Sari la conținut

ady_nsr

Membru
  • Număr conținut

    258
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de ady_nsr

  1. Mai, voi sunteti senili? Unde dracu vedeti voi ca scuteristul face STANGA? Luati-va reper ceva si vedeti ca merge DREPT INAINTE, cum are si voie (din cate vad, desi e noapte si nu vad toate semnele de circulatie, si nici nu cunosc intersectia).

     

    Singurul dobitoc vinovat, e ala cu masina, care vireaza (schimba directia de mers) fara sa se asigure si fara sa semnalizeze in prealabil aceasta manevra.

     

    Ce treaba are ca ala e pe scuter, si nu pe motor, ca are sau nu experienta, ca a cazut pe dreapta sau pe stanga?

     

    Cum dracu puteti despica in 4 un accident atat de banal si elocvent.

     

    Boul si dobitocul cu masina, daca vroia sa faca DREAPTA, trebuia sa fie pe banda 1 (cea mai apropiata de trotuar) si sa semnalizeze in prealabil asta (din timp).

    Eu am impresia ca altcineva e senil pe aici...cand m-am referit ca scuteristul face stanga,m-am referit ca nu urma drumul cu prioritate (respectiv cel inspre Aviatorilor pentru care e incadrat).El pur si simplu a mentinut directia inainte,iar pentru asta trebuia sa dea semnal pentru ca iesea de pe drumul cu prioritate si intra pe un altul .Daca nu cunosti intersectia nu te mai baga in seama...

  2. Iti trimit eu un db killer daca vrei. Nu stiu de pe ce model de toba e, dar eu l-am gasit in toba mea Arrow si n-are nici o legatura cu ea. Era bagat invers (de la coada spre cap) si intepenit cu un surub. Nici nu l-am testat desi acum as fi curios cum ar suna. Nu trebuie decat sa platesti transportul din TM. Daca-l vrei spune-mi, pot sa-ti trmit si o poza inainte sa vezi despre ce-i vorba. Eventual niste masuratori pot face daca vrei.

    Tel. 0745456307 (Laur).

    Pai si tu unde crezi ca se monteaza db killer-ul?Se monteaza la capatul tevii,pe unde ies gazele si se prinde cu un surub

     

    Si ca sa nu trimiti degeaba piesa,masurati diametrul interior al iesirii tobei(masurat de Florin)care trebuie sa corespunda cu diametrul silencer-ului(masurat de Laur)

×
×
  • Creează nouă...