Sari la conținut

ady2inkubus

Membru
  • Număr conținut

    482
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de ady2inkubus

  1. Salut, 

    Maine dimineata ajung in Cluj ptr un auto ( opel insignia automat , 2.0 cdti 163cp)

    Ma poate ajuta cineva cu o sugestie/parere /service/tester, conta cost binenteles .

    Multumesc .

    Adrian 0745075114.

     

  2. Da ,despre userul Stefan Gavrila este vorba .

    Condoleante familiei si multa putere !

    Anul trecut am cochetat cu cumpararea acestui motor ,dar si vroia sa il vanda ,si nu vroia .

    Intre timp ,mi-am cumparat unul similiar ,si am ramas amici .locuia in Popesti Leordeni ,si lucra ca sofer profesionist.

    Ieri ,am stat toata ziua si m-am uitat dupa pareri pro/contra ptr acel maner de rezervor ..ma gandesc ca asta o fi fost cauza decesului !este doar o presupunere .

    Extraordinar de treaba tipul ,legist si foarte cumpatat .

    Dumnezeu sa-l odihneasca in pace !

    Multa putere familiei

  3. sofer profesionist cu facultate .EU , de ce ? ptr ca salariile din Ro sunt de rahat , ptr ca statu nu-ti ofera absolut nimic , ptr ca se angajeaza doar pe pile , primeaza nepotismul ..

    Recunosc ..nu am sofat in Ro , si nici nu o sa sofez macar 1 minut in tara Romaneasca !, o fac in afara tarii unde exista respect , nu aud claxoane ,si e bun simt .., iar salariile sunt pe masura 4 saptamani lucru -2 acasa ! dar niciodata in ROMANIA

    Pare foarte rau de baiat ..! si da , inca mai exista camionagi in Ro care sunt vai de STEAUA lor ,si merg pe principiu -eu sunt mare -feriti-va voi ! .

    R.I.P

  4. salutare Brasoveni,un apel catre comunitatea din BV...va rog un mic ajutor daca se poate ,-vreau sa achizitionez aceasta motocicleta din bv :http://www.tocmai.ro/honda-cbr-3748674.html,,,stiti ceva --? pretul ar fi okei ptr anul 1993..dar am vb cu tipu respectiv si mi-a spus ca nu este imatriculata , desi are are toate actele necesare ptr inscriere..,dar parca tot nu as vrea sa bat un drum degeaba pana in Bv ..ma puteti ajuta va rog , sfat -orice 0745075114

    va multumesc ..cele bune

    asf uscat

×
×
  • Creează nouă...