Sari la conținut

spirtix

INACTIV
  • Număr conținut

    30
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de spirtix

  1. Salut, detin de cateva luni un GSX600F an '94, din informatiile mele (ce am citit pe net) am aflat ca ar atinge 210-240 km/h , eu nu am reusit sa ii dau mai mult de 200 si asta cu greu, pana la 190 urca, de la 190-200 ii trebuie destul de mult. (in talon scrie ca are 25kw, dar nu te poti baza pe ce scriu astia)

    Intrebare sa fie oare limitata? se poate atinge 190-200km cu 25kw? :blink:

     

    Nu e limitata... peste 190 ajunge in functie de intretinere...

     

    a mea e din '96 ( deci acelasi lucru ca si a ta) dar a fost bine intretinuta... = 220 la 12000rpm asta ajunge repede. pana la 14000rpm(240 + un pic) ii trebe autostrada.

     

    PS. a mea e echipata standard.

  2. V-as ruga "spiritx" sau "lordloth" , daca va faceti timp, sa imi trimitetzi shi mie un manual de GSX 600 F ptr ca de 6 luni :cheers: sunt cu el pe butuci shi sufar cand ii privesc pe altii cu pletele in vant iar eu ma coc in conserva :lol: .poate auziti si de niste piese(far ,parbriz si scaritza dreapta spate).THX

    adresa_x@yahoo.com

     

    ia de aici...

     

    http://www.gsx.dk/manuals/gsx600_750_1100_Haynes_85-96.pdf

     

    daca nu te descurci... iti trimit prin mail.

     

    asfalt uscat...

  3. Cine imi poate recomanda fie o reprezentanta, fie o firma de dezmembrari, whatever? Am nevoie urgent de cablul de ambreiaj cu intinzatorul si suportul de la maneta de ambreiaj. Intinzatorul s-a retezat, a stricat cablul (din care ies moatze). Am comanda intacta, dar se pare ca filetul interior (pe care se insurubeaza intinzatorul) este bulit. Help..

     

    /index.php?showtopic=47851

     

    si mai incearca la vanzari/piese de schimb. Am vazut ceva gsx dezmembrate.

     

    Am mai vazut un post de-al tau ( cel cu casca). Ai patit ceva (ai zis ca stai pe tusa o luna jumate - asta e prea mult:()? spune te rog daca ai gasit, daca nu sa vad daca nu am prieteni sa-ti aduca din Germania o piesa noua. Incarca pe site la Louis/ sau in vre-un catalog.

  4. Il am eu dar sub forma de carte, spune-mi in ce limba ti-ar conveni , il scanez si il pun pe forum dar sa nu ma apuk sa scanez tot alege si tu o limba pe care o stapanesti mai bine. Succes

     

    P.S. poti alege dintre:engleza, germana, franceza, italiana, spaniola (poate te ajuta vreo matusha care se uita la telenovele) si olandeza.

     

    hihi, merci - doar engleza (am o matusha - nu Tamara :yikes: din pacate , care se uita la soap opera, nu telenovele) si mi-a promis ca ma ajuta... ea si o golanca :yikes:

  5. -consum urbam imi iese cam maxim 7 si ma dau destul la ea...depinde de multi factori consumu: in principal daca mergi mai mult singur sau in 2, daca ai peste 12o Kg, ce ulei bagi, cum demarezi etc....

    - referitor la moto eu is multumit de forma..daca stai sa o compari cu cele din clasa ei e printre cele mai faine si la asta se adauga partea cu fiabilitatea si cu pretu = compromis foarte bun.....dca stai sa o compari cu sportivele...da e grea, n-are peste 100Cp....etc....acu depinde de ce o iei...

    - Felicitari pentru achizitie lui Spirtix!!! Sa o stapanseti SANATOS fara incidente!!! (sa stii ca si a mea e din TG si e tot pe leasing :10:)

     

    multzam

    :finger:

     

    da' pe a mea am luat-o din bistritza ( de la colibita- sau biglucica )

     

    supozitor sau nu, vad ca suntem o gramada.... poate facem o intalnire numa gsx 600 f -uri ;)

×
×
  • Creează nouă...