Sari la conținut

serginiotattoo

Super Membru
  • Număr conținut

    532
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de serginiotattoo

  1. Merci de efort, nu am mai vazut tipul asta de amprenta.

    Nu e Berta, Almot, MeGu(originalele) si nici Kanuni. Cred ca e producatorul acela disparut de mult, care facea pistoare aftermarket foarte bune de MZ, ALMET (nu Almot poloneze). era cehoslovac.

    Pe segment scrie GOETZ

     

    Dupa regula mea nescrisa ca un producator de rahaturi nu isi pune cu mandrie sigla, tin sa cred ca ce ai tu in poze e marfa veritabila si ca pretul real ar fi pe la 100 de lei, nu 50. Stiu ca nu prea exista TS-uri in tara si de aia nu sare lumea dar de ce sa nu laud ceva ce pare bun.

     

    Asfalt uscat!

    multumesc frumos pentru aprecieri

  2. Nu am TS, dar mai colectionez poze cu pistoane de MZ, sa imi dau seama de producator dupa amprenta presei.

     

    @serginiotattoo daca esti bun sa mai pui 2-3 poze cu interiorul pistonului, sa se vada marcajele si fundul(fara bolt), iti multumesc.

    Stii cumva producatorul?

    sal. nu pot sa scot boltul deoarece nu am sculele corespunzatoare si risc sa-l stric.pistonu este cumparat dintr-un magazin de dinainte de revolutie. asta e tot ce stiu

  3. Și tocmai ce ziceam că nu mă mai bag în treburi de moderare! Cum să deschizi topic nou pentru un piston? Mai ales după ce l-ai postat în alt topic (care nu era nici ăla cel potrivit)? Dacă vrei să-l dai, mai bine spune la bursă ce cotă are, nu deschide un topic nou cu aceleași informații!

    dragul meu.iarta-ma daca am postat gresit.cota este scrisa pe piston si am facut poze destul de clare ca cel interesat sa stie ce cumpara

  4. Sal'tare tuturor!

     

    Nu stiu daca a mai fost deschis un topic cu acelasi subiect dar eu d-abia mi-am cumparat o Honda CBR F3 ('96) :moto: si inca n-am apucat sa-i schimb actele (asa de recenta e).

    Buuun. Problema mea consta in: ea avea o baterie luata de 1 an (mi-a zis vanzatorul), am plecat de la el calare pe ea, am mai facut ture, am mai dat-o unui prieten sa mearga cu ea :bike-037:(sa vada cum e) si la un moment dat mi-a murit motorul :blush:(putina turatie, ambreiajul cupleaza de jos). Am incercat sa o pornesc (simptome specifice bateriei pe moarte) si nu a vrut. Asa ca, l-am oprit pe un baiat si m-a ajutat sa o pornesc (si pentru siguranta, m-a insotit pana in cartier). Sa-i dea D-zeu sanatate lu' Bogdan :cheers: (mi-a dat cartea de vizita). Dupa problema asta am cautat o baterie si am gasit-o pe o mobra accidentata a unui prieten (sanatate multa si lui, hai acasa sefule) si a pornit fara probleme. Dupa cateva ore a murit si bateria asta.

     

    Intrebarea mea este: daca iau baterie noua scap de problema sau sa fie de la releul de incarcare (mi-a spus vanzatorul ca e schimbat - piese noua).

    PS: Mobra e accesorizata, ingrijita, frumoasa si e a mea acum!:bounce:

    sal. ati trebuie si baterie noua si releu schimbat. daca vrei te pot ajuta. 0765441129 sergiu -bucuresti

  5. salutare!! am si eu o nelamurire..am cumparat un releu de incarcare nou.. mufa nu se potriveste cu acest releu voi fi nevoit sa renunt la mufa si sa folosesc decat papucii direct..dar pt asta am neviue sa stiu care e plusu la acest releu cele trei faze se vad restu.....nu stiu si nu vreau sa il ard de nou..cum aflu polaritatea corecta???

    sal. ce motocicleta ai?

  6. Salut! Sunt interesat de 5 buc. becuri cu o faza si doua borne 6V / 5W, poz.9 in ordinea pozelor tale de sus in jos. Nu cumva se intampla sa ai si acelasi model, dar 6V / 15 W ?

    Pentru contact, te rog scrie-mi la thvlad@digicom.ro, sau tel.0722.702.892 La mine nu merge sa-ti dau PM.

    Numai bine!

    Vlad

    sal. am doua becuri noi 6v 15 w. 0765441129 sergiu-bucuresti

    post-7054-0-82924400-1337665359_thumb.jpg

    post-7054-0-75883600-1337665370_thumb.jpg

  7. salutare! sa va povestesc ce ma doare : acu vreo luna am alimentat si la iesire din benzinarie cand sa plec am luat prea devreme mana de pe ambreiaj si mi a murit motorul,dau sa pornesc de vreo 4 ori si nik ,umblu pe la sigurante ,le scot, le bag ,misc de acea cutiuta dupa care dau s o pornesc, o ia si mi vad de drum,bun. Azi ce se intampla: pornesc mobra,merg vreo 7 km pana la tara ,opresc si apoi dau s o pornesc inapoi ca s o mut mai incolo si spre uimirea mea nu vroia sa mai porneasca,cand i i dadeam cheie beculetele din bord aproape ca se stingeau(clipeau) ..si i am tot dat in disperare(dupa ce am verificat sigurantele si contactul acestora) pana ia murit bateria..... ma impinge un amic si in 2 m porneste,o turez putin ca sa si revina bateria dupa care incerc sa vad daca se intampla acelasi fenomen... la primele 2 chei a luat o din prima dupa care la a 3-a se intampla acelasi fenomen(clipesc becurile ,se invarte motorul de cateva ori si apoi moare bateria),darrr cand pun contactul si aprind luminile se aprind ca si cum bateria ar fi ok!....poate fi un scurt pe undeva ?

     

    multam anticipat!

     

     

    Mesaj completat

    ...dupa ce moare bateria si mai invarte putin de tot tin sa mentionez ca se aude un clantanit ca de clichet .

    schimba bateria si releul de incarcare. pune unul cu radiator de aluminiu

×
×
  • Creează nouă...