Sari la conținut

soro

Membru
  • Număr conținut

    127
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de soro

  1. I'am scos de prin roti blana de caine facut franjuri la 180km/h !

    Incat ca ai postat inseamna ca esti bine si tu si motoreta.. de caine nu intreb ca sigur nu ai oprit.. Ai avut un pic de bafta ca de obicei esti pe jos din lupta cu cainii..mai ales la 180!! Noroc!

     

    Incat ca ai postat inseamna ca esti bine si tu si motoreta.. de caine nu intreb ca sigur nu ai oprit.. Ai avut un pic de bafta ca de obicei esti pe jos din lupta cu cainii..mai ales la 180!! Noroc!

    Apropo.. nu aveai camera pusa? Ca am vazut pe iustub un filmulet postat de tine, deci ai camera in dotare.

  2. Dumnezeu sa-l odihneasca

    Oare cati dintre noi nu a gresit o data in trafic insa ingerul pazitor ne-a protejat.cati?

    Exact asa am luat-o si eu anul trecut, de am ajuns din cauza unei baligi pe acostamentul de peste drum.. pacat ca el nu a avut NOROCUL meu sa nu vina nimic din sens opus.. Mare pacat! Odihneasca-se in pace!

  3. Colegule, fiecare metru de frinare in minus iti mai poate da o sansa sa scapi doar cu fracturi. Rezultatul e ca nu ai avut in viata ta niste gume aderente pe fatza ca sa vezi cit de mult poti reduce distanta de frinare. In cazul de fata , din reportajul filmat, se vede clar ca masina nu i-a intors in 10m in fata, era rupta bucati, bucatele motoreta, riderul a avut timp de reactie, sa frineze. Asa cum eu pot sa ma insel, la fel de bine si tu poti sa gresesti("rezultatul era acelasi").

     

    Aladin are dreptate. Cind iti ingrijesti motocicleta , in afara look-ului, asta inseamna ca iti pasa si de sanatatea ta, ca esti mereu constient ca motoreta e o jucarie care te poate ucide, mai ales una supersport. De ce se moare cel mai mult pe supersport? Simplu, Sint facute sa mearga mai repede. Senzatie pe care ti-o da un naked la 120-150km/h poate fi atinsa pe un SS undeva la 200+km/h, deja distanta de frinare de dubleaza.

     

     

     

    Poate sa ti se spuna de 1000ori acelasi lucru, pina nu ti se intimpla tie personal, nu crezi ca ai putea avea sansa sa intre din lateral in tine o motocicleta (sau un tren la trecerea de cale ferata). Pomenesc de tren deoarece e cel mai bun exemplu de accident cu idioti la volan. Trecera de cale ferata e semnalizata, trenul e mare. Si cu toate astea, masinile lovite de tren sint foarte multe. Daca soferii nu au fost in stare sa vada ditamai trenul , de ce crezi ca te-ar vedea mai bine pe tine? Crezi ca i-ar fi mai mare frica de inchisoare decit de moarte ?(cind te loveste trenul nu prea scapi). Nu frica soferitelor rezolva problema, doar frica ta ca vei putea muri te va salva. Restul e can can.

     

    Nu are Romania bani sa bage juma de populatie la inchisoare(nici macar pt o zi de detentie).

    Asta nici nu inseamna ca doar cand au avut fiecare cate un accident "din care sa invete" abia atunci nu mai avem parte de accidente! Bineinteles ca si motociclistul daca o cauta, pana la urma o gaseste...

  4. Ce vroiam eu sa spun nu e ca nu putem vorbi despre ei ci ca indiferent daca era poleit cu aur si motorul si motociclistul aia tot chioara era!!! Pe mine era sa ma dea jos una intr-o intersectie de doua ori la o distanta de cateva zile, in aceeasi intersectie si mergeam normal pe la 2-3m de ea... Ideea e ca nu era atenta de loc cretina si am putut evita eu! Pacat ca sunt cazuri in care motociclistul oricat de bun e si oricat de tare e motorul nu poate evita o asa aratare neatenta si sfarseste ca in cazul de fata.. Pacat!!

  5. poate asa ceva ar trebui postat pe forumurile unde-si fac veacul asemenea specimene de femei.. poate le mai intra ceva in capul lor de soferite.. sau poate ar trebui sa le puna la examen sa intoarca capul de vreo 20000 de ori in spate ca poate le intra in reflex.. orice spunem acum nu mai este de folos bietului motociclist.. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!!

×
×
  • Creează nouă...