Sari la conținut

billabong

Membru
  • Număr conținut

    103
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de billabong

  1. Salutare

    Am si eu o husqvarna 610 sm an 2000 si am avut numai necazuri :

    magneti sparti la volanta sau magnetou

    cdi ul sa stricat ... acum folosesc un cdi cu plus de la baterie (o chinezarie) merge ok dar da rateuri pe revenire

    A schimbat cineva CDI ul cu unul de la alta mobra ?

    Porneste foarte greu ... voi ce fel de buji folositi ? sau mai bine ce mi recomandati .

    Ngk iridium din ce am citit eu nu se ineaca .

    Multumesc :cheers:

  2. Nu avem voie sa iesim din tara cu numere de primarie. :( daca aveam voie destinatia era olanda :D

    Noi acum 4 ani am fost 16 scutere la ruse <la o plita incinsa> da cu numere de primarie , cu ITP valabil , cu asigurari RCA si nu am avut probleme .

    Cu un piaggio NRG racit pe apa am fost si la mare bucuresti - constanta pe drumu vechi si am mai facut drumul bucuresti - calafat 300 km

    Problema mare este consumul de carburant la 80 - 90 h cred ca am bagat benzina mai mult ca la o masina , ambele drumuri cu pasager . 7 ore pana la mare :)) cu pauze de fumat .

    Have Fun

  3. Ce probleme ati descoperit la acest model?

    Sunt fiabile ?

    Am vazut ca la modelu 2006 au pus dual oil pomp. A avut cineva probleme cu calt de motor ? La 10.000 km am citit ca se schimba distributia ...... doar atat de putin tine ?

    O problema am gasito se dezlipesc magneti de pe volanta.

    Modelu meu este 610 sms 2001

    Multumesc anticipat

  4. Am mers cu 298 km/h anul trecut pe DN1 (Kawasaki 636) si nu s-a intamplat nimic! Lasa-ma cu textele astea! Cand se intampla, se intampla. Ma irita cand spui ca aveai 90 la ora si ca ei te-au depasit.. asa si??? Poate peste 50 metrii aveau 40 la ora. Nu te mai agita ca o sticla de Pepsi ca iti bubuie o vena. Calmeaza-te si vezi-ti de kartingul tau linistit si mergi cu peste 200 in ce tari vrei tu, Draguta! Daca ma voi oprii brusc la 200 la ora, nu ma vei plange tu, chill out. Inseamna ca asa mi-e scris sau poate mi-a sarit un betiv in fata si am intrat in niste stalpi. V-ati mai dat voi, poate nu chiar aceleasi persoane din paginile trecute, cu parerea, despre un prieten bun care a murit in accident (izbindu-se de o masina parcata si apoi in stalp) ca a intrat o proasta in el cand intorcea pe linie continua si l-ati criticat, tot pe el ca a murit, ca asa e mereu..mortul e de vina.

    Super 298 ce tareee esti foarte jmechera ... Dar daca picai la viteza aia motoru tau cam cate sute de metri aluneca pe jos ca sa nu mai zic daca lovea si un autoturism sau pe unu cu bicicleta pe marginea drumului . O lauda de cacao .... Te sfatuiesc sa te duci pe autostrada si sa te dai cu viteze supersonice . Bashini

  5. Ştii cât se bani costă un amărât de atestat? 100 lei. Şi pe care poţi să-l obţii fără a ştii măcar să numeşti 5 semne de circulaţie.
    I

     

    Prietene ... 100 de ron sunt niste bani... bine poate pentru tine sunt banii de cheltuiala pe o zi.

    Este normal sa faci scandal cand astia schimba legile cum vor ei .. Bani pe atestat sau dus tot in buzunarul statului.

    Daca la mitingul asta scot macar o reducere pentru scola este foarte ok

    Si aviz amatorilor ... Sunt cel putin 30% in romania care si au luat permisele pe spaga + alti 10% care merg fara permis .

    Si nu mai balacariti aiurea ca nu toti scuteristi sunt la fel slapi si maieu. Cred ca sunt destui cocalari si pe motociclete slapi si maieu si tatuaje la vedere ....fara casca si ochelari de soare

    Nu am nimic impotriva sa bage permis este super ok

    Daca politia isi facea treaba si se faceau dosare penale pentru cei fara atestat si amenzi pentru asigurare .... Nu mai circula nimeni cu 3 persoane in spate.

    Deci generatia care sa suit direc pe 600 cm3 care nu au plecat de jos ... pe scuter , 125 , si asa mai departe .... Nu stiti decat sa aruncati cu pietre .....

