Sari la conținut

LadyRider

Membra
  • Număr conținut

    162
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de LadyRider

  1. Dragilor, in data de 21.10 (adica ieri, la o zi dupa moartea politistului), alesii s-au intalnit si au dat o ordonanta de urgenta, astfel incat sa se clarfice putin cine are dreptul la coloana oficiala. Problem solved :)

     

     

    PS: tragedia tanarului mort prea devreme si intr-un mod stupid nu ma va parasi prea curand

    PS2: sa traiesti in Romania anului 2015 si sa mori intr-o groapa din sosea este dovada lumii a 3-a... si cand te gandesti cate taxe platim in speranta ca o sa fie mai bine....

  2. Dar ce are? Mie un nebun (ca sa vezi, tot cu touareg), nu mi-a iesit in fata si s-a oprit, lasandu-mi juma de banda? Si eram ditamai masina cu farurile aprinse...Ce sa mai ocolesti? Am avut noroc ca am fortat si l-am luat doar cu aripa spate. (chiar asa am declarat amandoi la amiabila, ca el era oprit)

     

     

    Si in spatele tau la 3 secunde.... era vreo masina care te-a lovit?

  3.  

    DREPTUL LA REPLICA

    Pe durata producerii acestui accident, cred ca la interval de 2-3 secunde Tuaregul a fost oprit ...fara a se deplasa intr-o directie sau alta. Ptr ca doamna de la volan, chiar nu stia cum sa reactioneze in acest caz. Si foarte bine a facut ptr ca altfel acum ... unul dintre motociclisti era infipt in vreo casa si al doilea sa dadea acum pe 4 roti (un scaun cu rotile).
    N-am nimic cu tanti care a produs accidentul si nici cu skillul motoristilor... dar sa stea masina pe loc... si sa intre amandoi in ea ... si la interval de 3 secunde .... mie nu prea imi vine a crede.
  4. Articolul ca articolul.... dar comentariile sunt deliciul.

     

    As vrea sa adaug totusi ca cine a scris acolo ori este in urma cu moda ori nu este din Bucale. Slaparii pe aici sunt in floare si toata lumea e la maneca scurta. Deh... doar e vara..

  5. Amkart-ul e cel mai apropiat loc unde te pot invata sa apleci o motoreta safe , daca vreti doar franare mergem intr-o parcare dupa a2 si facem acolo o ora .... bafta

     

     

    eu as veni... poate iti dau un mesaj in privat dupa ce ii schimb cauciucurile micutei.... nu de alta dar cu cele pe care le are nu cred ca te poti apleca nicaieri safe....

     

    Oricum e laudabila initiativa ta. Poate cineva citeste topicul asta si, dupa ce se ingrozeste, salvezi si o viata :)

  6. PS: a nu se intelege ca simpatizez cu tinerelul pe supersport, dar daca vita aia folosea pasarela facuta din banii nostri publici tocmai pentru siguranta lui si a celorlalti, acum 2 tineri traiau.

     

    asa uniti sunt motociclistii? Poate copilul chiar nu avea mai mult de 70... ti se pare imposibil? Chiar si daca ar fi murit vinovat... tot as fi empatizat cu el...

    Ai fi empatizat (nu simpatizat) daca ti-ar fi fost rude sau prieteni....

     

    Asa suntem noi oamenii... analizam si zicem doamne fereste... daca nu ne nimereste...

  7.  

    MURIM DIN CAUZA ......INDIFERENTEI..... semenilor

     

    Ma bucur ca ai reusit sa gasesti cauza... din pacate insa cauza conteaza si nu prea fiindca nimic nu-i va aduce inapoi pe cei 2 copii.

  8. asa imi vine sa ma las de motociclism...... Incredibil cat de multe se pot intampla...

    M-a impresionat (in mod negativ) teribil de mult accidentul...

    Saracii copii...... saracele familii disperate.....

×
×
  • Creează nouă...