Sari la conținut

Cily

Membru
  • Număr conținut

    19
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Cily

  1. Daca se intampla ca anumite fotografii care stiti ca le-ati facut dar nu apar in lista se datoreaza faptului ca nu au iesit clare ddin pricina ca am avut o problema la obiectivul foto(acesta nu functiona pe AF-autofocus). Cand voi avea timp, am sa-l duc la reparat. Sper ca cele care au iesit sa va multumeasca cat de cat.

  2. Pentru cei interesati de un garaj, in zona metrou Iancului, strada Agricultori, la subsolul unui bloc, acces garaj cu bariera. Propietarul doreste o chirie lunara de 500 RON. Cu cat suntem mai multi aceasta suma se imparte la nr. de motoare. Oferta incepe de la cel putin 10 motoare. Garajul este inchis dar nu este incalzit.

     

    Pentru cei ce vor sa vada locatia si blocul : strada Agricultori nr. 33.

  3. Da corect,

     

    Un sms era mai bun, mie brusc mi-a mancat motoru cam toata benzina, ca dupa ce imi indica pana cand am hotarat sa intru la pompa imi ajungea pana azi.

    Am intrat in oras si nu v-am mai gasit si m-am dus in ale mele treburi. Nu am putut sa recuperez ca mi-a cedat un semering si am mers "moale".

     

     

    Bine ca ai ajuns cu bine. Poate postezi si tu pozele si filmuletul facut de tine. Asteptam cu nerabdare sa-l vedem si noi.

  4. Seara buna la toti!! Imi permit sa fac si eu o propunere de un traseu bun pentru duminica.Ce spuneti daca alegem un drum pana la Vama Buzaului sa vizitam Rezervatia de Zimbri si inapoi? Cateva date despre aceasta locatie o aveti in linkul acesta: http://www.hoinari.ro/rezervatia-de-zimbri-vama-buzaului-transilvania-10460020090209.php

    Traseul care-l vom face pe motoare ar putea fi acesta:

    http://maps.google.ro/maps?hl=ro&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.&bpcl=38625945&biw=1680&bih=959&q=bucuresti+harta&um=1&ie=UTF-8&hq=&hnear=0x40b1f93abf3cad4f:0xac0632e37c9ca628,Bucure%C8%99ti&gl=ro&sa=X&ei=SJemUJbhI47bsgbsm4CoCA&ved=0CBwQ8gEwAA

    Nu uitati ca este doar o propunere!!! Am mai fost pe aici chiar anul acesta. Este foarte frumos.

×
×
  • Creează nouă...