Sari la conținut

tomytza

Membru
  • Număr conținut

    223
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de tomytza

  1.  

    detin un atelier de strungarie/sudura , in atelier fac cam tot ce tine de prelucrare prin aschiere si sudura .

    detaliez:

    -toate tipurile de filete metrice sau withfort pe toate diametrele , strunjire la cota, la fata, gauriri

    -frezare canale de pana gauriri etc.

    -tot ce tine de sudura, electrod invertor tig/wig mig/mag si oxyacetilena/autogen

    (adica toate metalele feroase sau nefereoase si alamiri)

    -operatiuni de turnatorie aluminiu bronz cupru aur argint platina.

    si
    -alte operatiuni cum ar fi sablare vopsitorie usoara polizari etc
    -cuprare cromare finisari
    -indoit tabla pe abcant teava pe masini industriale de indoit
    -indreptat crash bar-uri ghidoane
    idee de pret:
    strungarie si frezare: 15 ron operatiunea (gaurire, strunjire la cota,la fata gaurire, frezare, taiere, filetare cu filiera din stoc) mici exceptii filete unice si filete facute fara filiera.
    ora in atelier este 35 ron
    orientativ la sudura tig(argon) 15ron 5cm de cordon mici sau 1cm de cordon lat
    preturile sunt orientative nu va speriati sa intrebati.
    persoanele fizice beneficieaza de minunatul bon fiscal iar cele juridice de facturi.(fara discutii, pt suma completa)
    colabaorez cu un atelier din apropiere care face honuiri si rectificari pe masini de inalta precizie, chiar si rectificari pe arbori cotiti (centerless/fara centru/excentrice)
    raspund cu placere la 0743759709 si ma numesc Seba.
    atelierul se afla in Bucuresti zona tineretului - timpuri noi
    ne gasim si pe facebook unde este de apreciat ori ce apreciere :)
    tot ce tine de metale.

    salut,

     

    ma intereseaza daca reparati, curatati, vopsiti sau sablati calorifere vechi din fonta?

     

    O zi buna.

  2. Pt Ana si Ionut:

    FELICITARI pentru cele doua lucruri insemnate pe care le-ati realizat!

    -calatoriile realizate in zonele acestea "neturistice" la care noi ceilalti doar visam; (ca doar nu se compara plimbatul prin Togo cu un "Veliko Tarnovo de duminica")

    -ca ati transpus totul intr-o carte EXCELENT scrisa.

    Bravo! si asteptam si cartea cu Asia.

     

    Pt. Kollar

    Ca sa nu mai agiti topicul oamenilor astia de isprava, iti fac o oferta de nerefuzat: iti cumpar eu cartea care iti displace si pe care nu o intelegi.

    N.B. Nici nu stiu ca ar fi atat de inteles in cartea lor, pt. ca este o descriere cap-coada. Nu are intriga unui roman politist, nici concluziile profunde ale lui Neagu Djuvara, nici subintelesurile lui Cartareascu. Cartea este o pura descriere a atmosferei, oamenilor, locurilor, nisipului, savanei, ... a lumii. Ma intreb ce poate greu de inteles in descrierea unui drum cu praf?

    Contacteaza-ma pe PM si iti cumpar eu cartea la pretul platit de tine, in integralitate. In plus platesc si transportul cartii cu Fan Courier sau Cargus de la tine pana la mine. Oferta valabila pana pe 10 Dec. 2015, ora 2400.

    Contribui si eu!

  3. Stai si intreaba-te! Ca m-as mira sa gasesti vreun raspuns. Desi acesta e simplu: Djuvara am citit, imi place si, daca voi avea ocazia, il voi ruga sa-mi dea un autograf pe una din carti. Cartarescu am incercat, nu mi-a placut, asa ca n-am sa cer vreodata vreun autograf. Exact ratiunea pe care am descris-o in postul care te-a facut pe tine sa-ti pui existentiala intrebare...

    A durut?

    Am găsit răspunsurile în aceasta carte, întrebări nu pun pentru ca este o carte scrisa de niște oameni care au avut curajul sa renunțe sa stea în fotoliu și sa călătorească citind. De durut cred ca te doare rău, și aici pu punct acestei discuții.

  4. Draga Mircea, as zice ca judeci un pic cam simplist situatia. Hai sa analizam cele 4 posturi ale “Super Membrului” Kollar.