    Si scuterele au 2 roti si poate vor fi motociclistii de maine

    Am fost salutat de motociclisti pe scuter (respect) si am salutat la randul meu

    Eu unul salut pe toata lumea echipata corespunzator

    Bafta

  6. Despre alte locuri de vizitat discutam la fata locului . Suntem 3 motoare si o masina care o sa ne care bagajele :D .

    <TRASEU COPIAT> in jurul orei 10 de la bucuresti spre traslpina. pe drum ne oprim la o baie la olanesti , vizitam si pesterile de pe drum si apoi ne suim si noi incetisor p munte p la novaci - ranca - obarsia lotrului- susag .Cazare la cort , mancare gratar, apoi frumusel catre sebes ,poate sibiu si trasfagarasan si inapoi catre bucuresti . Stabilim cate zile stam pe traseu si unde campam aici pe forum. Eu ma gandeam la minim doua noptzi la cort .

    Sambata 30.07.2011 plecare 10

    Astept sugestii, pareri . :friends:

  7. aseara am iesit la o plimbare scurta : tineretului , unirii , universitate , romana , victoriei , arc si inapoi. am mers usor 60 si am fost depasit si mi sa taiat fata. am stat mai mult cu ochii in oglinzi decat in fata , dobitoci care stau la 1 metru in spatele meu samd. este axact acelasi lucru care il pateam si cu scuteru numai ca atunci mai luam si injuraturi . tot ce tine de mers pe strada este haotic nimeni nu respecta viteza legala . Victoriei spre herastaru radar pana in fantana <se mergea frumos> si dupa fantana se mergea cu cel putin 100 <rachete> . aaa si pentru baietzii care nu stiu ca motoru are mai mult de 2 trepte mai ales dupa 22:00 sa le trag la <cioc> si sa ma C.A.C. in tevile lor goale

  8. asa cum sunt coxari de motoare sunt si de masini , daca eu merg cum merg si depasesc si tai fatza asa sunt si masini <si cand treci se ma ia si dupa tine si mai sta si in cwru tau> da cand este vorba de prioritate poi date in mm de cocalar , fortat semafor si alte cacao uri . Poi ce sa fac eu cand un lesinat dasta bazat cu troaca lui sta la 1 metru in curu meu ? Raspuns : schimb banda asta daca am unde sau ma bag la japca printre masini . Poi cum sa nu te dai jos si sa i footzi una sau sa i rupi o oglinda . Intrebare de cocalar : domne de ce mergi in zig zag ? Ca sa ocolesc canalele si gropile , deci nici pe propria ta banda nu mai poti sa mergi . Bun totzi gresim si mai mergem si noi cum mai mergem dar..... nimeni nu are dreptu sa ti ia >>VIATA<< . Ca ma infig ca vita in stalp este una da sa te omoare gigi coy ca este el pusti cordit si nu da prioritate este alta . Cu "iarta ma nu te am vazut omori omu" bun zici iarta ma dar tot platesti <asta in cazul in care te oprete domnu politai> dar cand gresesti si aproape ca ma darami sau te sui pe mine cu tupeu CLAR un picior in portiera sau o oglinda rupta . La noi semnalu se da cand tragi de volan poi date in plm .

  9. Ma sunat un prieten si mi a zis de un accident cu o Yamaha albastra B-82-NPX cu o masina la aparatorii patriei . Motorul al ridica o firma de tractari mai multe nu stiu pt ca nu mai era nimeni pe acolo . Eu sunt la servici poate da cineva o fuga pana acolo .

     

    Insanatosire grabnica

  10. Ruta A2 - Calarasi - Silistra (bac Ostrov) - Dobrich - Balchik (am campat langa Balchik, la camping White Lagoon) am facut-o noi weekendul asta. Drumul este foarte bun si ajungi foarte repede. Plus ca-i mai scurt decat pe la Ruse sau Vama Veche.

     

    Taxa la bac pt moto este 10 lei, se pleaca la foc automat, nu astepti deloc. Sa ai toate actele mobrei la tine la vama Ostrov. In Dobrich opreste-te pt o inghetata in zona pietonala pavata (sunt niste tonete ambulante, cu inghetata Sorento - o minunatie!)In Balchik nu rata la gradina botanica zona de cactusi.

     

    Distractie placuta!

     

    Ce inseamna toate actele mobrei la tine??

    -talon , asigurarare, permis buletin, mai am nevoie de altceva.

     

    Multumesc anticipat

    Astept un PM

  11. Bine ca ai scapat si esti sanatos asta este tot ce conteaza.

    In legatura cu moto si eu am avut accident tot cu un suzuki gs500, BCR Asigurari mi au dat 17 mil dauna totala .

    Nu se ia in calcul km parcursi , doar anul de fabricatie al meu era 93.

    Deci banuiesc ca o sa ti ofere maxim 500 E <dauna totala>

    Bafta :friends:

×
×
  • Creează nouă...