Sari la conținut

honda cb 500

Membru
  • Număr conținut

    13
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de honda cb 500

  1. Salutare are cineva de vanzare toba finala + colierul de fixare cu 2 suruburi ? si eventual galerie de evacuare ?

    Salutare are cineva de vanzare toba finala + colierul de fixare cu 2 suruburi ? si eventual galerie de evacuare ?

    Salutare are cineva de vanzare toba finala + colierul de fixare cu 2 suruburi ? si eventual galerie de evacuare ?

    Salutare are cineva de vanzare toba finala + colierul de fixare cu 2 suruburi ? si eventual galerie de evacuare ?

    » Post actualizat in 22 Jul 2018 16:29

    Salutare are cineva de vanzare toba finala + colierul de fixare cu 2 suruburi ? si eventual galerie de evacuare ?

    post-79861-0-30921600-1532276977_thumb.jpg

  2. aloha!

    stiti pe cineva care se pricepe la electrica/are service & e pret bun? nu-mi merge stopul cand pun frana fata (de franat franeaza dar nu se aprinde becul)

    merge la aia de pe spate (se aprinde becu')

     

    + claxonu' n-a mers de cand am luat-o. In mod normal nu ma deranjeaza, da' mi se pare ca claxoneaza incetisor de capu' ei in mers - si asta ma cam enerveaza...

    » Post actualizat in 15 May 2015 13:18

    Verifica cablurile electrice care intra la manerul de frana. E posibil sa fie iesit de la locul lor, e foarte simplu tragi de ele , dupa care le pui la loc.

  3.  

    Salut, eu am surubarit la CB-ul meu zilele astea. Am curatat si intins lantul era oribil daca il impingeai putin in sus nu mai reveneau zalele de la mizerie. L-am spalat cu motorina si cu o periuta de dinti iar apoi l-am uns cu ulei pentru lant. Mi-am schimbat bujiile si in centru unde da scanteia este un roz caramiziu uscat dar pe langa negru precum funinginea( este posibil sa o las prea mult cu socul tras dimineata? Am schimbat uleiul si filtrul de aer/ulei am pus Motul 10w50 5100 filtru aer Hiflo si ulei Hiflo 303. Fisele sunt impecabile parca sunt noi. Mai este un fel de filtru de aer mic care avea un burete foarte degradat si gaurit( avea o gaura imensa in mijloc ) am taiat de la un filtru de aer auto si am pus in acea cutiuta sa nu intre mizerie acolo.

    La sfarsit am schimbat antigelul, am urmat procedura din manual si stupoare am scos din ea doar apa distilata chioara. Am spalat instalatia tot cu apa distilata de doua ori si la sfarsit am pus antigel Auto HEPU nemtesc G12 care respecta ce cere cartea amestec 50% antigel 50% apa distilata. Problema pe care o am este ca nu am putut sa bag in ea mai mult de 2 L de lichid. Am turnat foarte incet si nu m-am grabit i-am dat drumu si am apasat pe furtune sa mai faca loc si sa scoata aerul etc dar nimic. Am mai completat foarte putin aproximativ 100 ml fata de ce a intrat prima oara. Am sa o supraveghez si dupa cateva zile am sa dau jos rezervorul si am sa mai verific. M-am plimbat cu ea si nu se mai incalzeste asa de tare ca inainte.

     

    PS: CB Rules o iubesc:)))))

    » Post actualizat in 04 May 2015 18:47

    Câteva poze. Daca are cineva nevoie de bujiile vechi sa le aibă ca rezerva le dau gratis. Mai am 2 la mine. Merg perfect si nu am avut probleme cu ele. Am vrut sa le schimb ca sa stiu ce sa schimb si când. Mulțumesc.

    » Post actualizat in 05 May 2015 01:07

    Si la cb-ul meu tot doi litri a intrat, daca pui prea mult o sa-l dea afara pe furtunul dela vasul de expansiune.

  4.  

    Va saluta un posesor de CB500 din 2001.Sunt in cautare de top-case.As dori sa aud(vad)cateva pareri/sugestii/poze /idei/ din partea celor care aunsau au avut asa ceva montat pe mobrele lor.Multumesc anticipat si asfalt uscat tuturor.

    » Post actualizat in 28 Apr 2015 08:39

    Salut eu am montat top-case pe cb 500 al meu si e perfect.

×
×
  • Creează nouă...