Sari la conținut

rzvnb

Membru
  • Număr conținut

    30
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de rzvnb

  1. Salut , sunt Razvan si am o Suzuki DRZ 400S , cine vrea sa iasa la o plimbare soft enduro la iesire din Cluj, inspre Apahida ? Chiar m-am plictisit sa ma plimb singur :) , Daca mai iesiti inspre Floresti. la o plimbare soft enduro, scrieti pe forum ca poate vin si eu !

  2. Se poate desface, am vazut desfacut un kilometraj capsulat:

     

    1. bagi surubelnita, il indoi, arata ca dracu dupa.

    2. dremmel: tai frumos, dupa bagi un pic de silicon si o sa arate mai normal. Eventual vopsesti paharul in negru si folosesti silicon negru, nu va batea la ochi asa tare.

     

    PS: 3. varianta de mai sus, care mie imi pare cea mai ok. nu am mai vazut pana acum.

    ok am sa incerc , dar orcum nu cred ca am cum sa il pun la drz-ul meu :(

  3. Daca ai posibilitatea schimba gunoaiele alea de jante cu ceva bun, EXCEL de preferat sau Valenti Racing (jante tuning Italia speciale pt DRZ S pt al trece la SM). Am avut si eu niste jante de Derbi Senda de 125 parca pe ea si e un .... cuvant urat. Se schimba total ciclistica, incepe sa faca treaba de SuperMoto + ca ai si tu disc de 320 pe fatza, e altceva.

     

    DRZ 400 S vine stock-fabrica-nou-cum vrei tu sa-i zici, cu pinionul spate de 44. Atat am eu pe spate si e mic pentru ce fac eu cu motocicleta. Ce zici tu acolo de 35 mi se pare un vis urat ... Top speed la raportul asta de 15 cu 44 e de 164 km/h si viteza de croaziera pe undeva la 100-110 ca sa scoti un consum de 3 %. Daca te duci in 120-130 scoti cam 4-5 % consum. Parerea mea, schimba gunoiul ala de 35 si pune pinion stock de SM care e de 41 sau 42 sau ala stock de enduro care e de 44. Ziceau baietii mai sus ca pentru prinderea de NSR ar fi si unul de 40. Pune-l pe ala.

     

    Ca lant iti zic din proprie experienta sa nu iei chinezaria aia de DID. Au inceput sa-l copieze chinezii si risti sa iei modelul de china si sa faca POC. Nu stiu cat de "reising" te dai tu cu mobra, nu cred ca o folosesti in regim de circuit, dar iti zic ca la forja lantul ala se RUPE.

    Cauta lant EK - made in JAPAN. E un lant care se pune pe motoare pana in 90 de cai. DRZ-ul are 40 de ponei :)) E 300 lei lantul si 15 lei siguranta de lant. Il am de 3000 km si l-am intins 3 "click-uri" adica de la punctul 2 pe intinzator la 3 fara un "click". Lanturi EK foloseste Adi Raduta. Daca nu stii cine e, dai un google search.

     

    In rest, grija mare cu intretinerea, nu te zgarci la 10-20-50 lei ca e vorba de viata ta. DRZ e cea mai fiabila mobra de la clasa ei, incaseaza si indura multe, dar schimba-i toate consumabilele la timp ( ulei si filtre, kit de lant, gume, grija la cablurile de acceleratie ;) )

     

    Bafta.

     

    P.S.: De aici am luat eu lantul si pinioanele: http://www.motonetro.ro/home/

    Multumesc chiar am gasit la un service din Cluj lant EK :D
×
×
  • Creează nouă...