Sari la conținut

Arch

Membru
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Arch

  1. Am ajuns ok. Multumesc lui Silviu, era cu un chopper de la Cluj si tipului cu moto scoala din Falticeni, i-am intalnit pe drum si mi-au indicat drumul spre Iasi.

    Asfalt uscat si mare grija in trafic. Incetul cu incetul si totul o sa fie ok !

  2. E bine sa o faci la fiecare inceput de sezon. Lichidul de frana e destul de ieftin, ca sa nu il schimbi la fiecare sezon(pune DOT4). Daca ai ambreiaj hidraulic, schimba si lichidul ala (care de fapt e tot lichd de frana DOT 4)

    Ok mersi mult de raspuns :10:

  3. Salut, am o intrebare daca se poate, la ce interval de timp e recomandat sa fie schimbat lichidul de frana si cat cat m`ar ajunge sa fac treaba asta la voi la service? multzam

  4. Salut! Ma numesc Ovidiu, am 27 ani, din Iasi, proaspat absolvent de A la categoria incepator cu R6. Mai detin un R125 din 2010 (numere de scuter) pe care il folosesc cat am R6-le la reparat din bunavointa unui prieten (motorul si femeia nu se imprumuta). Tot raul spre bine pentru ca acum incerc sa o transform in ceva special. Nu stiu daca s-a mai incercat dar am reusit sa pun pe farul spart bixenon cu lupe. carenele vopsite integral + aerograf plus multe altele. Fiind incepator astept sfaturi pentru a nu razui asfaltul ca pe loz cu bijuteria pe care o slefuiesc acum.

    Asfalt uscat!

     

    vai ma doare inima cand vad bunatate de motocicleta in starea aia :-< sper sa iti iasa cat mai bine cand o faci, iar cat despre dat motorul prietenilor, eu zic ca il poti da, atat timp cat iti dau banii pe bulealea care urmeaza s`o faca :) cheers

  5. Salut ... sunt Ionut, nou pe forum, sunt din Iasi si detin o Suzuki SV 650S, inca incepator zic eu chiar daca am vreo 10.000 de km in 2 ani de cand am permisul, mai am multe de invatat asa ca nu ma luati prea tare :D :peace:

×
×
  • Creează nouă...