Sari la conținut

GRU

Membra
  • Număr conținut

    21
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de GRU

  1. oamenii cu GS500F ... pe la ce turatie o tineti de obicei?... eu de exemplu la 5-6 mii o simt turata si trebuie sa schimb... la fel si sub 3 mii... schimb o viteza mai jos... in general merg cu ea pe la 4 mii... asta in orash... si fiind incepator vreau sa stiu daca e ok sa nu o omor... mersi anticipat :D

     

     

    dupa cum spuneam mai devreme... fiecare schimba dupa cum o simte... n-are rost sa dezbatem tema asta aiurea...fiecare are stilul lui de mers... eu zic ca e inutil sa ne apucam toti acum sa spunem la cat schimbam...consumul depinde de uzura motorului, de reglaje, etc... e mai putin important 1000 rpm in sus sau in jos... parerea mea... hic!

     

    omu' a intrebat si cine vrea raspunde.

  2.  

    Eu mi-am luat motor pentru a merge la munte, la mare, sa cutreier lumea in lung si in lat cu bani putini. Uite ca dupa ceva timp in care pot spune ca am facut multe cu motoru si am vazut multe nu mai e chiar asa cum credeam. Bani nu sunt deloc putini (a mea consuma 5-6, o masina consuma 7-8 sa nu va iau acum cu alea de consuma 4-5), siguranta nu ai DELOC (iar eu vreau sa prind 100 de ani :cheers: ), de carat nu poti sa cari nimic (mai ales daca iei si ametita dupa tine), ti-o pot salta imediat 3 vlajgani cu un papuc, si mai sunt destule lucruri negative. Singurul pozitiv este "pasiunea" si faptul ca te poti strecura cu ea (dar nici asta, ca prefer un scuter sa ma strecor decat un motor care si consuma mult, si are 200 kg, si costa mult).

     

    Spuneti si voi pentru ce sa mai merg pe motor cand eu dupa 2 ani nu mai vad rostul (si v-am dat multe motive), si dupa cum vedeti nu am motor de fitze, cu CB-ul meu din 94 de zici ca e jawa numai fitze nu pot sa am in cap. Daca vroiam motor de fitze in banii CB-ului imi luam unu de 50 sau 125 din ala de 'fuge' 'rossi replica' :baldy: cum au toti pustii astia de 16 ani.

     

     

    cand il scoti la vanzare? :cheers:

×
×
  • Creează nouă...