Sari la conținut

bad florentina

Membru
  • Număr conținut

    183
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de bad florentina

  1. Am sunat mai demult acolo, nu mai stiu pentru ce chestiune, si m-a cam luat la p**a gen ca el nu vinde piese de moto, decat de masini, sau ca nu vinde piese ci doar aduce agregate intregi, nu mai stiu exact. Oricum, mi s-a parut ca m-a tratat cam la misto si pana la urma eu doar il sunasem, nu l-am scos in pijamale din casa.

  2. Asta nu e mare lucru, eu am avut un Suzuki la un service si timp de 2 saptamani nu au reusit sa il porneasca, dar am reusit eu sa il pornesc dupa asta intr-o sambata. M-am apucat de dimineata pe la 8 de el si la 12 deja motocicleta functiona. Dar bani au stiut sa ia...

  3. Caut de o groaza de vreme un set de galerii de admisie. Nu gasesc pe nicaieri, am cautat de mi-au iesit ochii din cap de aproape 6 luni pe ebay, aliexpress si alte site-uri. Am cautat si la alte motociclete, dar se pare ca niciuna nu are dimensiunile pe care le are motoreta mea.


    Are cineva idee pe unde pe planeta asta as putea gasi doua galerii de admisie?


    Sau vreo solutie inlocuitoare (daca exista).


    M-am tot gandit sa le fac la strung si apoi sa pun un adaptor de cauciuc, ceva, intre ele si carburatoare. Are cineva vreo idee mai buna?


  4. Salut, stiu ca nu e sectiune comerciala, dar caut de o groaza de vreme un set de galerii de admisie pentru GSX-ul meu de 250 din 1986. Nu gasesc pe nicaieri, am cautat de mi-au iesit ochii din cap de aproape 6 luni pe ebay, aliexpress si alte site-uri. Am cautat si la alte motociclete, dar se pare ca niciuna nu are dimensiunile pe care le are roscata mea.

    Are cineva idee pe unde pe planeta asta as putea gasi doua galerii de admisie?

    Sau vreo solutie inlocuitoare (daca exista).

    M-am tot gandit sa le fac la strung si apoi sa pun un adaptor de cauciuc, ceva, intre ele si carburatoare. Are cineva vreo idee mai buna?

  5. Am si eu o problema la Suzuki-ul meu. Gaturile alea de admisie sunt coapte si jerpelite si nu mai stau prinse cum trebuie, motorul trage o groaza de aer fals pe acolo si nu merge tocmai rotund.

    Intrebari: Pot sa pun gaturi de admisie de la alta motocicleta, atata timp cat se potrivesc la prinderi? Ma gandesc ca ar trebui sa fie o problema daca sunt putin mai lungi sau putin mai scurte.

    Pot sa le fac la strung din ceva material dur? Am vazut ca ele sunt confectionate din ceva plastic dur, dar totusi lasa loc motorului pentru oarecare trepidatii. Daca le fac din material dur (metalic) nu o sa tremure rau motoreta?

     

    Nici membranele alea din carburatoare nu le gasesc pe nicaieri. Ale mele sunt fisurate. Am gasit pe ebay un repair kit, dar sunt cam sceptic.

     

     

    ^ Serios, nu are nimeni nicio idee...?

×
×
  • Creează nouă...