Sari la conținut

Mario_RS125

EX+
  • Număr conținut

    15
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Mario_RS125

  1. bha radule ce poa sa faca ?! oricum la viteza n-ai sanse :D ata tot k poti sa-l ridic intr-o roata ...dak tu te ridici mai mult k mine nu ii de vina motoru , ci ala care il conduce...tu jti mai bine k maine dar las k mai este timp pana la vara sa-l ridic si yo mult :ok: ...oricum poza asta cu noi ii belea :blbl: TATA LOOOR :crack: :crack:

    post-7455-1142364990_thumb.jpg

  2. Am vazut ca ati vorbit de derbi...nu e chiar asa de rau finisat dar in ceea ce priveste performantele nu se compara cu un motor de 600:)

    Derbiu ii najpa ..cadru ii najpa nu luceste deloc, nu se compara cu rs-u .....apropo speeduletz trebuia mai degraba sa zici k nu se compara cu RS-u :blbl: :crack: :crack:

    post-7455-1142364099_thumb.jpg

  3. Ce gandire... seaca :friends: Si daca ai sti ca are casco asa cum are a lui tot asa ai proceda? :friends:

    la stadion a cazut un prieten de-al meu tot cu aprilia din 2005. Eu am cazut langa gara de nord

     

    Mario, nu cumva langa stadion ai cazut sub un logan? daca acolo, inseamna ca te-am vazut, eram pe trotuar, vai de kapu meu ce m-am speriat cand am auzit bubuitura. Daca nu, inseamna ca era altcineva tot cu o Aprilia. Shiet Happens!

    [/quotela stadion a cazut un prieten de-al meu tot cu aprilia. Eu am cazut langa gara de nord

  4. mi-am luat un RS 125, din 2005 si dupa 2 saptamani am si cazut cu el :friends: .......aveam vreo 40km/h si aveam cauciucu umed, si am pus frana fatza si deodata m-am trezit pe jos si am auzit o bubuitura..m-am ridicat si mi-am vazut motoru sub o dacie( mi s-a rupt inima knd l-am vazut) ....noroc k nu am patit yo nimik...da motoru ..are sparte ambele carene :friends: , semnalizarlie,oglinda,schimbatoru etc... :friends: akuma mor de ciuda da am noroc k am full casco :baldy:

×
×
  • Creează nouă...