Sari la conținut

loki

INACTIV
  • Număr conținut

    51
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de loki

  1. sal............piese ceva....pls impartasitimi si mie ceva.....plssssss :rolleyes:

     

     

    tot la capitolul piese sunt si eu...la a mea (tot mobra 50 s) mai am nevoie de un carburator (am inteles ca ar merge si de IJ :crack: ...cel putin asa mi s-a zis ),un cablu de ambreiaj si niste scarite...daca gasesti pt tine... poti sa imi zici unde ai gasit?

  2. Dumnezeu sa il odihneasca in pace pe Traienica.Chiar nu ma asteptam sa se intample asa ceva,era un super baiat,mereu amabil si glumet.Uneori ii tinea locul instructorului de la scoala moto unde am facut eu si de fiecare data ma distram cu el.Faceam scoala pe Yamaha XT si era inalt pt mine iar Traienica s-a "riscat" sa imi fie pasager,ca sa pot pune piciorul jos...atunci am intrat cu motorul in singura bordura din poligon.

     

    :) R.I.P :lol:

  3. Fratilor asa ceva nu se mai poate!!! Nu imi vine sa cred in ce mod au murit !!! ORIBIL! :)

     

    De cand stau pe forumu asta am vzut o gramada de chestii facute de conservari motociclistilor , si toti de pe forum , hai sa-i rupem capu , sa-l omoram , sa-l linsam dar nimeni nu face nimic!!!!! NU INTELEGETI CA O SA MURIM PE CAPETE CU DREPTATEA IN MANA ???

     

    Acu ceva vreme cineva spunea pe forum cum de in alte tari , spre exemplu Anglia motociclistii sunt respectati si feriti in tafic.. Ei si-au facut dreptate cu propriile forte! I-au capacit instant pe conservari , au rupt oglinzi au devastat masini si asa au castigat respect. Dar nu si in Romania , noi suntem zmei pe forum si fetite pe strada.

     

    Vorbeam cu un prieten pe messenger si a venit cu o idee: toti ce care pot sa vina intr-o zi in Bucuresti , acum nu stiu daca parintii ar fii de acord sa vina toata lumea la inormantare , dar ar putea sa fie un mitting , mii de motoare care sa zguduie nitel Bucurestiul ca vad ca degeaba facem parade si marsuri controlate si organizate , cel mai bine ii luam prin surprindere , un fel de revoluite ...

     

    Imi pare nespus de rau ca cei 2 tineri au murit , mai ales in aceste conditii!!! NU E NORMAL SA SE MOARA LA 40 LA ORA, Nu e normal sa intorci pe linia continua si sa te doara in c*r ca tu esti in ditamai camionu si restu sunt mai mici ca tine... :hurt:

     

    Si uite asa se mai duce cate un motociclist adevarat dintre noi :)

     

    Imi pare rau dar nu ma mai pot abtine cand vad cate o chestie de genu...

     

    R.I.P. :rose:

     

     

    :D

     

     

     

    :rose: :rose: :blbl: Dumnezeu sa-i ierte si sa-i odihneasca in pace! :blbl: :lol: :(

  4. ma scuzi dar chiar nu intzeleg rostul topicului tau :P

    Se pot aduna posturi pe forum din RIP SI LMA .,

    Daca intadevar a avut loc ce zic acolo e de condamnat taticul tau , a lasat un nebun pe strtazi care maine i dam cu rip ., dar asta nu e grav : selectzie naturala se cheama , insa poate lua cu el o pesoana nevinovata

     

    ai dreptate , chiar poate lovi o persoana nevinovata sau poate iesi din cadru,

    tu ce ai fi facut daca erai cu masina si te-ar fi lovit un motociclist?

  5. Ohaaaa

    ia lovit masiana , cu damege dupa cum descrii si ia dat voie sa plece :P , nu ave anumar , nu avea permis, ce mai,... SF

    Crede-ma ca-s femeie nu barbat si daca-mi facea ceva nu pleca neam deacolo :P ,...............,

     

    "Paguba" nu e mare.Si crede-ma ca si eu l-am intrebat de ce l-a lasat sa plece si mi-a zis ca atunci cand a vrut sa sune la politie omu' sa urcat pe motocicleta si a fugit,apoi tata s-a dus la politie declare accidentul...

