Sari la conținut

dragonul_alb_zburator

Membru
  • Număr conținut

    23
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de dragonul_alb_zburator

  1. Fara poze nu te credem.

    Si io asi zice la fel.

    Ieri seara ,au trecut pe la mine Razvan si Iulian.Si dupa n vorbe si discutii hai sa pornim DKW-ul.Nu a vrut sa porneasca de niciun fel.Dupa ce a plecat Iulica,am suit mobra pe elevator si am reglat aprinderea.Neam sa porneasca.Ba mai rau,am impins de mobra putin,s-a dezechilbrat si a cazut cu cuta electrica exact peste un motor de Minimobra care nu era unde trebuia.A rezultat un capac de cutie electrica de DKW 125 Rt din 1940,spart.In bucati mari ce se pot lipi.Da nu mai e cum a fost.Asa ca daca vun coleg de suferinta are un capac d-asta ,bun si nu-i trebe,astept un semnal.Dupa ce am spart capacu bineinteles ca nu ne-am lasat si am continuat sa incercam sa pornim cel mai cuminte motor din toate timpurile.Acu ,io cand l-am bagat in garaj,anul trecut,l-am bagat ,venit direct de la un Giurgiu,deci mergand.Nici prin cap nu-mi dadea ca stand pe loc vun element se strica,asa tam nisam.Razvan zice ca sa-i schimbam bujia,care la verificare prezenta o scanteie de a mai prima.Aveam una noua de Dacie ,cumparata pentru Zundapp.O iau,o pun,dau o pedala si inconfundabilul sunet se aude.Vivaldi ca sa nu mai zic Modigliani.Primavara a sosit in viata a doi pasionati motociclete .Morala:da bujia?

    Da.Stiu.Poze.Mai tarziu.

     

    dar benzina ati pus la dkw? ca dupa 2 pedale date de Iulica asta a fost concluzia: cu rezervoru gol nu merge - orice "mobra" ar fi...

  2. propun Grill pub http://www.grillpub.ro/contact/

    chiar vizavi de statia de metrou semanatoarea actuala petrache poienaru, unde au fost ceva petreceri ale chopper academy.

    parcare 1 ha si pentru amatorii de peste - se pot arunca in dambovita

    carciuma e incapatoare si preturile super decente - mananci bei si ramai si cu bani, si nici nu ne da nimeni afara din carciuma la ora fixa.

     

    doar sa spuneti data sa facem rezervare...

  3. Nope, nu am reusit sa adun(am) participantii (cred ca si datorita numarului mare). Mergeam la unul sa-l chemam, apoi plecam la altul, primul pleca sa vorbeasca cu alti prieteni, asa ca am renuntat si ne-am dat pe bere. :)

    verifica si tu facebuci si mai sterge-ti din mesaje ca nu mai poti primi...

     

    ca si nota pentru urmatoarea intrunire: mai mult vin decat palinca!

  4. salutare la toata lumea!!

    foarte faina locatia! fasolea la ceaun in combinatie cu gulasul Legendarului au fost deosebite! au completat atmosfera de familie extinsa...

    .. pacat ca nu a prins Iulian monstru.... dar "bicileta" galbena a fost un succes...

    tantarii deosebiti.. tot respectu...

    din pacate poze abia cand ne intoarcem de la mare - dar promit sa pun destule sa multumeasca pe toata lumea

     

    Pasteti Fericiti impreuna cu cei dragi!!!

×
×
  • Creează nouă...