Sari la conținut

Tonisax

Membru
  • Număr conținut

    74
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Tonisax

  1. Dupa o pauza de 4 ani de motociclit am pornit din București spre Orsova - Cazanele Dunarii. Acum vreo 8-9 ani urmaream aici pe motociclism calatoriile, pozele, clipurile, povestirile celor cu vechime in calaritul motocicletei si m-au inspirat dorind sa fac si eu acelasi lucru. Sper ca cele doua clipuri sa inspire pe altii sa calatoreasca, sa cunoasca frumusețile patriei la fel cum si mie m-i s-a insuflat aceasta pasiune. 

  2. Nu inteleg cum unii pot avea pareri contra pentru acest traseu...pentru ce ai permis categoria A si motocicleta? Sa te duci doar la munca si pe o raza de 60 km de casa? ....Omule vin motociclisti din toate colturile europei sa faca TF-ul si TA asa ca nu mai cugeta daca e ok sau nu..Ia-ti chit de pana, sigurante , o trusa de scule si neaparat un constum de ploaie ca vei avea cu siguranta nevoie pe TA si dai bice ca asta este farmecul motociclismului nu mersul de la un semafor la altul prin oras. Asfalt uscat!

  3. Va salut posesori de intuder-uri 1500 De cateva zile calaresc si eu asa ceva si-mi doream sa intru pe topicul asta sa transmit cat de bine ma simt pe un asemenea motor. Sunt destui care intra si se documenteaza asupra acestui model la fel cum am facut si eu Asa ca va doresc asfalt uscat si bucurati-va de maretia acestor motoare

×
×
  • Creează nouă...