Sari la conținut

Ametist

Membru
  • Număr conținut

    317
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Ametist

  1. salutare,.................................................................. nu prea am ce spune,Alexa,Andrei(cehu),Calin(Hai-Hui)Andrei(sfantu,marat),blondu cu ij sau nu Ametist(ana) Ce mai faceti? sau mai stie cineva ceva de ei? Pepsiman,Dan06,Prafuit,Gabiblue.Parly,Ady.Ovydiu,etc ce mai faceti? Decat pe Eugen pe Dragos si din cand in cand pe Vlad ii mai vad pe aici

    Am putin timp liber si m-am apuc sa recitesc forumul de la inceput a fost frumos

     

    me too, me too. ma dau racing cu scuterul :rock: si am cauciucurile mai tocite decat voi, sac!!

    te salut cu drag, neo!poate ne vedem si noi, toti, iarna asta la un suc, un vin fiert!

     

    p.s : Lemne, baga-ti-ai telu ala intre b....perne!!!! il ai degeaba, maaaaaaaaaaaa!!!!

  2. se vorbeste de motociclete cu care ai sau n-ai voie pe cel putin doua subforumuri: incepatori si legislatie.

    daca intra un membru nou trebuie sa treaca prin toaaaaaaate tampeniile (inclusiv imaginatia bolnava a celui care a zis ca a batut un mosulica intr-un matiz - sa i-o spui maica-tii p-asta, poate ea te crede) ca sa afle ca lumea se intalneste nu numai vinerea la metrou dar si miercurea sa mearga impreuna la arc iar uneori si in we pentru o iesire din bucuresti?

    NU AI DE UNDE SA STII CA NU TE INTERESEAZA DACA NU CITESTI CE SE SCRIE!

     

    NU FITI CRETINI!

     

    apropos, ce s-a intamplat cu initiatoarea topicului? desi ma enerva acum ma enerveaza ca nu mai scrie. macar la intalniri mai vine?

     

    CINE A SCHIMBAT TITLUL THREADULUI SI DE CE?????

     

    cred ca blondu' ij facea misto, vulturule!

    ;) :cheers: :)

  3. O sa iti fie cam greu cu 2t pe-o roata. :laugh:

    Un 2t este intr-adevar mai brutal decat un 4t si asta se traduce printr-o livrare neliniara a puterii. Adica sunt explozii de putere care pot surprinde, mai ales la inceput.

    Recomand un 4t. Uite de exemplu, Suzuki DRZ 400 SM este o alegere foarte populara printre fete, si nu numai. Dar mai ales printre fete :crack: . Are raportul putere greutate mai mic decat Husqvarna de 125 si este si mai "blanda", deci mai indicata incepatorilor. Singurul impediment pe care il vad eu e greutatea mai mare, in jur de 140 de kg. Cat despre inaltime, saua este aproape sigur mai joasa la DRZ.

    nu stiu cat de "bland" este drz-ul, ptr ca daca nu ma insel este tot in 2T.

  4. as vrea si eu sa imi iau o husqvarna sm 125. 34 CP, 2T.As prefera sa stiu mai multe! Ar merge ptr inceput?Este o motocilceta brutala? Nu vreau sa-mi rup tavanul sau sa ma poarte pe drumurile patriei, numai p o roata!

    multumesc

  5. [Ametisto unde ati disparut soro? Ca v-am asteptat vreo 10 minute la iesirea din "parcare" iar cand m-am uitat dupa voi nu v-am mai vazut. Ati fost pana la urma la Cocosatu? Eu m-am gandit ca ati schimbat planul si am plecat in treaba mea.

     

    am plecat la Cocosatu'.

    a fost o ameteala totala! am plecat sa cautam un amic cu care tot asa trebuia sa ne intalnim unde ne-am vazut cu tine si ne-am ratacit!

    pana la urma am mancat niste mici si am plecat acasa!

    chiar m-am intrebat ce e cu tine de nu ai mai aparut!

    pana data viitoare, asfalt uscat! :rusinica:

×
×
  • Creează nouă...