     

    „Am fost la lansare si am cumparat cartea din dorinta de sustinere a doua chestii: motociclismul si turismul fara agentii, fara rezervari, fara organizari. (wtf that even means!)

     

    Munca autorilor de a impartasi prin carte, blog, thread motociclism.ro nu e demna de susținerea lui. Plus: unde sunt curiozitatea pentru ce se petrece in alta parte a lumii, pasiunea pentru aventura, emotia de a afla dintr-o confesiune intima ce inseamna sa faci un astfel de drum?

     

    „N-am luat autografe pentru ca sunt de parere ca ar trebui sa ne dorim semnaturile autorilor pe carti care ne-au placut, ori pana nu citesc nu stiu daca-mi place cartea.”

     

    Nu caut sa ne ridice nimeni statuie, si cred ca am demonstrat asta de nenumarate ori printr o atitudine destul de umila, chiar antisociala ar putea zice unii si cum am spus mai sus nu am încercat sa ne promovam de dragul promovării cum este foarte la moda.

    Dar, fie-mi ingaduita remarca… sa mergi la lansare, sa ai cea mai mica legătura cu motociclismul in general sau cu cel de aventura si sa nu consideri ca este normal sa strângi mana a doi doi romani care au facut turul Africii este straniu si zau ca nu merita menționat. Treaba asta a fost pusa sub forma necesitații autografului pe o carte necitita, dar va spun ca desi evenimentul era programat sa dureze 30 de minute, si noi si Alex Gavan am stat 4 ore ca sa cunoastem si sa vorbim cu toti oamenii care au dorit sa o faca, in timp ce mamele si prietenii nostri se straduiau sa le faca asteptarea mai dulce cu bomboane sau o vorba buna.

     

    „Am inceput sa citesc si, dupa doar 20 de pagini, am deja cateva nedumeriri:

    * voi nu dormiseti la cort pana sa plecati in tura asta?

    * Ionut nu iesise de pe asfalt cu mobra pana la tura asta?”

     

    Felul in care este pusa problema nu arata deloc dorinta de a afla adevarul sau „perspectiva autorului”. Întrebările au un iz retoric si categoric. Nu reiese de nicaieri ca nu dormisem niciodata inainte de Africa la cort sau ca nu iesisem de pe asfalt. Ba chiar inca din primele pagini povestim cum inca șchiopătând am adus primul Tenere din Germania si am facut teste in „labirintul de poteci de pamant” din rezervatia Comana. Un lucru este clar, nu am facut asta dintodeauna si nu eram experți in ale off-roadului/campatului pana in Africa si de aceea prima luna in Maroc a fost o una de teste. Insa inainte sa apucam sa formulam un raspuns, cititorul nostru s-a si saturat de asteptare si de OYIBO si regreta suficient de tare ca a cumparat cartea incat sa-si exprime inca o data dezamagirea pe thread.

     

     

    „Vezi ca unii merg pe coclauri cu mobre de 200 de kile fara sa puna niciun picior pe calcai fara probleme. Nu mai descuraja lumea aiurea.”

     

    Raspuns tipic in doi peri menit sa crească contorul de posturi. Costinel a spus limpede ca pina nu reuseste el sa ajunga cu tot calcaiul jos nici nu se gandeste sa o lase pe sotie sa incerce WR-ul. Ea este mult mai scunda deci daca el nu ajunge bine cu talpa jos, ea o sa pluteasca, lucru foarte neplacut pentru un rookie si care poate sa faca diferenta intre un inceput pozitiv in motociclism si o fobie.

     

    „Io nu inteleg de ce initiatorii topicului nu posteaza cu saptamanile. Incepe sa-mi para rau ca am dat banii pe carte. Nu inteleg nimic din ea. Am o gramada de intrebari si nici la primele doua nu mi s-a raspuns.”

     

    Deja l-am suparat. Daca dorea un raspuns rapid nu era mai normal sa incerce un mesaj privat decat un „rant” pe thread?

     

    Apropos sper ca asta sa nu va descurajeze sa va formati propria opinie despre OYIBO.

     

    „Daca taceai...Kierkegaard ramaneai...”

     

    „Tu n-ai invatat in "cei sapte ani de-acasa" ca nu e frumos sa te bagi in discutiile adultilor?”

