Sari la conținut

Gog

Membru
  • Număr conținut

    120
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Gog

  1. Acum 5 minute, Lucian_M a spus:

    Doaaaaaaa, mare noroc cu tine, chiar o șansă nesperată!

    Jucăria aia e o glumă sinistră, felicitări pentru alegerea excelentă, ai dat-o de gard!

    Nu cred, are 55 de părere majoritatea de bine, deci o sa își facă treaba 

    Acum 1 minut, Gog a spus:

    Nu cred, are 55 de părere majoritatea de bine, deci o sa își facă treaba 

    Plus ca pt o baterie de motocicleta nu cred ca îți trebuie mare redresor ca la o baterie de mașină... Am speranțe la el :)

  2. Acum 8 minute, TrekOut a spus:

    Cred ca michelin pilot si michelin road 5 sunt tot pe acolo, in postul precedent am mentionat ca mi se par cele mai naspa gume pt v-strom. Mi se par destul de instabile in viraje, parca fug aiurea..

    Un coleg foloseste michelin pilot pe un naked, el este multumit de ele.

    Eu le-as schimba oricand cu metzeler tourance next, dar fiind destul de noi le voi tine pana se termina.

    Legat de redresor, mai bine ai fi imprumutat, daca bateria necesita schimbata, atunci investitia este dubla pentru acelasi obiectiv.

    Nu cunosc pe nimeni în București și m am gândit ca totuși nu strica un redresor la casa omului 

  3. Acum 23 minute, Lucian_M a spus:

    Păi dacă ceri păreri și apoi cumperi ce te taie capul, nu înseamnă că noi mai bine ne pensam în nas decât să pierdem vremea cu tine? Zi și tu.

    Ți-ai luat redresor înainte să verifici voltajul bateriei sau să mergi cu ea în mână la cineva care are tester acumulatori auto. Să nu mor prost, ce redresor "ai comandat"?

    https://www.emag.ro/redresor-auto-inteligent-foton-ri-12-6-functie-regenerare-desulfatare-12v-6a-640052f/pd/DZL03XMBM/?utm_campaign=share_product&utm_source=mobile_dynamic_share&utm_medium=android

     

    Oricum era mort topicul asa, asa ca cu mine s-a mai înviat oleacă. Din discuțiile cu voi mi am dat seama cam ce anvelope mi ar trebui deci mulțumesc pentru implicare 

  4. Acum 27 minute, vrajitoru a spus:

    Si uite asa te-ai pishat pe toti care s-au chinuit sa iti dea un sfat. Pilot Power e o guma strict de sosea. Tu voiai 70-30. Si, peste toate, nu gasesc postul unde ti-a recomandat cineva guma asta. Macar de alegeai Michelin Anakee Adventure ....

    Si mi-am propus sa stau dracului pe curu' meu. 

    Apropo: ulei stii de care sa bagi?

     

    Credeam ca de asta este forum,

    Vad ca deja s au deranjat doi user pentru întrebările mele. Am citit și eu un articol despre anvelope asa cuum m a îndemnat cineva nu prea frumos și ajunsesem la concluzia ca pilot ar fi cele mai bune pt strada, în fine vad ca am deranjat asa ca n am sa mai întreb nimic, m am lămurit... Mulțumesc celor care m au sfătuit câtuși de puțin. Numai bine 

    Acum 2 minute, Gog a spus:

    Credeam ca de asta este forum,

    Vad ca deja s au deranjat doi user pentru întrebările mele. Am citit și eu un articol despre anvelope asa cuum m a îndemnat cineva nu prea frumos și ajunsesem la concluzia ca pilot ar fi cele mai bune pt strada, în fine vad ca am deranjat asa ca n am sa mai întreb nimic, m am lămurit... Mulțumesc celor care m au sfătuit câtuși de puțin. Numai bine 

    Pardon, nu doi, ci unu, vrăjitorul, scuze de deranj, vad ca ești ofticat pe postările mele

  5. Acum 6 minute, Grigore1 a spus:

    Gogule , am  convingerea ca v stromistii sint  mult  mai  prietenosi  decit ai putut vedea aici. Iti  iei  si  tu  pirleala pentru cei nspe mii care  au  intrebat  inainte  ce ulei  si  ce anvelope.

