Sari la conținut

innuet

INACTIV
  • Număr conținut

    15
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de innuet

  1. Motociclism.ro va fi facebook-ul motociclistilor, pe bune. Las-o'ncolo. Erau d-astia care postau ca au nevoie de like la nu stiu ce poza pentru nu stiu ce concurs. Acum utilizatorii forum-ului il folosesc sa il incarce cu date despre motocicletele lor si fostii proprietari. A devenit un fel de cacealma :) Serios. Asa lumea protesteaza ca nu vrea sa fie condusa si urmarita peste tot. Fac proteste impotriva camerelor de filmat pe strazi. Si se mira ca vom fi etichetati pe viitor :)) Dar lumea vrea sa fie controlata, vrea sa fie cunoscuta. Vom face aici o baza de date pentru HOTI. Mai mirati-va cand va vor fura mobrele din spatele blocului, pentru ca vor stii ca o puneti acolo , deoarece vor vedea posturile dumneavoastra detaliate. Vor stii pana si cu ce sa se pregateasca, si ce antifurt-uri aveti. Va vor cunoaste si dupa numarul de inmnatriculare. Si incep din nou sa apara anunturi pe "lista neagra" a forumului. Nu stiu.. sustin doar o atitudine mai protectiva pe care ar trebui sa o adoptati. Intrebati ce e in legatura cu motociclismul, probleme. E greu sa gasesti pe cineva sa-ti cunoasca motocicleta pe care tocmai ai cumparat-o. Serios !

    :10:

  2. De unde stiti voi ce motor vrea ea?De unde stiti daca intr-adevar vrea cat.A,El a pus a pus o simpla intrebare...voi imediat v-ati dat cu parerea si s-a ajuns unde s-a ajuns!

    "Pai, omul nu vrea A2 pentru prietena lui. Omul vrea A, de-aia a si deschis acest Topic. Deci, deducem ca 650cc-750cc nu sunt de ajuns."

    "Da, problema mare pentru prietena ta. Nu va mai putea sa mearga decat cu 650cc.

    Ba, eu cred ca ati luat-o razna. Atata disperare...

    Cu A2 va avea voie sa calareasca motociclete de pana la 35kw. Pai sunt motociclete de 650cc care nu depasesc limita asta. Adica va putea detine si pilota o motocicleta in adevartul sens al cuvantului. Crezi ca are nevoie de mai mult?

    Am ajuns sa spunem ca la 650cc o motocicleta este doar o partaitoare si sa ne dam de ceasul mortii ca nu ne putem urca direct pe un motor de 1000cc?

    Acum realizez si eu la ce nivel al fitelor si al infumurarii au ajuns unii."

    Numai destepti pe forumul asta:) care le stiu pe toate.

    Asta e problema unora dintre voi..NU stiu sa-si vada de treburile lor si nu fac altceva decat sa comenteze de unu' si de altu'.

×
×
  • Creează nouă...