     

    Atitudine clar beligeranta si agresiva fata de alti useri. Dialogul nu inseamna cearta; cum am spus si in citatul anterior, orice user are dreptul (si este de dorit) sa isi spuna parerea si sa puna intrebari sau sa raspunda (in nume propriu sau in numele altuia), daca o face argumentat si respectuos si nu inutil agresiv.

    Deci, Mircea, si eu cred ca i pacat… regret ca nu i-am ignorat in totalitate postarile. Acestea fiind zise am spus-o de nenumărate ori ca mi as fi dorit mai mult dialog pe acest thread si nu asteptam doar „felicitări”. Dar cand critici e bine s o faci in cunostinta de cauza sau constructiv, nu din ratiuni egoiste sau din dorinta de creste numarul de posturi. Intr-o lume in care ne conduc plagiatori si sunt promovate formele fara fond, e pacat intr-adevar sa nu incercam sa dam ce avem mai bun fiecare dintre noi. Asta ar fi provocarea constructiva: sa devenim, prin dialogul cu voi care ne cititi, povestitori mai buni, comunicatori mai buni, asa cum cu fiecare kilometru noi toti incercam sa devenim rideri mai buni. Sa nu uitam ca tot un caz de polemica inutila l-a indepartat si pe Mihai Barbu de acest forum.

    Bine ca I-ai raspuns tu, ca altfel o faceam eu. Stau si ma intreb daca cumpara o carte scrisa de Neagu Djuvara sau Mircea Cartarescu, cum proceda?

     

    Dar, cum bine stim se mai gasesc tot felul de 'ingineri' care incep sa despice firu-n patru..............................si ma opresc aici.

  5.  

    solitarul bv, on 13 Nov 2015 - 21:22, said:

    Multumesc de raspuns. Am citit aventura voastra, atat cele scrise pe forum, pe into the world si m-am bucurat alaturi de voi de fiecare reusita, de fiecare depasire a situatiilor limita cu care v-ati confruntat. Sunteti eroii nostri si aduceti multa bucurie altora impartasind cu alte persoane aventura traita. Sunteti de admirat pentru curaj, tenacitate, puterea de care ati dat dovada, a faptului ca ati demonstrat  ca o asemenea aventura poate fi traita cu jumatatea feminina. Bravo Ionut, bravo Ana. Imi pare rau ca nu sunt din Bucuresti sa pot participa la lansarea cartii. O sa urmaresc sa o pot comanda on line dupa lansare. Inca o data va multumesc pentru aventura traita alaturi de voi. Multa sanatate, putere, curaj in noile aventuri.  

     

    » Post actualizat in 23 Nov 2015 08:28

    Multumesc de raspuns. Am citit aventura voastra, atat cele scrise pe forum, pe into the world si m-am bucurat alaturi de voi de fiecare reusita, de fiecare depasire a situatiilor limita cu care v-ati confruntat. Sunteti eroii nostri si aduceti multa bucurie altora impartasind cu alte persoane aventura traita. Sunteti de admirat pentru curaj, tenacitate, puterea de care ati dat dovada, a faptului ca ati demonstrat ca o asemenea aventura poate fi traita cu jumatatea feminina. Bravo Ionut, bravo Ana. Imi pare rau ca nu sunt din Bucuresti sa pot participa la lansarea cartii. O sa urmaresc sa o pot comanda on line dupa lansare. Inca o data va multumesc pentru aventura traita alaturi de voi. Multa sanatate, putere, curaj in noile aventuri.

    Felicitari!

    post-69288-0-04254400-1448267283_thumb.jpg

  6.  

    Intodeuana au existat bercenari care au preferat sa mearga incet, sa ramana in grup si altii care au mers mai tare. Si eu am ramas de nenumarate ori. Noaptea cel putin, mereu raman printre ultimii (cunoscatorii stiu de ce :) )

    Dar, intodeauna s-au respectat punctele de reculegere. In peste 5 ani de plimbari moto lungi sau scurte cu bercenarii nu s-a intamplat ca cineva sa ramana in urma, sa se piarda de grup. Eu nu-mi amintesc sa existe astfel de incidente...

     

    INTODEAUNA ramane cate un avansat in urma, si din cate stiu eu, cel mai incepator stabileste viteza de deplasare a grupului.

    Cine se duce tare inainte, isi asuma responsabilitatea riscului, dar deasemenea asteapta pe ceilalti in punctele de regrupare.

