Sari la conținut

Tomyris

Membra
  • Număr conținut

    283
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Tomyris

  1. Nici eu nu ma omor dupa Sandra Bullock..Da' m-a mirat ce-a fost cu George Clooney de s-a bagat la joaca in filmul asta..Daca e sa aleg dintre fomei care-s bine alese pt astfel de roluri desigur Sigourney Weaver este the best.Poate si unde Aliens a fost o serie care mi-a ramas in memorie.Alta ar fi Tilda Swinton si cate or mai fi ca acu' n-am mintea prea limpede..

    Aaah....Weaver curata orbita de resturi de sateliti inainte sa ajunga pe pamant, e definitia la epicness. Ma gandesc ca au vrut una mai fragila care sa uimeasca, na, ne-am mirat toti ca a ajuns intreaga acasa, de-aia am zis ca inteleg pe undeva alegerea. Sau nu si-au permis pe altcineva :P Si-au cheltuit banii cu cele 10 -15 minute ale lui Clooney.

  2. ieeei. unul din filmele mele preferate, de cind Mickey Rourke nu arata ca nu proxenet. mi se pare f reusita atmosfera si nu numai.

    ce-ai mah cu Sandra? mie-mi place.

    N-am mah nimic cu ea, mi-e simpatica, dar in combinatie cu Hugh Grant, intr-o comedie romantica. As fi vazut in rolul asta pe cineva mai "strong", mai expresiv. Pe undeva pot sa inteleg si de ce au ales-o pe ea. In fine, nu ma dau eu vreun expert, just my 2 cents.

    Pune virgula inainte si dupa "mah", da????

  3. e si mai grav cand suntem ironici vis.a.vis de analfabetism..

    Sa te iau in serios, sa nu te iau? Ce dilema! Nu e topicul potrivit.

     

    'Gravity' un mare fas..

    Pe mine nu m-a prins pentru ca nu pot s-o iau in serios pe Sandra nici sa-mi stergi din cap filmele cu ea si cum sunt in limba dupa filme cu space and shit, mi-a stricat tot. M-am dus si pe un val din ala, vai ce misto e. Poate e dar eu am lesinat de ras cand trebuia sa am inima crescuta de cat s-a zbatut si a invins saraca oama, cine stie, daca as vedea pe altcineva in rol principal....

  4. Multam frumos :)

    Acuma.....putea sa fie 0,1 sau 10 euro, tot aia, din principiu nu vreau sa dau bani pe ceva ce nu-mi trebuie. Training planul ma interesa si cum am deja endomondo, am zis sa nu folosesc "n" aplicatii, una sa le cuprinda pe toate si asta deja imi place.

     

    Anyways, sorry de offtopic. Have fun! :D

  5. L-am vazut eu... parca am zis de el... Nu merita chiar de mers la cinema... E cam predictibil si simplutz... Poate decit cu mai multi friends ca sa faci glume nostalgice despre actori... :D Daca te duci cu 3 gagici mai bine alegi alceva. Acasa in schimb, gratis de pe torenti... merge de plictiseala.

    Daca ai zis, n-am vazut :P

    Chestia cu friends e cu dus si intors, la Gravity mi-a fost ca-mi pun sala in cap, nu ma mai puteam opri din ras si na, e film serios (oficial). Despre gagici ai dreptate , probabil ar veni daca le-as pacali ca joaca Hemsworth.

     

    In dimineata asta mi-am adus aminte ca incepe sa ruleze hobitul, deci am ce vedea la cinema vreo 3 saptamani la rand :mexicanwave:

     

    poate doar*

    p.s. voi bucurestenii nu respectati dex.ul chiar niciodata?!

    chiar asa.....cata nesimtire..../bitchslap zaelu

  6. intru dimineata pe feisbuc sa vad ce se mai intampla prin "sat" si ce mai barfeste lumea pe la colturi.. as ca dau de asta sii ii bag repede un screenshot.

     

    1472011_655029934547527_937242881_n.jpg

    am incercat sa urc poza de pe telefon, dar n-am reusit, asa ca am pus-o acum.

     

    ferea, ca asta ne e viitorul tarii. de aici pensiile noastre. bine ca s-au inventat alea private.

    asta face furori, a aparut si pe perle ale feminismului :D

×
×
  • Creează nouă...