Sari la conținut

bandiciradu

INACTIV
  • Număr conținut

    47
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de bandiciradu

  1. salutare. fratiilor, o intrebare buna! ce roata mi-ar incape pe fata la un intruder 1.4 vs 1995,ceva mai mica si cu guma mai groasa,acum am roata de 19 si guma de 100 lata,pe spate am de 15 si170 latime! furca fatza e latita bine,asa ca-mi incape lejer cauciuc lat.acum doar sa-mi ziceti de la ce model as putea lua o roata fatza!si daca aveti voi vreo roata buna pt mine ne-am putea intelege in vederea achizitionarii!! multumesc pt moment

    stimaaa

  2. la toate intruderele si ambreiajul si frana de mana sunt hidraulice.la cel de 1400 si frana spate e hidraulica.cat despre schimbat lichidul la ambreiaj..putin mai complicat... furtunul intra in cutia de viteze(undeva inauntru) deci trebuie desfacut capacul lateral pt a face o aerisire completa...mai bine apelezi la un mecanic daca nu ai mai facut asta niciodata.de completat poti sa il completezi pur si simplu umpland paharul de pe ghidon si actionand levierul in mod repetat.

     

     

     

    bafta maxima

    capacul lateral vine frumos jos si acolo ai un robinet de aerisire.robinetul se desface cu o cheie de 10,simplu,nu e nimic complicat!!!introduci lichidul in pahar si actionezi levierul dar tot in acest timp desfaci si robinetul de aerisire.exact ca la masina! bafta (eu ieri l-am schimbat)

×
×
  • Creează nouă...