Sari la conținut

ciocul

Membru
  • Număr conținut

    14
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de ciocul

  1. Parada va incepe la ora 13:00, primii ce vor pleca in parada vor fi motociclistii, iar la ora 15:00 vor porni in parada ciclistii. Adunarea motociclistilor va incepe cu ora 11:00, cea a ciclistilor la ora 13:00.

    Strangerea de la ora 11.00 pentru motoristi



    Pentru cei ce nu vor putea fi alaturi de noi in Piata Constituiei la evenimentul Iubim 2 Roti va asteptam pe pagina noastra www.free-riders.ro sau pagina de facebook https://www.facebook.com/freeriders.ro sau pe pagina ohttps://www.facebook.com/pages/Iubim-2-Roti/202588606548645 pentru a viziona in direct desfasurarea evenimentului.

     

    Sursa: Pagina Facebook Free Riders si Pagina Facebook Iubim 2 Roti

     

    cred ca invitatia este pentru cei din tara ca doar nu o sa stam acasa pe o vreme asa frumoasa :friends:

  2. Pentru cei ce nu vor putea fi alaturi de noi in Piata Constituiei la evenimentul Iubim 2 Roti va asteptam pe pagina noastra www.free-riders.ro sau pagina de facebook https://www.facebook.com/freeriders.ro sau pe pagina ohttps://www.facebook.com/pages/Iubim-2-Roti/202588606548645 pentru a viziona in direct desfasurarea evenimentului.

     

    Sursa: Pagina Facebook Free Riders si Pagina Facebook Iubim 2 Roti

     

    cred ca invitatia este pentru cei din tara ca doar nu o sa stam acasa pe o vreme asa frumoasa :friends:

  3.  

    In limita posibilitatilor festivitatea de premiere va putea fi urmarita on-line si de catre concurentii din tara. Mai multe detalii ne va spune cel care va face acest lucru posibil.

     

     

    salutare

    asa cum sunea si organizatorul in unul din post-uri exista posibilitatea ca premiere sa se transmita on-line mai ales pentru cei care nu pot fi prezenti in Evarza.

    Acest lucru va fi posibil. Premierea se va transmite pe internet incepand cu ora 19.00 la adresa www.biketv.ro

×
×
  • Creează nouă...