Sari la conținut

Nea Valy

Membru
  • Număr conținut

    50
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Nea Valy

  1. La ‎07‎.‎04‎.‎2020 la 23:37, DKW a spus:

    La ce bani ar fi DR-ul? Poate conving un amic sa schimbe clasa, momentan are un Marauder cu motorul terminat.

    motocicleta sta parcata de 2-3 ani asa ca : ITP expirat , trebuie asigurare + ceva reglaje + baterie  ….. uleiul l-am schimbat luna asta , porneste la sfert …. pret SUB 1000 euro ….. alte detalii PM …. Nu tin neaparat sa scap de ea dar nici sa rugineasca stand degeaba 

  2. Acum 9 ore, chucki a spus:

    Eu zic sa reconsideri partea cu facutul brici:

    1 nu iti vei scoate banii la vanzare.

    2 viitorul propietar sunt sanse sa nu fie de acord cu lucrarile tale si sa le scada iar din pret. 

    Cred ca mai ok ar fi sa- i pui un pret cinstit si viitorul propietar sa o pregateasca cum vrea.

    E doar parea mea.... Nu spun sa faci asa si sa nu te superi pe mine.

    Nu te contrazic și nici nu mă supăr 😁 Dacă investiția este prea mare nu o mai vând , cum a stat 10 ani la mine poate să mai stea încă vreo 10 și mai ies cu ea așa de "amorul artei" 😁 Știu că banii investiți nu se mai scot .

  3. Acum 6 ore, cupi_34 a spus:

    Buna ziua ! Ceva poze cu big-ul si un pret estimativ ?

     

    Acum 6 ore, chucki a spus:

    Sa traiti domnilor!

    Si eu is curios de pret...

    salut !

     

    sincer nu stiu ce sa zic pt. ca inca nu e pregatita de vanzare  .... poze acum nu pot sa-i fac pt.  ca am "despuiat-o" de plastice ca sa pot lucra la ea . Pot pune doar o poza mai veche , cam tot asa arata si acum....

    Chucki tu ai fost la mine , ai ascultat motorul ....

    clar , Nu o bag la vanzare pana nu o fac "brici" .

    2014-06-13-751.jpg

  4. La 07.05.2019 la 11:41, raducod a spus:

    Salut, citi km are si pe unde-ti propui sa te dai ?

    Oricum, probabil ca va fi mai mult decit doar ulei :D

    Iti recomand revizie carburatoare (schimbat toate garniturile) pentru ca de acolo poti avea consum exagerat si contaminare ulei mult mai repede decit normal + pornire greoaie cu uzura inutila a bateriei si a electromotorului. Daca la rece porneste fara soc = nu e bine.

    Daca nu-ti aduci aminte cind/daca ai verificat lant balansieri, n-ar fi rau sa DA. Daca nu este reglat, uzura lantului din cauza aparitiei socurilor in acest lant este exagerat de mare si se petrece in timp mult mai scurt. Lantul distributie este antrenat de cel de balansieri, respectiv orice joc la lant balansieri duce la cel putin acel joc si la distributie !!  Suzuki recomanda la 6000km inspectie lant balansieri, dar depinde de stilul de mers daca verifici mai des.

    Daca motul porneste usor si toate-s bune, poti alege o baterie clasica/ieftina. Altfel, iti recomand Yuasa AGM sau altele mai scumpe LipoFe4 

    Anvelopa pe fata n-ar fi rau sa fie DOT nu mai vechi de 2-3 ani.

     

    Radu

     

    Salut. Ca de obicei promt și la obiect d-nu Radu 😁 Mulțam

    Km vreo 53000 parcă  ( trebuie să mă uit pe bord) și intenționez să o fac pt vânzare ....

    Carburator reglat în service moto + schimbate garniturile

    Balansierii și distribuția urmează (bine că ai precizat de balansieri)

    Bateria este moartă și îngropată deci clar tre' una nouă

    Cu siguranță vor mai fi și altele dar dacă mai aveți și alte indicații le aștept cu plăcere !

     

    O zi buna tuturor !

    La 07.05.2019 la 11:41, raducod a spus:

     

     

  5. N-are de ce să iasă rău dacă sunt respectate cotele dar cu siguranță e mai rapid și mai ieftin.

    Tot ce-am găsit e unul pe e-bay dar e mai mult decât îți trebuie. https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anzeige/suzuki-dr-600-650-flachschieber-vergaser/474729032-306-6956

    multam de raspuns .... (mai am un carburator de rezerva) imi trebuie doar acea piesa de legatura ... cred ca o fac la strung :peace:

  6. Hai ca vad ca v-ati imflamat:

    attachicon.gif13015464_10207344792550973_2023779625466348417_n.jpg

     

    @Nea Vali: am facut multe experimente.... si sunt cam asa:

    1 semisintetic 5100 motul Merge ok dar il mananca destul de repede

    2 full sintetic 7100 motul la mancat repede 300v (parca) special pentru off la mancat rapid...atat de rapid incat nici nu mi=am dat seama. Vezi problemele avute acum ceva pagini si care s=au rezolvat prin schimbarea uleiului.

