Sari la conținut

reddogsibiu

Membru
  • Număr conținut

    180
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de reddogsibiu

  1. 10.000 de topicuri cu enduro vs cross, si uite ca a mai aparut unul.

    Ai vazut vreodata vreun "meserias" cu cross de 450 care ii da 50 pedale in padure ca sa-l porneasca? Si apoi, in 10 metri, pe prima urcare, il opreste si ii da iar 50 pedale.

    Ai vazut vreodata basicile din palma dupa o tura cu un cross prin padure? Ai simtit vreodata ca daca mergi mai repede, cand treci peste prima pietricica, in loc ca motocicleta ca amortizeze socul, te arunca in copaci din cauza suspensiei prea tari? Sau ca, daca te opresti pe o panta, nu mai poti continua pentru ca nu poti patina ambreiajul ca sa pleci de acolo? Roata ori se invarte cu viteza, ori nu se invarte deloc la un cross.

    Sau poate te gandesti sa urci usurel o panta cu cross-ul? Nu se poate, pentru ca are radiatoarele subdimensionate, se raceste doar de la 40 km/h in sus. Daca merg mai incet, iti cam fierbe. Si nici putere nu are instalatia lui electrica sa-i adaptezi un ventilator.

     

    Per total, toti cei care si-au luat cross si l-au folosit la enduro au regretat. Dar fii tu primul care ne face in ciuda si e meserias cu cross-ul prin padure.

    Corect

  2. Dar nu trebuie sa stii chiar exact.cred ca pana in 1,5 l in total(daca tin bine minte)

    In partea stângă sub schimbător ai fereastra pt nivelul in motor iar pe partea opusa e un surubel care îl desfaci si completezi ulei pana începe sa curga pe gaura respectiva(pt cutie)

  3. Daca nu mergeti la enduro si nu aveti nici o legatura cu fenomenul asta, de ce va bagati in discutii si va repeziti cu sfaturi? M-ati vazut pe mine comentand pe pagina vitezanelor, sau a chopper-istilor?

    Ce naiba tot ii dati tare cu DR, DRZ, TTR... Ce intervale de revizie? Aici, la coltul enduristilor, uleiul se schimba la 2-3 iesiri, sau o zi de cursa. Daca ai 2 T stai cu bujia de schimb in buzunar. Suspensia fata servisata azi poate sa curga dupa 2 zile de enduro. Placutele de frana, daca pui originale, franeaza tare, dar se consuma in 2-3 iesiri.

    La saracile in 2 T, la 100 ore schimbi pistonul. El saracul ar mai duce, dar il schimbi de frica.

    La o tranta mai temeinica, se duce dracu un radiator de 200 Euro, o toba de 500-1000, capul ala de carbon de la Akrapovik se sparge si daca scapi motorul de pe cric.

    Deci, important e sa mearga, nu ca ii schimbi uleiul o data pe an, si in rest completezi...

    corect

×
×
  • Creează nouă...