Sari la conținut

szila5891

Membru
  • Număr conținut

    51
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de szila5891

  1. Salut...ma gandesc de o vreme sa schimb categoria..sa trec de la sportiva la chopper. Pana acum (5 ani) am avut un r1...super multumit pentru 1 persoana...dar este un chin ptr. Pasager.

    Imi place Dragstar 650 si Shadow 600 la forma..dar motorul mic nu ma incanta...nu vreau sa gonesc cu 200 km/h dar totusi sa mearga cu 2 persoane. Am stat pe un VN1500 dar mi se pare Autobuz. Imi plac cele cu telescop central...astea scutura mai tare?

    Si tot nu stiu ce sa aleg....

  2. da.... vtx urile sunt " >> " 4000 eu, sa nu mai vb de cele de 1800 . Bugetul meu ar fi undeva pana in 4000 ue

    In afara de Virago 1000 nu am condus alt chopper, nu stiu cat de grele sunt de condus. Si R1 are undeva la 180 kg dar la mers fara pasager este usoara, poate m-am obisnuit eu in cei 6 ani .

  3. Salut. Vreau si eu sa-mi schimb mobra actuala un R1 cu ceva mai bland sa fie comod pentru doua persoane, sa pot face drumuri mai lungi, etc. Daca sunt cunoscatori m-ar interesa niste pareri despre aceste doua modele :manevrabilitate, pozitie pentru doua persoane, consum.

    multumes .

    ( cu chopper am fost o singura data cu un virago de 1000 m-i s-a parut ok pe distanta mica dar am inteles de la unii ca nu ar fi asa de confortabil pe cat pare . DE FAPT INCA NU STIU SA MA DECIDE CRUISER SAU CHOPPER)

  4. salut fratilor am si eu nevoie de putin ajutor am un r1 din 99 nu mai are exup-ul pe el merge impecabil tot doar ca turometru se tot duce pana la 7000 si se intoarce inapoi cum ar fii normal cand ai pun contactul numai ca asta face incontinu cu pauze de cateva secunde.cum remediez situatia sa si vad turele nu numai sa le simt,merci anticipat

    salut ....aceasta problema am si eu....si ma deranjeaza...mai mult estetic ......ai reusit sa rezolvi problema???

  5. Intrebarea totusi ??? Cum au reusit politistii nostrii sa constate ca motociclistul circula cu viteza excesiva ??? Carutasul fiind baut ...tot motociclistul e de vina !!! E mai simplu asa...el fiind decedar ...el este de vina !!!

×
×
  • Creează nouă...