multumesc l.u.v. stiu ca tu esti din buc, am mai vorbit cu tine despre ceva xenon ptr r1100r Sper ca demonul sa nu fie atat de rau pre cum ar putea si, zeii sa ma ajute...Treaba cu martorii din bord am rez la r`ul meu cand am schimbat bateria cu una cu gel...Multumesc!

    Tu vezi cum merge, daca becurile se sting si functioneaza atunci este ok.

    Oricum, schimba-i urgent lichidul de frana.

    Din ceea ce stiu si am discutat si cu altii despre ABS-ul generatia 2(cum ai tu)totul se remediaza.

    In unitate nu pot fi decit doua probleme, cu pistonasele blocate sau cu cele doua ambreiaje, dintre care cel pentru fata se uzeaza mai des, restul, electronic si mecanic este ca de tanc rusesc.

    Si eu am avut probleme cu el din cauza lichidului de frana vechi, dar am curatat unitatea si s-a rezolvat.

    Oricum, cei de la Bavaria mi-au spus ca nu se poate umbla in unitate, pentru ca este sigilata :crack: si se ofereau sa-mi comande una noua, costa doar 10.000 roni!

    Cred ca ma asteapta si acum la poarta cu comanda.. :grinbandit:

    Stai linistit, se desface totul si se remediaza orice in ea!

  3. R1100s Am mai citit pe aici despre probleme legate de unitatea centrala ABS si, ce spui tu imi da fiori... Sper sa nu fie cazul...

    Ce motor, de curiozitate?

    Daca are ABS s-ar putea sa ai probleme mari cu unitatea, avand in vedere ca nu s-a schimbat lichidul de frana de ani de zile.

    Probabil inauntru s-au format depuneri pastoase, ceea ce impiedica sa lucreze pistonasele din unitatea ABS.

    Sper sa scapi de problema asta, daca nu trebuie demontata de pe mobra si curatata.

  4. Salutare voua! As vrea sa stiu ce probleme apar la un motor boxer cu 5000km(cinci mii) parcursi in 10 ani?! Ma puteti ajuta cu idei pareri, ce trebuie sa schimb, la ce sa fiu atent... nu prea stiu de unde sa incep cu o pregatire de drum....Asadar un motor care a stat numai in garaj, practic, din cand in cand pornit... Va multumesc!

×
×
  • Creează nouă...