    Referitor la anvelope eu am folosit cu mare placere Anakee 2 la sfatul altui coleg si a avut  dreptate , cred  ca si  tie  ti  s -ar  potrivi  perfect.

    Daca esti  din  Bucuresti , iti  dau  eu  o baterie S/h dar noua.

    Sa ai drumuri bune si sanatate!

    Am comandat un redresor sa vad dacă pot sa o încarc pe asta pe care o am dar dacă nu reușesc cu ea as prefera baterie noua. 

     

    O sa iau sfatul lu colegu de mai sus și o sa încerc sa fac un efort financiar sa iau ce i mai bun de la michelin cred ca pilot 5 ar fi 

  6. Acum 8 ore, vrajitoru a spus:

    @Gog

    Metzeler Tourance Next

    Pirelli Scorpion Trail 2

    Pirelli Rally Str

    Continental TKC70

    Metzeler Karoo Street

    Michelin Anakee Adventure

    Continental Trail Attack

     

    Variante sunt n. Citeste review-uri. Daca iti e lene uita-te pe youtube. 

    Gumele si uleiurile genereaza discutii interminabile. Fiecare iti va recomanda ce a folosit el si tu tot prost ramai. 

    Hotaraste-te singur si asuma-ti alegerea. 

     

    Care ar fi 70 % asfalt și 30 % offroad, ma iertați ca insist 

  7. Salutare, urmează sa cumpăr anvelope pentru noul meu căluț, un Dl 649 din 2011. Am întrebat și pe Facebook poate uni dintre voi ați și văzut sau răspuns dar nu prea m am lămurit. Am rămas cu ideea ca Michelin ar fi cele mai bine dar și scumpe, haidenau nu se merita ca preț și am văzut mai ieftine de la Mitas, cu Mitas as ieși cu vreo 4 - 500 mai ieftin dar nu știu dacă or fi bune de ceva... 

  8. Salut , am fost la Suzuki de multe ori . Il cunosc personal pe Ionut . Am vrut sa fiu in siguranta cu un chooper si am mers la el pentru a-mi schimba placutele de frana, kit de lant , anvelope , ulei si toate cele, stiam sigur ca daca pune mana Ionut pe ele sigur nu am sa petesc nimic rau din cauza asta . Vara trecuta am fost pentru o evaluare a daunelelor in urma unui accident si la fel Laurentiu a fost foarte amabil si ma servit prompt. Numai de bine pentru acesti domni. Parerea mea este ca sa prinzi loc pentru revizie ar trebui sa te duci acuma sa te programezi ca vara nu-l gasesti liber pe John .

  9. Daca zici ca ai reparat-o si nu are altceva nimic gen cadru deformat, motor crapat, de ce s-o vinzi? Crezi ca-ti va aduce ghinion?

    Vrei sa treci la alta categorie? Motocicleta necazuta nu am vazut cei care spun asta mint de ingheata apele, acum depinde ce se intelege prin cazuta.

    Personal eu recunosc ca pana acum nu am avut mobra care sa nu pice pe jos, in afara de ultima care Doamne ajuta in afara ca era s-o scap cand o lasam pe o parte si cricul era ridicat,nu m-a trantit, iar antepenultima mi-a cazut de pe cric ca nu am fost atent, in rest am fost si eu pe jos odata cu ele.

    Daca tot ai deschis topicul, fa prezentarile si pune poze.

    Odata cu accidentul mi-a fost sifonat si curajul de a mai merge pe motor , cine a trecut printr-o asemenea exp stie despre ce vb . Motocicleta nu mai are nimic mecanic , eu circul acum cu ea este ca inainte doar cum a mai spus carenele nu mai stau cum stateau. O sa ii fac niste poze sa vedeti si voi.

    Toate bune

  10. Inca nu sunt hotarat sa o vand , va spun sincer , ieri cand am postat (doar asta am postat , nu am pus-o la vanzare) eram cred putin in depresie la gandul ca va trebui sa imi vand motorul , ceva ma leaga profund de aceasta motocicleta probabil ca din cauza accidentului , am trecut amandoi prin el si amandoi nu suntem ca noi , eu cu tije in mana ea cu carenele deplasate , nu stiu ce mi-o fi venit ...eram trist probabil . Cred ca fiecare are o legatura mai speciala pentru motocicleta lui .

×
×
  • Creează nouă...