Sari la conținut

chaos

EX+
  • Număr conținut

    36
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de chaos

  1. cel mai simplu dak vrei sa il limitezi ii pui un con d reductie in intrare la toba....sau ii pui o shaiba la centrifugal...sau amandoua....la toba ii scade demaraju si shaiba la centrifugal ii scade viteza....oricum is bune amandoua

  2. Mopedul sau scuterul care e omologat rar si scrie clar ca e moped chiar dak nu e, ala n-are nevoie de permis. Practic si scuterele de 49cc ar trebui inmatriculate si sa ai carnet la ele. Ca in lege zice ca nu necesita inmatriculare ciclomotoarele, care pastreaza caracteristicile unei biciclete, adik mopedurile care au PEDALE, ceea c scuterele n-au :haha:

  3. PS: Coxanelu, eu am adus scuterul meu de la 5 cp la 14 cp :haha:

    Dak tot zici ca ai facut tunning de scuter, unde ai facut, stii pe cineva din Iasi care se ocupa cu asa ceva?? Ca am si eu un scuter si in prima faza vreau sa imi scot limitatoru..... :D

  4. ba da tu poate ai prins 68 cand ai coborat o vale mai mare si mai lunga....altfel nu prea ai cum. Chiar si 60 nu prea cred pentru un moped(un 55 max- pe loc drept, dak il fortzezi oleaca) :haha:

  5. Mai eu sincer itzi spun ca e posibil ce vrei tu.........eu am un malaguti centro de 49cc si consuma pana in 2l %

    si mere cam cu 60-70 cu o singura persoana. cu doua t limitezi la 50 :D, dak ii scoti limitatoru creste viteza da creste consumu la viteze c depasesc viteza max cu limitator, ca turezi motoru mai mult :haha:

×
×
  • Creează nouă...