Sari la conținut

Flavyus21

Membru
  • Număr conținut

    42
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Flavyus21

  1. mergi pe gold standard Mentalistule, e incercata de prieteni cu rezultate si am inceput sa folosesc si eu. In shakeul de dupa poti sa bagi si ceva dextroza/maltodextrina ca sa'ti refaci zaharul din muschi.

    http://fittshop.ro/suplimente-nutritive-408_100--Whey-Gold-Standard.html la 265 de lei, eu cam de aici iau.. sau cam la acelasi pret la magazinul din spate de la Horoscop/unirii, pret bun dar stoc relativ mic(nutrishop).

     

    @Flavius - GFX8 e strutocamila lui 2014, toata lumea ia dintr'ala, toata lumea recomanda. Pui grasime si ai impresia ca ai facut muschi, e cam urmasul lui "Gain Fast" doar ca are ceva creatina in plus. Eu in locul tau as merge pe ce intreaba mr Mentalist, si mananca bine. Necesarul de proteina il calculezi la 1,5g/kg corp, iar calculul trebuie sa includa si pieptul de pui de la pranz, si proteina din untul de arahide de dimineata, si proteina pura din scoop'ul din shake(o masura de 30g de praf nu are 30g de proteina). Dupa ce faci un calcul corect, muncesti in sala fara sa te supraantrenezi si dormi minim 7 ore pe noapte, n'o sa mai fi asa dezamagit(nici chiar de GFX). Astia nu sunt steroizi, inca trebuie sa tragi cu cap si cand iei suplimente.

     

    :cheers:

     

    LE tot pt Falvius, pt mine ca ecto a functionat f bine programul Blood&Guts desi nu'ti prea vine sa pleci din sala dupa atat de putine seturi. Ala e genul de antrenament pt astia ca noi ;)

    » Post actualizat in 28 Jul 2014 12:10

    *Nutriland, nu nutrishop

    » Post actualizat in 28 Jul 2014 12:33

    Hai sa intru putin si in discutia despre steroizi desi nu stiu prea multe despre chestii de genul. Uitati'va la "Bigger, Stronger, Faster", este un film despre steroizi si cu oameni care fac abuz. O sa vedeti de ce sunt pareri pro si contra, iar in 2 cuvinte subliniaza faptul ca exista riscuri si efecte adverse dar nu e dracu' asa de negru. Mie mi'a placut si imi pare cat se poate de sincer subiectul filmului.

     

    Cat despre Dorian Yates, sunteti naivi daca spuneti ca omul nu mai e pe steroizi :crack:

     

     

    Mersi!

    Acum vreau sa trec pe Gold Standard.

×
×
  • Creează nouă...