    3 mineral motul 3100 si repsol cu ambele motorul parca a mers ceva mai bine. nu il mananca si nu scoate fum. Asta vara in excursia mea de aprox 4000 km am avut in motor mineral repsol. Fara nici un fel de problema si nu a trebuit sa completez.

     

    @Ivanica : Vinzi mobra aia? La dr ma refer...cu tot cu scut... Daca da, da un PM cu termeni si conditii. Ma chinui sa scap de nevasta din spate si poate ia ceva permis dar big=ul e prea mare pentru ea.

     

    PS: Scuze pentru lipsurile acute de punctuatie si greseli.

    PS2: \\\Rog ca poza de mai sus sa fie interpretata fix ca o gluma, nu jignire sau ofensa. Sursa aici: https://www.facebook.com/profile.php?id=100000562234183

    salut chucki , multam de raspuns ! astept sa treaca vremea asta urata ca sa ma pot ocupa putin de ea ... trebuie un reglaj la carburatie , un schimb de ulei ... daca nu e cu deranj te sun cand ma iau de treaba ;) (pt. detalii tehnice :peace: )

     

    seara buna tuturor

  7. Pentru ca am fost foarte cuminte, intr-adevar darnic Mosu.... in special ca ma aceeasi problema si d-na a acceptat inca un fier. Ca sume nu este un secret.... de fapt daca dai o cautare pe OLX sau tocmai ai sa gasesti preturi intre 500 si 2000 euroi. Cu toate astea la noi sunt destul de ieftine in comparatie cu Germania sau Italia.

    Prima care am luat-o (grasana neagra) a fost prin 2012 cu ~1000 euro; incompleta din punct de vedere al plasticelor si cu mici probleme mecanice. Asta am luat-o cu ~650 euro dar cu probleme destul de grave la motor si alte mici probleme mecanice. Consider, totusi, ca a fost afacere buna: are toate plasticele si sunt in stare buna (proaspat vopsite chiar si rezervoarele), are "optionale" care aproape ca acopera pretul integral (crashbar, suporti de cutii givi, o cutie mare give e45, parbriz touring, manere incalzite), iar piesele de care sunt interesat (ca rezerva) sunt compatibile: stator, demaror, carburatoare, ambreiaj, distributie, roti, etc...). Motoreta are probleme la motor (porneste si mere relativ ok). Dupa ce se incalzeste apar niste batai monstruoase undeva in partea de sus...dar de partea aia oricum nu eram foarte interesat.

    Probabil ca prin ianuarie voi trece la dezmembrarea ei, reconditionarea pieselor interesante. Si as vrea totusi sa o pastrez si sa o reconditionez total in timp. Ce sa fac...e modelul care ma avantajeaza cel mai mult pe mine.

     

    Craciun fericit tuturor.

    salut ... la fel ca tine am procedat si eu acum vreo 2 ani si in acea iarna am si inlocuit ce era de inlocuit .... piesele bune ramase le-am dat cu vaselina , ambalat si puse la pastrare :peace:

    si da la fel am constatat si eu : la noi sunt mai ieftine dacat in Germania sau Italia ... oricum ma gandeam ca in primavara sa o bag la vanzare dar sa vad ce idei mai imi vin pana atunci :-L

     

    va salut si sa auzim de bine baieti !

  8. salut !

    eu am 1,90 m si "calaresc" de vreo 5 ani un Suzuki DR 800 Big . Am mers pe orice fel de drum fara probleme .... urmatorul motor vreau sa fie 1150 sau 1200 GS in functie de buget

    la 1500 euro te incadrezi la un DR dar cum au mai spus si altii incearca mai multe modele si ai sa decizi pe care te simti cel mai bine !

    bafta :peace:

  9. Salut. Am incercat sa o pornesc ieri dar nu am reusit....poate daca bagam bateria la incarcat......daca nu m-a dus capu'....

    Ete cum bananaiam eu pe internet si ce sa vezi:

    http://www.ebay.co.uk/itm/Suzuki-DR800-BIG-Crash-frames-/141180764809?pt=UK_Motorcycle_Parts_13&hash=item20df078289

     

    De adus se poate vorbii cu userul Garcia....am inteles ca e un tip foarte serios.

    PS: Are cineva ceva piese de dr 750-800 de vanzare? ca ma ia draq pana gasesc ceva...

    salut

     

    fiind putin mai cald afara si pentru ca nu mai pornisem DR-ul de 1 luna azi m-am hotarit sa-i dau o cheie ...

    i-am dat jos "cojoacele" (husa si o prelata pt. ca nu o tin in garaj) ... i-am pus bateria si ... a pornit !! :mexicanwave:

    hai primavara ca nu mai am rabdare ...

     

    hai sa auzim de bine :peace:

  10. Saua vreau si eu sa o modific (de fapt saua care o am de rezerva).... am vorbit din toamna cu tapiterul dar e blocata lucrarea din cauza ca nu am gasit material rosu-camuflaj ....

     

    un vopsitor caut si eu pt. rezerve (plastice , rezervoare) dar nu ma grabesc cu asta

    stiu un strungar dar se cam 'da' la bani :-L

     

    frumoasa "grasana" .... ai mai pornit-o ?

     

    :peace:

×
×
  • Creează nouă...