Sari la conținut

SenslessPower

Membru
  • Număr conținut

    22
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de SenslessPower

  1. asa e cand se pune un produs china, vreti si calitate si siguranta,

    oare de ce nu sunt omologate de nimeni ???

    cum se zicea mai sus manetele sunt de vina batale vina :)

     

    grija pe viitor la ce imbunatatiri aduci motocicletei si de unde provin, e viata ta in joc :) numai bine ;)

    mersi am mai avut si nu au fost probleme...imi poti recomanda niste producatori mai seriosi?

  2. cred ca s-a intamplat ceva de genul , sau dupa cum am zis ceva a fost montat prost. nu sunt mecanic deci nu dau cu parerea dar nu am nici un motiv sa mint . nu am atins frana nu aveam nici un motiv. la 10 15 la ora de ce as frana asa de puternic pe fata? incat sa incerc sa o tin pentru 2 secunde sa nu pice?
  3. multumesc dar nici nu cred ca imi repara pe banii lui...ca am vorbit cu el. si a zis ca sigur am franat eu. asta este...mi-am invatat lectia . numele nu cred ca isi are rostul :) mie mi s-a parut dubios si i-am zis sa verifice din nou ca nu imi place cum se simte maneta si a zis ca e ok ..

  4. Totul a inceput prin a ma duce sa imi iau motocicleta fara carene sa o duc 1 km maxim la un prieten care trebuia sa ii puna carenele si sa ii mai faca niste modificari. Mecanicul meu a schimbat inainte sa ies levierele de frana si ambreiaj. am simtit maneta de frana prea tare si a zis ca e ok . cand mai aveam 50 de metri pana la destinatie...eram pe pietris si dintr-o data pe la 15-20 la ora s-a blocat roata din fata fara sa ating frana. am tinuto cat am putut si am scapato. spart capacul de la stator a curs uleiul , rupt levier schimbator viteze , zgariat cadrul si maneta de ambreiaj...am asteptat in jur de 2 luni sa ies cu motorul si ironia sortii pic la 50 de metri la poarta prietenului meu. l-am rugat sa ma ajute sa imping motocicleta fiindca mi se parea prea grea. surpriza. roata din fata frana maxim singura . a umblat putin la maneta si a zis ca nu avea cursa ( ceea ce mi s-a parut si mie ) si acum maneta merge bine dupa reglajele lui. Ce sa zic...mai am de asteptat pana ies de acum si bine ca nu s-a blocat pe asfalt la o viteza mai mare. mecanicul mi-a zis ca am franat eu ...

×
×
  • Creează nouă...