Sari la conținut

simpatiq87

Membru
  • Număr conținut

    73
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de simpatiq87

  1. Multumesc de observatii, anul trecut am bagat asta : http://goo.gl/4Cpbp

     

    Anul asta o sa aleg intre cel de anul trecut si asta : http://goo.gl/ernl5

     

    Strict intre astea, ce ati alege ? ( nu conteaza banii )

     

    Si inca o problema pe care o am de vara trecuta, vreau si eu niste oglinzi OK, sa nu vibreze, sa nu se miste, sa nu cada etc ! Am cautat de mi-a venit rau dar nu stiu ce sa iau ( review-uri nu gasesc ), tot asa, nu conteaza cat dau pe ele atata timp cat sunt OK.

  2. Salut,

     

    Ce ulei sa bag anu` asta ? Anul trecut am pus Castrol 10w40. Sa bag tot 10w40 ? As lua Motul 5100 la promotie dar nush ce sa fac. Motorul este din 2001 si cica are 28.000 km.

    Ce parere aveti ? Si apropo, eu il schimb la an chiar daca am facut numai 2-3000 km ...

  3. Azi, cativa hornetisti ne intalnim la AMC, in loc de Constitutiei (unii pentru pista restul pentru suc si pizza :rusinica: )...adica aici : http://amckart.ro/pa..._ro/contact.php ...tot pe la 7-7 trecute fix ....

    Daca aveti chef va asteptam cu drag !!! :cheers:

    Acum vad postul tau, din conincidenta am trecut si eu aseara pe la AmcKart, cred ca ne-am intalnit din greseala, am vazut un hornet mai nou, cu o toba micuta si frumoasa si un hornet mai ca al meu :D. Voi veneati si noi plecam ( eram cu un amic cu o CBF ). Daca stiam ca sunteti motoforumisti stateam sa ne intindem mai mult la vorba :D

  4. Ok eu la ora 16 fara 5 minute o sa fiu acolo sa vad exact cum s-a produs accidentul.

     

    Pff... mi-ai luat-o inainte ... ne intalnim acolo sa vedem si noi ..

    On : nasoale chestile astea, eu intodeauna cand merg printre masini ( adica mereu ) sunt atent si la oamenii din masina ( asta daca nu au geamuri fumurii ) sa le vad intentile !

  5. Hornetisti, dati-mi o recomandare de service serios, unde sa fac si eu o sincronizare la carburatie. Bujiile au ~6-8 luni ( iridium ), nu as vrea sa le schimb insa amestecul este groaznic, e toba neagra !! Astept sfaturi de la hornetisti care au facut in Buc. si care au fost multumiti !!

×
×
  • Creează nouă...