    Evident, in grup nu inseamna ca nu trebuie sa-ti pazesti pielea. Dar nici nu inseamna ca plecam 10 si fiecare e cu pixda masii...

     

    Sunt insa plimbari lungi in care participantii trebuie sa fie confortabili si suficient de experimentati sa se deplaseze si cu viteze mai mari. In principiu este vorba despre acele plimbari care sunt pe weekend sau pe-o zi lumina. Cum a fost plimbarea de pe Transalpina - Transfagarasan de acu' ceva ani... cand va amintiti ca Alex am facut explozie pe A1... si tot a venit cu noi...

    Sa nu mai amintesc de cascadoriile lui Alin... :crack:

    Dar nu este cazul plimbarii de Vineri seara unde, se iese la plimbare de seara dupa o saptamana de munca, nu se iese la concurs.

    ce baiat mare s-a facut OFF :mexicanwave:

  7. prin 2013 am facut un topic asemanator cand am avut accident datorita astora de spala soseaua cu porcaria aia din dambovita si se formeaza o mazga nenorocita....ora 07:00 mergeam spre munca in momentul in care unu cu masina pune frana in fata, se duce taras cativa metri dar in cazul asta 4>2 a rezultat o ciocnire frumusica, eu am ajuns direct in portbagaj ( destul de comod fara curbe si colturi) si reparatii in valoare de vreo 400 Euro.... Ideea este ca nu stiu daca poate fi facut ceva in legatura cu asta ca din alta parte nu vad eu sa aduca apa pentru "curatenia orasului", ne mai rupem cateva oase dar este mai ieftin si pentru ei ca nah...contracte mari costuri putine cine nu doreste asa ceva

    ce poate fi facut? luate mostre din 'n' puncte ale orasului, duse la analize, si o mediatizare puternica in functie de rezultatele analizelor. mers pe la min. mediului, presa, televiziuni, ong-uri, etc, sa vada si populatia cat de 'curata' este capitala noastra!

  8. .

    » Post actualizat in 01 Dec 2014 16:31

    ..

    » Post actualizat in 01 Dec 2014 16:33

    .

    » Post actualizat in 01 Dec 2014 16:34

    .

    care este povestea ei?

    » Post actualizat in 16 Dec 2014 11:01

    Am si eu o piesa din 58' , restaurata de mine de la A la Z ...

     

    Nuu,, nu este de vanzare. Am facut-o pentru mine. Acesta este inainte de Tohan, este primul model de Carpati.

    Pacata :)). Merita sa o pastrezi si sa o lasi mostenire!

  9. dragii mosului,va doresc un an nou minunat si multi multi ani frumosi! eu mi-s acum acasa,invoit 6 zile de la spital,urmeaza sa merg pe 6 ianuarie la tomograf si in functie de ce va zice poza,voi sti incotro...sper sa fie doar o ultima incercare,peste care sa trec usor,pentru ca ma simt obosit...multumesc din suflet celor care m-au sustinut,m-au incurajat,mi-au fost aproape!va iubesc pe toti!

    Sa fii sanatos!
  10. Din capul locului le doresc celor implicaţi în accidentul ăsta urât să-şi refacă sănătatea cât mai repede şi să treacă tot la fel de grabnic peste urmările de orice soi or fi ele. Şi cu asta am lăsat accidentul şi vina deoparte.

     

    În altă ordine de idei, Cicloburu şi cu mine am căutat să-l înveselim zilele trecute pe Marian, cunoscut pe acest forum sub pseudonimul "Jethro Tull". Aşa că pe 26 decembrie i-am făcut o vizită la Institutul de Pneumoftiziologie Marius Nasta din Bucureşti, călare pe Arkadi (al meu Nipru din '79). Cu toate că pe Marian nu-l cunoscusem personal, i-am urmărit de-a lungul vremii postările şi faptele. Întotdeauna mi-a lăsat o impresie tare bună, aşa cum te-mbunează omul care nu intră-n conflicte, mai dăruieşte câte ceva şi mai spune o vorbă faină. Cum a spus cineva mai sus, cel mai ardelean oltean. Părere confirmată și-n urma vizitei pe care i-am făcut-o, cu toate că tare demoralizat mi-a părut.

