Sari la conținut

quad.yamaha400

EX+
  • Număr conținut

    237
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de quad.yamaha400

  1. Am eu R6 si are kilometraj digital... poate a vazut acul de la turometru la 15k si a presupus ca erau kilometrii acolo... Oricum, pacat..

     

    asadar, faceti ca mine si mergeti usurel ca in primul rand nu aveti strazi, in al doilea rand nu aveti prioritate si in al treilea rand putini sunt cei care pot spune ca pot stapanii fara probleme un motor ca asta... asa ca.. usurel.. 50-100 e arhi suficient in localitate... ce-i drept atinge suta usor fara sa iti dai seama.. propun sa va luati tobe sport ca zgomotul va mai taie din elan.. adica, nu trebuie sa turati motorul ala ca sa se auda cu toba originala... altceva nu stiu ce sa zic

    :disappointed:

     

    Corect! Sa facem din Bebe un martir,la fel si din celalalt,ca de saracu a condus fara permis si cu peste 100km/h in oras, iar astalalt i-a incredintat motorul si se pare ca stia.VAI SARACU!

     

    VOI VA "AUZITI" CE SPUNETI?! :lol:

     

    Cum iti permiti tu Bebe,care ai motorul de cca 1-2 luni,sa-i spui fraier unei persoane,care da dovada de mai mult caracter decat tine?DIN VINA TA A MURIT UN OM,dar ala e mai fraier ca tine,ca l-ar fi lasat in viata.

     

    Cum va considerati voi prieteni,cand din cauza voastra a murit? :lol:

    Niste prieteni adevarati,s-ar fi "luptat" cu el sa-i bage mintile in cap,dar nu ma mira faptul,tinand cont de gasca din care faceti parte.

    Daca ai fi muncit pentru motorul ala,nu l-ai mai fi dat la toti jmecherii,ca apreciai banutii si sacrificiile facute pentru achizitionare....si poate ;) ar fi fost in viata.

     

    Din pacate,din cauza astora ca voi suferim restul.Nu conteaza ca au fost inainte,accidente cu neacordare de prioritate a motociclistului,cu vatamarea acestuia(printre care si eu),ca la cateva zile,vine unu mai "tare" decat toti si ne f.u.t.e. imaginea,si lumea pe :) il tine minte si cu :) o sa ne compare.

     

    Apropos, 18.1 episodul doi?!.Ca din cate am auzit eu,mai ai pe cineva care-ti tulbura somnul.Tot vreo fraiera?!

     

    @SpeedR1_2004 Tie iti trebuie un control la psihiatru,pentru fraza cu carnetul(mai ales ca mai jos subliniezi ,ca ai trecut prin asa ceva). :lol:

     

    eu cred ca iti permiti cam multe :crack: :sick: :lol: si nu inteleg de ce este bebe vinovat :lol: ca a dat motorul? da poate a gresit ca a dat motorul dar vinovat pentru ce sa intamplat nu e!

  2. THANKS for your help my frend ,stii, astia se cred cei mai tari ,si au falsa impresie ca ceilalti sint prosti,

    recunosc ca nu sunt un mare net-ist si am facut ceva greseli de comunicare,dar da-o n mortii masii ,

    ferox draga e pacat ca ne au umilit , anyway ,the wheel turns and turns...

    iara pt ala quadu lui ii recomand sa ne viziteze judetu nostru ,si sa tina pasu cu noi prin padurile FELIX-ului,

    sau pe STANA .aiurea!

    Nu prea cred ca ai inteles mesajul meu, mai citeste odata! :laugh:

    Eu te-am invatat la concurs o sa vina destui net-isti si sa arati acolo de ce esti in stare :moto: :( :)

  3. Cum e posibil sa omori 3 oameni, sa schilodesti un copil si sa iei 2 ani cu suspendare?Acu vreo 4 ani mi-a povestit un prieten ca avea la el in cartier pe unul care fura casetofoane din masini si intr-o zi i s-a infundat.A luat 3 ani cu suspendare...

    Cum p**a mea nu a scapat aia de puscarie????A decimat o familie, a lasat un copil fara parinti si s-a ales doar cu 2 ani cu suspendare...'tui dumnezii ma-sii...eu o impuscam fara proces in locul in care s-a produs accidentul...sau ii dadeam o pedeapsa de genul "crash test dummy la Dacia Logan"

    de ce sa-l impusti? sa scape asa usor? nu cred ca e cea mai buna decizie!!!

  4. chestia cu inghetatul franelor nu e ciudata, probabil e acelasi lucru cu inghetatul franei de mana la masini iarna.

    :ok:

     

    vecine, mobrele omologate (pe bune) suporta schimbari majore la sistemul de franare fata de varianta americana, astfel incat firma xxxx(nu dau nume, sa nu fie reclama) prezinta un produs PENTRU PIATA EUROPEANA. Daca tu crezi ca povestea sta in semnale si oglinzi te inseli. O mobra serioasa are componente de aprox 2000 euro schimbate din varianta americana, de aceea varianta "covasna" e mult mai ieftina, de exemplu.

