Sari la conținut

skyzo

Membru
  • Număr conținut

    11
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de skyzo

  1. Am fost la acel magazin miercuri, ce pot sa spun... cele doua pers de acolo sunt soto si sotie, foarte de treaba si intelegatori. Ii admir si respect ptr ceea ce fac si felul de a fi!

    Cat despre mobra mea, te invit sa te alaturi pe topicul comunistelor/mobra la discutiile de acolo. Gasesti fmulte, multe care te-ar interesa! Toto pe acest topic gasesti si poze cu mobre printre care si a mea batrana doamna!

    Cred ca maine acum e tarziu si ma cauta fetele ;)

  2. In seara asta tocmai am terminat de reconditionat Mobra 50S Super cumparata in luna ianuarie.

    Inca nu am pornit motorul insa compresie si scanteie am, asa ca nu imi fac probleme!

    Nu am reusit datorita intunericului sa fac o poza clara insa promit ca mine vin cu imagini la soare in toata splendoarea ei si sper sa pot spune si ca am dat o tura:)

    Asa cum majoritatea au spus, o spun si eu, nu strica batranica, restaureaza, fa-o ca noua ai sa vezi ce atras vei fi de ea si de ceea ce a iesit din mainile tale si ce satisfactyie mare vei ava sa sti ca tu ai facut-o sa arate impecabil! Vb din proprie experienta!

    Omule in leg cu mobra ta sa pui cateva poze si app pe mine mai ajutat. Ai postat intr'un topic nr de telefon al cuiva care are un magazin de piese moto in Brasov si asa am facut rost de piston si segmenti Datorita tie merge "comunista" mea Respect. Mult succes maine Revino cu niste poze :D

  3. Nu te lua dupa kilometrajul ei.Da eroare mare.65-70 km/h maxim.Cel mai bine o poti calcula cu ceasul cu secundar .La un minut pe km ai o viteza de 60 km/h.La 52 secunde pe km ai 72,5 km/h.Dau eroare destul de mare si kilometrajele de la cele mai scumpe motoare.Un BMW 1200 LT da o diferenta de 8 km.Adica arata mai mult cu 8km/h.Asta de la Mobra era mai mult decorativ.Vorbesc din experienta si nu din auzite.

    Multumesc de sfat chiar o sa incerc sa vedem ce rezultate obtin :10:

  4. Salut am 18 ani sunt pasionat de motoare si cam nou pe aici si doresc cateva sfaturi de la veterani :D

    Am o mobra 50 in stare perfecta de functionare si un cadru de hoinar care il primesc in cateva zile, vreau sa fac din tot ce am un chopper cu motor de "comunista" ma poate ajuta cineva cu un proiect sau niste idei ceva poze orice e bine venit

    Multumesc Asfalt uscat !! Poze cu "comunista" post-74117-0-59798400-1365762327_thumb.jpgpost-74117-0-81379100-1365762389_thumb.jpgpost-74117-0-31997500-1365762454_thumb.jpg

     

×
×
  • Creează nouă...