    Si eu tot femeie sunt si daca eram in locul lui tata il :( .Apropo,ce service e la "Cocosul Rosu" ?prin Militari

  6. dacia papuc carosata ofera o vizibilitate deosebita

     

    asta stiu,dar tata are permisul (categoria "B" ) de foarte mult timp si mereu e atent la motociclisti si le acorda prioritate avand trecuta si categoria "A" pe "plastic".

     

    Ciudata treaba sa nu il vezi desi ala a scapat intreg, fara protectii? Pai dak nu il vedea inseamna ca venea tare si nu cred ca scapa asa usor! De ce l-a lasat sa plece?

     

     

    el a scapat intreg,oricum se vede ca nu l-a lovit intentionat,probabil ca nu a mai putut controla motorul...fiind aproape de masina,si viteza prea mare nu avea ; circula regulamentar :(

     

    Ciudata treaba sa nu il vezi desi ala a scapat intreg, fara protectii? Pai dak nu il vedea inseamna ca venea tare si nu cred ca scapa asa usor! De ce l-a lasat sa plece?

     

    pai si ce trebuia sa faca? sa il ia de urechi si sa il duca la politie?mi-a zis ca personajul avea un tupeu extraordinar si ca atunci cand a auzit de politie sa panicat si a inceput sa o dea in diverse :P

  7. Nu am crezut ca am sa postez vreodata la "Accidente" dar sa intamplat o "nefacuta" , nu mie ci tatalui meu, pe scurt : a intra un motociclist in el!!! (tata fiind cu masina) .

     

    Asa ca ieri (duminica ,3 iunie) cand se intorcea tata de la servici cu masina (Dacia papuc -carosata,culoare rosie) , un motociclist a lovit masina destul de rau (tabla indoita,prag indoit) in partea stanga (tata plecand de la semafor pe culoarea verde iar in stanga si in dreapta lui nu era nimeni,tipul a aparut din senin si probabil din neatentie l-a lovit/acrosat).Tata a tras pe dreapta si l-a luat pe om la intrebari:

    "Permis ai?

    NU...la ce imi trebuie?"; :(

    "Si cu masina ce facem?

    Mergem la un service la Cocosul Rosu ca stiu eu pe cineva."

    Ca sa evite orice neplacere,tata i-a propus sa mearga la politie iar individul a plecat de la locul accidentului;motocicleta avand carena dreapta lovita.

    Nu mi-a zis ce marca era motocicleta,dar mi-a zis ca era de viteza si ca respectivul care o conducea nu avea nici casca,nici echipament,nici numere pe motocicleta.

    Dupa ce a plecat "motociclistul" tata a fost la politie unde i sa dat replica : " Nu sunteti primul care pateste asta,dar nu avem ce sa le facem,DESCURCATI-VA!!!" :P

    Daca se lauda vreunul ca a lovit o masina si a scapat "nevinovat" sau aveti detalii referitoare la cele mai sus mentionate sa imi ziceti si mie,asa in scop informativ :P

  8. Buna ma numesc Cristiana -Loki- (nu intrebati de unde vine)sunt inca la liceu :angryfire: si sper ca luna asta sa imi depun dosarul si sa dau (si sa iau) de carnet ...momentan subcategoria A1 ... pana in martie cand fac 18 ani (majorat ;) ) si o sa imi ia tata conserva deoarece :angryfire: "e mai sigura" :angryfire:

     

     

    this is me :) post-8086-1158019982_thumb.jpg eu la scoala moto post-8086-1158020112_thumb.jpg

  9. asta e problema cu desteptii astia. nu isi pot tine gura.

     

    moto guzzi nevada. am un poster cu ea si arata atat de bine!

     

     

    am si eu unul (poster) tot cu asa ceva (moto guzzi nevada) ...e pe peretele de langa pat :D (e primul lucru pe care il vad cand ma trezesc :D ) ... apropo eu visez la un pocket-bike deoarece am 1,65 si 43 kg si nici moto de la scoala de soferi (yamaha xt 125) nu pot sa o stapanesc ... :lol: ...si pana la 18 ani (adik pana pe 4 martie) invat hamsteru sa mearga (pe o roata) pe busa (macheta) :crack:

×
×
  • Creează nouă...