Sari la conținut

costeacristian

Membru
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de costeacristian

  1. Daca vrei macar sa incerci sa polishezi telescopul faci in felul urmator. Smirghel granulatie 1500 si apoi 2000 (se gaseste la magazinele auto, cam 1 leu coala) cu apa, dai jos telescopul il dai cu smirghel de 1500/2000 apoi cu crema autosol. Toata distractia te costa undeva la 20-25 de lei...mare pierdere nu este. Daca nu vrei sa incerci, incearca sa cumperi una sh din Romania sau de pe ebay. Sa cromezi nu merita.

     

     

     

    Multumesc tuturor - cred ca pana la urma iau o jamba noua - daca ma poate ajuta cineva - in principiu jamba stanga doar - daca face cineva dezmembrari chiar va rog sa ma contactati.

    (polisare nu cred ca ar merge , pentru jamba are deja niste scobituri ( gropi ) care nu cred ca se pot umple prin polishare .

  2. Salut ! Sunt incepator ( o luna si jumatate ) si m-am grabit cand am cumparat motocicleta - un cb 500 din 98 .

    Am mers pe incredere, nu am luat pe nimeni cu mine si e posibil sa ma fi pacalit putin ( asta e , mi-am asumat de atunci vina ) .

     

    Daca ma puteti ajuta cu urmatoarea problema : am vrut sa schimb semeringurile ( curge ulei ca toate visele ) si am observat ca una din jambe (cea din stanga cum stai pe moto ) eeste vaaarza : pare aproape ruginita ; toata suprafata are niste pori ( gropi ) si pare chiar un pic tesita in partea din fata . ( cred ca nu mai are ulei DELOC )

    Precizez ca motocicleta merge drept daca iau mainele de pe ghidon ( deci nu cred ca e lovita - indoita jamba ) .

     

    http://www.youtube.com/watch?v=s1bINQgR3lE

     

×
×
  • Creează nouă...