Sari la conținut

jamaiknu08

Membru
  • Număr conținut

    340
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de jamaiknu08

  1. Am si eu o problema cu suzi a mea , a inceput cam asa:

    Am vrut eu ( ca prostu' ) sa ii leg semnalele pe spate si din greseala am atins un fir aiurea si a facut scurt!! Acum problema este ca nu mai se aprinde bordul si nu merg nici semnalele, in rest totul este functional, motorul porneste normal, farul merge si stopul!! Stie cineva de la ce ar putea fi??

  2. Problema ar fi daca politia iti ia talonul, pentru ca doar proprietarul din acte il poate recupera. Poti sa mergi fara probleme daca ai inregistrat-o la financiar, iar cand te duci sa o inmatriculezi le spui politistilor ca ai fost plecat din tara si nu ai circulat cu ea, eu asa am spus si nu am avut probleme. Inca un dezavantaj ar fi ca nu poti sa iesi din tara daca nu e pe numele tau.

    Poti sa iesi din tara cu ea!! Io m-am dus anul trecut cu moto la bulgari si nu era pe numele meu!!

  3. un prieten de-al meu a murit exact in acest fel tot din cauza unei doamne cu copil in masina . atunci a murit si copilul in urma impactului !

    Baiatu' era din Chitila??

    On topic : insanatosire grabdnica colegului!!

  4. R.I.P. Dumnezeu sa il ierte!!

    Off topic : multi motociclisti confunda strada cu pista, viteza mare si taie curbele!! Parerea mea, nu esti stapan pe motocicleta, mergi incet frate ca astea nu iarta!!!

×
×
  • Creează nouă...