Sari la conținut

mmiissuu2005

Membru
  • Număr conținut

    50
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de mmiissuu2005

  1. Aici gasesti toate informatiile si implicit poze de la eveniment http://www.eicma.it/ anu acesta se vor implini 100 de ani !

     

    Aici https://www.facebook.com/media/set/?set=a.579653678767300.1073741832.288000477932623&type=3 poti vedea pozele facute de noi anul trecut si tot in galeria de pe facebook si din anii precedenti !

     

    Merita sa mergi macar o data in viata la asa ceva...este probabil cel mai mare salon moto din lume ...lumea traiesti si respira motociclismul... o astfel de excursie te poate costa intre 350-500 euro (in functie de nr. de persoane) la Hotel de 4*

     

    Numai bine !

    Multumesc mult de info. Eu acum cateva saptamani aflasem despre evenimentul asta si as vrea sa merg, pt ca din ceea ce am vazut pe net pana acum nu se compara cu chestia aia de la noi pe care o numesc astia expozitie moto si yamaha vine numai cu scutere :))).

    Merci mult inca o data!

    Numai bine!

  2. Îţi cumperi bilete direct de acolo ,dacă cauţi echipamente o să rămâi dezamăgit ,acolo e expo ,îţi prezintă modelele noi ,echipamentele noi etc . La fel şi cu drive test-ul ,te trimit la cel mai apropiat dealer sau reprezentat .

    Eu vroiam o viziera de la Suomy ,mi-au dat adresa unde să merg să cumpăr ,personal prefer talciocul de la noi

    Multam de info.

  3. La SMAEB-ul de anul trecut nu se putea numi chestia aia test ride, si daca e sa discutam despre test ride la reprezentante sunt intradevar care fac dar cele mai multe nu au cu ce si atunci la noi cum zice cineva pe aici nu prea avem piata moto in romania si ne plimbam cu vechituri si poate asta e si un motiv pt care reprezentantele nu au motoare la expozitie.

     

    P.S. Daca stie careva care a fost pe la EICMA, cum e cu intratul la Milano? Trebuie sa iti iei bilete din timp/de undeva? sau te duci pur si simplu acolo si aia e?

×
×
  • Creează nouă...