Sari la conținut

hornet600

Banned
  • Număr conținut

    82
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de hornet600

  1. Imi place mt-01 cum arata dar si ce anume poate....nu il iau pentru viteza...imi surade cuplul ...nu sunt un tip agresiv si nu imi place neaparat viteza, stiu sa ma stapanesc....am mai "calarit" vulcan 800 clasic si honda hornet...m-am urcat si pe un r6....initial ma gandeam la un chopper dar nu mi se pare potrivit pentru drumurile din tara...iau motor sa pot calatori lejer, sa fie cat de cat comod, nu-l iau sa scurm asfaltul in 2 metri...totusi cred ca e mai usor de manevrat decat un vulcan....

    Freeman poti sa imi dai mai multe detalii? Prin tara nu am vazut motorul asta....e destul de scump si destul de rar...cred ca nici foarte greoi pentru mine nu ar fi...am 90 kg si 1.83 m...ar fi ideal sa ma pot urca pe una si sa vad cum ma simt ...

    ''nu sunt un tip agresiv si nu imi place neaparat viteza, stiu sa ma stapanesc''

    aceeasi placa clasica si rasuflata a incepatorilor..is satul de "cuminti" de astia ca tine.

  2. Salutare , De ceva timp ma bate gandul sa imi achizitionez o motocicleta , am pus ochii pe un GSXR 1000 K7 , imi place f mult , dar am ceva dubii in privintza alegerii .. oare nu i prea puternic pt mine ? precizez , ca am 1,75 m si vreo 75 kg , permisul il am de prin 2005 si am mers constant cu masina , cat A o am de vreo 3 ani... si am reusit sa acumulez vreo 30k km cu un maxiscuter de 500 cc .. oare aar fi trebuit sa ma gandesc la un 600 cc ? 750??? nu intentionez sa schimb recent motorul de aceia mi am propus sa iau 1000 .. mai mult la sfatul unui prieten dusman care m a sfatuit sa sar peste 600 ca ma plictisesc repede de el .. el calareste un gsxr de 750 ... si ar cam vrea sa l schimbe si el sa isi ia miar .. .. voi ce parere aveti ? orice parere este bine venita . Multumesc anticipat si sper ca opiinile voastre sa ma ajute sa iau decizia potrivita .

  3. multumesc pt sfaturi!!miercuri am facut exercitiile, deci inca nu au trecut 72 de ore

    am lucrat si aseara, de fapt am alergat pe banda, in ideea ca o sa se mai atenueze..dar m-am trezit azi dim cu niste dureri :yikes:

    o sa merg si in seara asta, sa fac ceva exercitii..

     

     

     

    s-ar mai lua aspirina cica..sa treaca febra,dar deh :scratch:

  4. Ma dar cine e Cosanzeana asta, de a trezit atata discordie in asa zisa comunitate moto? discutia asta trebuie analizata la facultatea de psihologie ca o forma extrema a patetismului masculin. Pesronal ii urez accidentatei multa sanatate la fel cum urez asta tuturor motociclistilor si soferilor in situatii similare (exceptie tiganii, unii bozgori, intrelopii si meltenii). Ii inteleg pe cei care o cunosc si ii iau apararea...ce nu pricep e ce plm e cu mesajele alea libidinoase ale foarte multora care parca spera ca in urma unei urari sa le cada fata in brate dupa ce iese din spitale. De unde interesul si dorinta unora de a afla detalii personale din viata unei persoane pe care nu o conosc sau pe care o stiu ca au vazut-o de doua ori la semafor. Parca e preselectie Burlaca :))...cand se face bine poate il alege castigator pe cel care a dat cel mai lamantabila si libidinoasa urare de sanatate :)). Oricum dintre toti petitorii l-am remarcat pe Hornet 600 (care personal imi lasa impresia ca ala e motorul pe care l-ar vrea nu si cel pe care il detine), care nefiind priceput la compus poezii, isi ameninta rivalii cu injuraturi si centura neagra la gramatica :))). Inca o data refacere usoara accidentatei si mult succes la agatat pretendentilor (unii chiar aveti nevoie de tot succesul din lume).

     

    coitza..chiar motorul asta e cel care'l calaresc. Nu e vreun vis de nerealizat, deci..nu stiu de unde atata mirare pe tine. Si nu sunt petitor. Ma doare'n 14 de multi de pe'aici , iar cat despre cazuta..se intampla si la alte case, nu stiu ce atata zarva. Sa'si ia naibii un motor ce'l poate stapani.