     

    FRANELE NU POT INGHETA NICIODATA, in orice apa ai trece si pe orice frig. E norma de fabricatie si omologare a inceperii productiei, ce trebuie respectata conform standardelor ISO.

     

    Cine respecta.

     

    Referitor la accidentul din topic, banuiesc ca este vorba de acum clasicele bashini china de la inchirieri (care insa merg foarte bine pe doua roti, la misto), si care au franele pe tamburi cu saboti cu ferodo.

    Cateodata, aceste frane pot ingheta, mai ales cand sunt facute de cooperativele de mecanizarea agriculturii din tara fratelui cel mai mare de la rasarit.

    De aceea nici o mobra cu frana pe tamburi nu are Omologare EUROPEANA. Doar in Ro se poate asa ceva.

    Ce e mai ieftina la noi? Un Atv care costa 11.000-12.000 euro? ti se pare ieftin pinguinule! diferenta nu e la frane de 2000 euro nu stii ce vorbesti!

    In legatura ca nu pot ingheta franele iti explic: pe disc sunt gauri in care intra zapada si apa care bineinteles ingheata si cand vrei sa pui o frana brusca nu tine, si asta poate sa fie mobra omologata sau neomologata! :welcome:

  5. LA MULTI ANI!!!

    Am vrut si eu sa-mi cumpar un quad din Germania, am si gasit pe mobile dar cand am vrut sa sun SURPRIZA numarul este fals, am un var acolo cu care am luat legatura si mia zis ca nu prea prea merita. Neamtul iti pune o poza super misto si cand ajungi acolo dai cu capul in pereti :peace: ! Parerea mea sa vorbesti cu cineva cine aduce masini/motoare de acolo si e mai sigur!

    Bafta!

  6. Ma bucur ca ai spus asta...ai perfecta dreptate ,Bebe va fii printre noi pt totdeauna ,cind ciocnim o bere si ne aducem aminte de el si de multe chestii petrecute inpreuna

    ..................................................:crack: :baldy: ....................................................

    :P

    Acum un an am pierdut si eu un prieten, e dureros dar nu mai putem face nimic. Sunt sigur ca nu-l vei uita niciodata cum nu uit nici eu!!! :lol:

    RIP

  7. daca legea nu prevede, nu poti obliga pe nimeni. Mai ales ca de obicei, inainte ca persoana sa puna vehiculul in miscare, firma il obliga sa semneze o declaratie de raspundere.

    Cazuistica in domeniu este mare, sa nu uitam ca de peste 10 ani se inchiriaza ambarcatiuni tip ski-jet pe litoral sau in alte locatii. Asemenea intamplari s-au petrecut si pe apa, cu victime ranite sau decedate. Am pornit si noi o informare si o sa va tin la curent cu stirile.

    dane stii bine cat sunt de periculoase ATv-urile, aici nu e vorba de lege ci de siguranta omului!

  8. Foarte cutremuratoare vestea odihneascase in pace :ok: :moron: :baldy:

     

    Dar ar mai fii o chestie, firmele ce inchiriaza ATVuri ar trebui sa fie obligate prin lege sa asigure si echipamete de protectie si casca OBLIGATORIU poate daca avea echipament saracul baiat ar mai fii inca in viata.......trist foarte trist ce sa intimplat......cu toate ca ATVurile au 4 roti si cu ele se pot intimpla urmari grave....

     

    R.I.P.

    :moto: :eek: :D :kiss: :lol: :hug: :-L :-L :peace: :moto:

    :lol:

  9. stiu, a stat unul pe mine cam doua minute, pana a venit razvam sa ma salveze, altfel eram si eu la fel.

     

    articole ziar, ceva, comunicate de presa?

     

    stie cineva numarul mobrei implicate?

    A inchiriat de la Mogosoaia, de fapt acolo sa si intamplat!

  10. R.I.P.

    amanunte?

    prea multe nu am aflat, ce tiu e ca baiatul cu nevasta au inchiriat 2 Atv-uri, el bineintele fara echipament fara casca dar cu ochelari de soare au plecat la drum. din cate stiu sa rasturnat si a cazut pe el. Dane stii cate kg are Artic Cat-ul!!!

  11. Nu pare sa fie ceva grav, nu sunt deplasari osoase care sa reclame o interventie chirurgicala si sa speram ca nici ligamentele nu au fost afectate. Tipii inalti au un fel anume de a-si rupe oasele liniile de forta cazand mai rau pe un "crac" lung. In plus fiind avantajati de inaltime pun prea des picioarele jos. Astia mai mici cad mai des de pe loc, dar stau mai bine la viteza...

    Motociclismul enduro si rally-raid este frumos, are si chestii de orientare, mai pui si capul la treaba, dar cam injurios pentru oase si articulatii.Poza lui este belea. Am pus-o mai mare s-o aveti pentru desktop-uri. Multzam administratorului ca s-a putut......

    super poza :banana: ! e bine daca nu e nimic grav! sa speram ca in curand o sa fie calare pe motor :P !

×
×
  • Creează nouă...