     

     

     

    Ne-am povestit de plimbări mai vechi ori mai noi, de prieteni comuni, de întâmplări şi alte aventuri. Şi cu toate că discuţia revenea adesea la accident, nici măcar odată nu a vorbit de rău pe cineva. Sperăm să-i fi înseninat măcar un pic starea de spirit şi-i ţinem pumnii să meargă acasă o săptămână începând cu ziua de azi, că ne-a povestit că ar fi mari şanse! Sănătate, Marian! :clap:

     

     

     

    Post scriptum: Mi s-a părut relevant pentru secţiunea asta plină de păreri a forumului să vă spun că pe tricoul pe care l-a purtat Ovidiu în seara 'ceea s-a-ntâmplat să scrie în engleză un citat ce-i aparţine lui Gandhi. Cică: "An eye for an eye will leave the world blind".

     

     

    Felicitari pentru ideea pe care a-ti avut-o! Si eu l-am cunoscut pe Marian doar prin telefon si mi s-a parut o persoana deoasebita.

     

    P.S. Pentru cei care vorbesc multtttt, le-as recomanda sa ia exemplu'. Dragilor, nu vorbe, ci si fapte.

     

    Un An Nou va doresc plin de impliniri.

  11. Inca odata mi se confirma ca sunt multi 'ingineri' printre noi. Daca ne-am comporta in traffic cum scriem sau vorbim nu cred ca s-ar mai intampla atatea accidente. Si inchei cu comentariile referitoare la acest eveniment neplacut.

     

    P.S. Am vorbit cu Marian zilele trecute si este in refacere, greu dar cu speranta ca va fi bine.

     

    Va doresc Sarbatori Fericite!

    Tot respectul pentru faptul ca esti inspector si poti avea o parere obiectiva, dar nu o ai tocmai pentru faptul ca una din partile implicate in accident iti este prieten.

     

     

    @ old school

    Pacat.
    F multe pareri, si mai multe RIP'uri.
    Probabil ca acum cateva sapt ,si 'el' era unul dintre cei ce isi dadeau cu pererea la 'necazurile' altora. Si cu ce sa ales? a invatat destul pt a preveni cea ce sa intamplat? se pare ca nu. pacat.

    Si acum va intreb pe voi ,cei cu 1001 de pareri ............

    Ati invatat ceva din aceste 24 de pagini? din nesansa lui? din prostia lui?

    Sau azi va dati cu parerea ca maine sa deveniti statistici?

    Scrieti mult acum pt ca realizati ca nu o sa mai aveti sansa de a scrie?


    Va intreb : care dintre voi este urmatorul?

     

    Oresti era prietenul tuturor si incerca sa ne invete din experienta si greselile lui. Aceste este unul dintre cele 3 sau 4 posturi pe care le-a avut la topicuri de accidente, pentru ca acolo nu prea posta. De aceea va intreb pe voi. Credeti ca va invata cineva ceva din ciorovaiala de pe aceste topicuri ? Cu siguranta nu. Credeti ca toate actiunile care se fac pentru ca soferii sa ne vada in trafic vor avea vreodata un deznodamant pozitiv atata timp cand noi ne condamnam singuri pe forumul nostru ? Cine vreodata credeti ca ne va compatimi si va incerca sa ne considere coparticipanti la trafic atata timp cat ne autointitulam "donatori de organe"?

     

    Fulguletz, on 05 Dec 2013 - 20:11, said:snapback.png

     

    Poate un lucru important de stiut despre motociclistul implicat este ca, in cele 3 zile de stat in spital langa Marian, nu a fost vizitat nici macar de familie (care stiau de accident).

    Mai multe nu vreau sa comentez ca as fi impartial.

     

    .........................................................................

     

    Acum 34 de ani cand mi-am luat prima motocicleta, tata, care si el fusese motociclist, mi-a spus:

     

    "Cand vei fi pe patul de spital, sa nu te astepti sa vin sa te vad. Esti un inconstient."

    Nu vreau sa comentez, dar vreau sa va spun, ca spre norocul meu nici nu am avut de prea multe ori nevoie de ajutorul lui moral sau de alta natura.

     

    Respect tuturor celor care au ca pasiune motociclismul. Caracterul este insa cel care le da de furca unora indiferent ce fel de participanti la trafic sunt.

  12. Poate un lucru important de stiut despre motociclistul implicat este ca, in cele 3 zile de stat in spital langa Marian, nu a fost vizitat nici macar de familie (care stiau de accident).