  5. Hai sa fim cinstiti: cati oameni cu salariul de 700 lei/luna crezi ca isi permit motocicleta? Cati din astia isi permit sa dea bani pe echipament, pe benzina, intretinere (schimbat ulei, gume noi, sa nu zic reparatii daca se strica ceva)? Motociclismul nu e chiar un hobby ieftin si iti zic eu ca daca ai 700 lei/luna si nu iti ajunge nici de o vacanta ca lumea, nu iti iei motocicleta...

     

    Deci da, o amenda de 210 lei e relativ ieftina pentru cineva care isi permite o motocicleta cu tot ce presupune, echipament (doar o casca buna e 400-500 Euro)...

    4-500 euro pt cine e prost sa de'a atatia bani, rectificare. Se gaseti si la preturi gen 300 euro, aceeasi calitatate. Ca vrei sa platesti pt nume, fitze..partea a 2-a..

     

    i-auite ba cum in 2 pagini ati inceput sa va gasiti inamici si sa va certati cu ei pe cacaturi legate de lege si aplicarea ei. altceva mai bun nu era de facut.

     

    hai sa bagam niste detalii critice.

    r1 ala e la mine in fata blocului parcat de obicei, adica la 1km de ramnic unde fiti pe faza, se aduna baietii la benzinarie sa stea de vorba, si ei, ca baietii. deci, daca omu s-a dus pana acolo sa stea la o cola si o punga de seminte, de ce si-ar fi luat frate tot echipamentu dupa el? nu stiu daca asta e realitatea, poate se ducea la giurgiu, poate la real, plm, e treaba lui daca-si ia echipamentu pe el. daca oricum nu si-a rupt nimic inseamna ca are cateva julituri. BIG DEAL. daca-si rupea ceva, oricum echipamentu era tot nexam, la fracturi ma refer, nu la rotule crapate.

     

    si na, a mers, cu blana, fara blana, nu stiu dar ce era ma sa faca cand a venit masina de pe contrasens, sa se opreasca poate poate vrea ala sa faca stanga peste el sau sa mearga mai departe? pe bune acu ca o dam in absurd. unii ati fi in stare sa sustineti ca atunci cand trece o masina pe langa tine pe contrasens trebuie NEAPARAT sa opresti ca sa fii in siguranta. absurd in plm, mai deschideti si voi un geam sa intre aer ca v-ati topit circuitele rau.

     

    da fieru? fieru cum e? ca era tare frumoasa combinatia aia alb cu negru.

    "i-auite" ?!? asta cum ai reusit tot scoti? Tot din oboseala, prea dimineata,graba?

  6. Breeeee, daca te "doare bila", stai la tine in curte si bea un ceai.

    Daca dau bani, vreau si calitate.

    Cat despre data de 8, daca nu gasesc un gsxf pana atunci, imi i-au alceva de la motomus.

    Te-am lamurit ca sa nu te mai "doara bila", acum stai jos si termina cu off-topic-ul.

    nu pot sa ma abtin sa nu'ti fac "off-topic" doar asa, pt binele tau pe viitor, sper.

     

     

    deci, p.s. iau* si altceva*

     

     

  7. Doamne!!! Iti dai seama ca nu avea rost sa imi consum energia degeaba, daca nu eram interesat pe bune.

    Am mai avut asa ceva, de asta as vrea sa imi gasesc acest model.

    Eu doar am postat ce caut, nu am dat cu paru'.

    Va rog sa nu mai postati, daca nu aveti o oferta.

     

     

     

    Multumesc pentru sfat.

     

    Defecte optice = carene plesnite, julituri din cazaturi. Nu m-am referit la uzura normala.

     

    Accept oferte si din jurul jud. Suceava.

     

    Anunt valabil pana pe 8 oct.

     

    ca dupa 8 oct ce? iti trece pasiunea? Bai, mor de voi cumparatorii astia care impuneti niste conditii de te doare bila :disappointed:

     

     

     

  8. Salutare motociclisti! Sunt interesat ca in perioada imediat urmatoare, sa imi achizitionez un Suzuki GSXF-600.

     

    Model: Suzuki GSXF-600

    An: 2000 - 2004

    Stare: Nu se accepta motocicleta cu defecte optice sau de functionare.

