Sari la conținut

niku 87

Membru
  • Număr conținut

    43
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de niku 87

  1.  

    multumesc de sfat! ai avut dreptate, dupa ce am scos mufa de la ambreiaj nu s-a mai oprit subit in trafic. Sa vedem cat o sa mearga asa! Bafta!

    » Post actualizat in 04 Aug 2017 16:50intrebare pt cei care au sau au avut gsr> ai reusit sa va apecati cu gsr-ul si sa mancati tot cauciucul? Eu oricat de mult incerc tot imi ramane 1cm pe stanga si 1.5 cm pe dreapta!

    Parerea mea ca pana nu te imprietenesti cu el nu prea poti sa ii dai capat la guma.Eu cand l-am luat aveam corsa pe el si aveam chicken strips dar dupa ceva vreme am dus michelinu capat.post-72160-0-52183500-1502130670_thumb.jpgpost-72160-0-25220800-1502130692_thumb.jpg

  2. multumesc de sfat! ai avut dreptate, dupa ce am scos mufa de la ambreiaj nu s-a mai oprit subit in trafic. Sa vedem cat o sa mearga asa! Bafta!

    » Post actualizat in 04 Aug 2017 16:50intrebare pt cei care au sau au avut gsr> ai reusit sa va apecati cu gsr-ul si sa mancati tot cauciucul? Eu oricat de mult incerc tot imi ramane 1cm pe stanga si 1.5 cm pe dreapta!

  3. Salut,

    am avut si eu prob. ta, am desfacut robinetul de benzina si am gasit membrana vacuum uscata. Am fost nevoit sa cumpar robinet nou pt. ca nu exista kit de reparatie pt. robinet benzina suzuki gs 500 e.

     

    SPOR!

    am schimbat si eu robinetu ca al meu nu mai mergea pe rezerva si am pus unu second dar tot la fel merge.

  4. Trebuie sa elimini pe rand tot ce poti. Trebuie sa o iei logic. Mentionez ca sunt incepator si nu sunt mecanic. Prin urmare, dupa 5.000 ture se intampla fie ca ii creste consumul si nu are nivel, fie intra aer fals pe undeva, fie sistemul electric (inalta tensiune - bujii) nu functioneaza cum trebuie sau combinatii dintre ele, sau .... motorul are probleme mecanice (nu inchid/ deschid supapele (dar nici nu vreau sa ma gandesc la asta)) sau datorita vibratiilor atinge ceva .....

     

    Deci, daca nu ai de gand sa mergi la un mecanic incearca:

    - sa vezi care este nivelul in carburatoare.

    - sa vezi daca traseul filtrului de aer nu este imbacsit sau prost etansat (filtrul este schimbat). Vezi daca furtunul de drenaj este obturat (este in partea de jos a filtrului si prin el se goleste de fluide carcasa filtrului- ex. benzina dupa ce-o scapi pe-o parte motocicleta). Verifica si furtunul cu filtrul de aer in cap (intra in carburator - cel care imi lipseste mie) sa nu fie obturat partial sau total.

    - sa verifici etansietatea furtunurilor de vacum (robinet benzina, etc)

    - sa verifici daca robinetul de benzina are membrana intreaga, iar cel de pe rezervor este deschis la maxim, daca furtunele de alimentare nu sunt obturate, daca filtrul de benzina (cel din rezervor) este curat, etc.

     

    Pentru partea electrica, este bine sa vezi daca tensiunea pe acumulator este cea corecta (sa nu depaseasca 15V sau sa nu fie sub 13V), daca fisele / bobinele/ bujiile sunt prinse corect si nu "scapa la masa" sau din cauza vibratiilor sa se fi desfacut vreo legatura la bobine, etc, etc.

     

    Vezi daca senzorii sunt buni si dau semnal la CDI (practic cu bujiile scoase, verifici daca ai scanteie la bujii, pe rand). Este posibil sa fie CDI-ul defect, sa nu faca fata la turatii ridicate.

     

    Vezi sa nu fie probleme si la alti senzori (cric, etc).

     

    Daca tot nu merge, verifica si presiunea in cilindrii ... dar deja cred ca nu ai cu ce si asta presupune interventia unui mecanic priceput.

     

    Era bine daca spuneai cum au inceput toate astea. Nu pierdeam timp sa-ti insir toate cele ...

     

    Mult succes.

     

    Am uitat sa-ti recomand o curatare a carburatoarelor. Este important sa ai carburatoarele curate, mai ales dupa o perioada lunga (cum ar fi iernarea). In timpul procesului de curatare, vei putea verifica cuiele pontoane daca inchid sau daca nu sunt blocate. Sunt multe de verificat la carburatoare. Iti recomand manualul Haynes. Este super.

    mersi mult am sa desfac robinetu de benzina sa vad in ce stare este membrana.carburatoarele au fost sincronizate in toamna.

    am sa verific filtru ala de benzina.nu am stiut unde ii pus

  5. ori apa in benzina ... dar mai degraba ceva electric

    imprumuta un cdi de la cineva si verifica ....mai verifica si incarcarea

     

    sau mai intreaba ca poate eu gresesc

    rezervorul a fost golit in iarna

    am pus baterie noua si am verificat incarcarea ii buna

    mersi oricum.poate mai stie cineva ce ias mai putea face

×
×
  • Creează nouă...