    Mai multe nu vreau sa comentez ca as fi impartial.

    LA MULTI ANI de Sf. Nicolae tuturor!

  13. nu spune nimeni sa punem batista pe tambal,pe conservar il stiu, iar pe colegi stiu prin ce trec pentru ca am fost si eu implicat in evenimente rutiere. si ce s-a rezolvat? MULTA vorbarie. Vorbiti fratilor mult si bine..........................

    N-ai auzit ca e prea mult "BLA, BLA, BLA" cand e un eveniment cu "colegi de-ai nostri"? Doi motociclisti s-au lovit? Ciocu mic, batista pe tambal, nimeni nu e vinovat, vineri negru pisica 13, "important este sa invatam"... Daca nu erau doi "colegi de-ai nostri" ci era un "coleg de-al nostru si un coservar nenorocit", atunci trebuia analizat, rasanalizat, conservarul blestemat, cautate camere video in zona si facut mars de protest... :)

     

     

     

    Punctez ideea ca extremele se ating. :)

  14. Eu cred ca maxim 2. Daca sunt mai putine, lucrurile incep sa se imputa.

    Prea mult BLA, BLA, BLA, si prea multi 'ingineri' care isi dau cu parerea cand apare cate un eveniment cu colegi de-ai nostri. Important este sa invatam din astfel de evenimente.

  15. Am sunat acum un minut pe Marian (soferul autoturismului Cielo, care este unul dintre prietenii mei, motociclist vechi) si mi-a raspuns sotia acestuia...el fiind in stare de coma la Spitalul Nr.1 Craiova. Despre el este vorba in acest accident. Acesta a fost surprins cind a iesit in soseaua principala de viteza foarte mare a motocicletei, care se pare ca depasea o coloana care stationa sau se misca foarte incet...si impactul a fost nimicitor. Nu am indraznit sa cer mai multe detalii si nici nu vreau sa fiu partinitor avind in vedere relatia de prietenie ce ne leaga...asa ca nu pot decit sa doresc celor implicati in accident insanatosire urgenta si sa ne revedem sanatosi!

    /index.php?/user/1067-jethro-tull/

     

    https://picasaweb.google.com/115535409735507317956/Toamna2013?authkey=Gv1sRgCKWRuOTBs8Cg9QE#5936854590477454034

    Dragilor,

     

    'Conservarul', este tot un motociclist ca si noi. Ar fi bine sa ne rezumam la ce s-a intamplat, sa le multumim celor care au fost la fata locului si au dat o mana de ajutor si sa le dorim sanatate tuturor celor care avut de suferit din acest accident.

     

    Asfalt uscat!

  16. Nu tomitza, la mine treaba-i relativ simpla. O simpla operatie de hernie ombilicala care, desi ar mai suporta o amanare, am gasit o "super oferta" la Spitalul Cantacuzino: medicul mi-e client. In trei zile sunt acasa, avand in vedere ca ma duc de buna voie si nu ma aduce salvarea. Buba e ca dupa operatie n-am voie sa fac nici cel mai mic efort si cu moto in parcare, tentatia e mare. 6 luni tre' sa stau calm cu efortul si cu loviturile la burta cauzate de franarile pe moto.

    PS: nici cu bicicleta nu am voie ;)

    Sanatate multa si Bafta cu noua 'motorizare'
  17. Nu renunt la moto.

    Dupa 6 luni voi fi recuperat complet, asa ca nu-i bai.

    salutare,

     

    si eu am zis ca scap de problemele medicale, ceea ce nu s-a intamplat, si am fost nevoit sa vand tot :((.

     

    asa ca mare grija cu recuperarea ca nu este de joaca.

     

    P.S. MI-A MAI RAMAS CAGULA :))))))))))))0

     

    Stimati bercenari, eu nu mai pot sa va insotesc la plimbari deoarece am gasit o oferta uimitoare si n-am putut sa ma abtin:

     

    Am facut un schimb:

    bicla2.gif

     

    Am vandut motocicleta azi!

    Scap de belele cu sanatatea si ne revedem motorizati, in curand...

    Pana atunci insa ... "e si utila, e si cocheta" :crack:

    cred ca asta este ultima varianta la care mai putem apela pe 2 roti.

×
×
  • Creează nouă...