    Pret oferit: 2000€

     

    Daca cineva are de vanzare si se incadreaza in oferta ceruta, il rog sa posteze poze cu motocicleta si date de contact.

    Nu ma intereseaza alte modele.

     

    Ofertele acceptate sunt doar din jud. Suceava.

    Si nu ai vrea sa ti'o si aduca eventual acasa, sau deja incalzita? Bai nene, mai tre' umbli si tu sa vezi o oferta, alta, nu asa..dai anunt ca vrei motor si gata, sar baietii ca vrea Liviu motocicleta. Probabil vrei sa fie si necazuta nu? eventual fara zgarieturi, chiar si fara cele banale sau normale.

     

     

    P.S. chiar iti place modelul sau e la misto? :disappointed:

     

     

  9. Ora 10:10 dim, ma duceam pe facultate, zona aparatorii patriei mai exact sos berceni la scuarul de intoarcere dintre spiru haret si mol(sau omv nu stiu sigur ce este acolo) un Ktm exc de 600 trantit de o duba, care parea sa fi vrut sa intoarca de pe banda 1 prin scuar si accidentat moto ce circula pe banda 2, la fata locului era doar politia ce facea masuratori, moto nu avea numar(s-au cel putin nu era in spate-posibil sa fi cazut la impact si sa il fi luat politia). Despre motociclist nu prea se stia, erau prea multi care se opreau din mers vazand politia si cred ca in afara de garcea nu aveam pe cine sa intreb, nu cred ca motociclistul se afla in stare grava dupa urmele accidentului nu avea mai mult de 40-50km/h.

    Apropo de colegii de forum ce se considera motociclisti, opriti fratilor ca poate moare omu si ii puteti da o mana de ajutor.

    SAU, ca faci o facultate , vorba aia :disappointed:

     

     

     

  10. Salut,

     

    am primit aripa de la George fara probleme, insa am decis sa opresc investitiile in motor pt moment.

     

    Daca doreste cineva o aripa spate noua, nefinisata.. o dau cu reducere :)

     

     

    Bafta!

    Daca este sau s'ar potrivi pt modelul 2001 arata'mi si o poza, doua. Mersi

     

     

  11. Este o motocicleta de stunt, editie limitata "46", full options, in poza are montate sistemele de siguranta inovative de la Yamaha (rotitele ajutatoare) care permit evitarea accidentarilor in caz de franare brusca, accelerare brusca, parcare brusca, etc.

    Fara sistemele de siguranta motocicleta redevine o masinarie de stunt precisa, chiar si unui rider fara experienta ii este usor sa execute pe ea trickuri cunoscute, gen "perversa din curba" ori "tavalirea pe burta goala". Piesa mobra :peace:

     

    :lol:

    te distrezi? cred ca esti singurul caruia i s'a parut fun "gluma" ta.. :disappointed:

  12. gasita pe facebook, poate vrea careva s-o fightereasca

     

     

    Yamaha R6 1999-2000...Avariata a fost scapata pe jos la viteza mica ....urmarii :parbriz spart , masca far sparta , ghidon rupt...Se vinde intreaga nu se dezmebreaza ...Pretul este negociabil 0761 354 482.....1600 euro Negociabil.

    si poze

     

     

    http://www.facebook....24123632&type=1

     

     

     

     

    pai ala e aproape de pretul uneia in stare buna de functionare...

     

     

     

  13. Salutare!

     

    Eu am purtat pantalonii astia fara probleme. Daca vrei maine ii masor si iti dau un PM cu toate dimensiunile sa vezi daca te-ar avantaja.

     

    Mersi!

     

    bun

     

     

     

     

    Vand eu. Pantaloni de piele, Polo, masura 36, adica XS. Nu cred ca i-am purtat de 2 ori.

    Dimensiuni:

    -lungime de la tur pana la glezna: 70 cm

    -lungime de la talie la glezna: 94 cm

    -bazin: 42 cm

    Pret: 200 ron.

     

    Am si geaca pentru ei, daca te intereseaza. Anuntul complet il poti gasi in ultimul post de pe pagina 105 a acestui topic.

    Contact: jossephinne@gmail.com

    mersi dar sunt sigur ca ii sunt mici. Are nevoie de un M sau 38 banuiesc.

     

     

     

×
×
  • Creează nouă...