Sari la conținut

Yaho0o

Membru
  • Număr conținut

    153
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Yaho0o

  1. Salutare ,

    Stiu ca sunt destul de putini in RO care au acest model, dar am deschis acest topic pentru a strange mai multe informatii despre acest model pentru posesori si viitorii posesori.

    Ce plusuri si ce minusuri are? Ce lichide sa folosim ? Pentru cei din Bucuresti ce mecanic bun stie sa serviseze RC8-ul ?

    Multumesc,

     

  2. Ehh...e mai bine sa aiba pe cineva acolo...pentru orice eventualitate...Doamne fereste de acea eventualitate. Hai ca vb cu un coleg biker si poate te insotim si noi...desi am fi preferat sa ne indreptam spre munte, unde e racoare. In schimb, ne potrivim cu ziua; noi tot vineri aveam cum sa iesim(pe mine ma mai batea gandul si la iesirea cu Banzay, la Dalboka, dar cred ca o sa imi dedic weekendul familiei. Vorbim...

    » Post actualizat in 12 Aug 2014 22:38

    Eu de la Oltenita as lua-o pe la Manastirea, Frasinet, Gurbanesti, Fundulea,Buc. E mirific drumul...aproape tot timpul in apropierea salbei de lacuri. Foarte bine virajat...chiar fun.

    eu am motor de 2 ani dar tot incepator ma simt. iesirea asta este mai mult pentru un prieten care are de 1 luna motorul si pana acum s-a plimbat doar in oras. Ar fi frumos daca ati veni.

  3. doar am deschis un topic in care am descris ce mi s-a intamplat si am intrebat unde pot suda schimbatorul. de unde ati dedus ca eu ma plang ca o (cuvant urat). am observat ca aproape toti de pe aici sunt experti si ca voua nu o sa vi se intample nimic .

     

    rog un moderator sa stearga topicul

  4. clar ca de pe acest forum nu poti invata nimic. de unde ati ajuns voi la concluzia ca ma plang ca am scapat motorul? ma plang ca alt motociclist mai smecher a depasit cand nu avea voie si voi considerati ca a procedat corect ? (wtf)

     

    Rog un moderator sa sa stearga acest topic oricum nu ajuta pe nimeni ce s-a scris aici .

  5. Eu propun sa discutam cele de mai sus la o bere.pana la urma suntem toti in aceeasi oala.ca unu e mai bine pregatit sau mai putin...nu e un dezavantaj ca sa zic.toti am plecat de undeva,trebuie sa ne pazim si sa ne dam sfaturi.nu trebuie sa ne balacarim si sa ne consideram inferiori.fiecare poate invata ceva .

    SheriffC any time bere cu tine o dau eu ;)

×
×
  • Creează nouă...