Sari la conținut

AndyCZR

Membru
  • Număr conținut

    133
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de AndyCZR

  1. salutare,

    oarecare problema la al meu K8 600

    merge foarte bine motoicleta ... sunt multumit de ea dar ....

    cand merg linistit (oarecum subturat) treapta 3 viteza 65-70 km/h are tendinta sa se "innece" ..... zici ca merge in 3 pistoane ...

    scade viteza ... creste destul de greu turatia si brusc cand trece de 5000 ture o ia din loc

    repet nu mi-a facut niciodata figura cand trag de ea si merg mai turat.

    sa fie o problema sau e un simptom normal si trebuie sa schimb eu stilul de mers ??

    multumesc anticipat

    asfalt uscat

  2. Donez un set de placute scoase de pe un F4i. Sunt de fața. Unul dintre seturi era tocit complet si am decis sa le schimb pe ambele cu toate ca cel in cauza mai are cca 4 mm din placuta ... cine e interesat astept PM. prefer predare personala in Bucuresti. Se va putea intra in posesia lor abia de duminica.

    Asfalt uscat

  3. Am plecat de la servici ... Si face urmatoarea treaba .... Pornesc motorul cu luminile stinse ... Turez motorul in gol circa 8-9 mii si aprind farul ... Asa ramane aprins su nu moare motorul. Daca incerc sa aprind farul normal .. Vb de faza scurta .. Se aprinde in bord becul de faza lunga si motorul moare.

  4. E vorba de becul din bord ... nu de cel din far ... becul ce indica faza scurta nu se aprinde ... se vede doar cel de faza lunga la o intensitate luminoasa slaba.

    Ma roade foarte tare dar din pacate sunt la servici si nu am cum sa verific acum ....

     

     

    LE Care sunt valori nominale ale bateriei si ale releului de incarcare ???

  5. Astazi CZR-ica mi-a facut niste figuri ... nu mai vrea sa porneasca daca am farul aprins .... iar daca il aprind dupa ce porneste .... moare motorul .... nu am avut timp sa verific nimic ...dar daca aveti cateva sfaturi ... cu ce sa incep ?? la ce sa ma uit ?? Am observat ca becul de la faza lunga sta semi-aprins chiar daca eu sunt pe faza scurta ... Precizez ca ieri am mers circa jumatate de ora cu faza lunga pornita. Are vreo legatura ???

     

    Va multumesc anticipat pt ajutor

×
×
  • Creează nouă...