Sari la conținut

ad3lin_01

Membru
  • Număr conținut

    31
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de ad3lin_01

  1. io am o parere foarte buna ! doar destinatia mi se pare naspa, la Costinesti e mare tziganie. ce ziceti de Kavarna? http://goo.gl/maps/8LyjJ

     

    cu 50 cc eu am mers dintr-o bucata si intr-o singura zi doar 150 de km dar cred ca e foarte posibil ce vreti voi, daca motoarele sunt revizuite inainte de calatorie, folositi ulei bun si nu le forjati. nu uitati nici de echipament, 600 de km nu-i poti face doar cu o casca-n cap si-n slapi. bafta la drum !

     

    Nu avem voie sa iesim din tara cu numere de primarie. :( daca aveam voie destinatia era olanda:D

  2. Cu siguranta o lom pe acolo... si cu noi nu o sa fie plictisitor. Sa ne ajute dumnezeu sa plecam pana acum suntem hotarati dar nu sti ce iti aduce ziua de maine. Eu stiu pe dinafara aceste mopede si mai avem si piese avem 3 dezmembrate dar noi suntem cu ciao. Sper doar sa nuaveti variatoare. Aventura este mare si noi suntem aventurieri convinsi.

  3. nu su prea stim daca avem voie pe drumuri nationale apai pe autostrazi.... o sa le pregatim ca noi la plecare si clar toate piesele de schimb necesare...pana la urma unul costa intre 2 si 5 mil in cel mai rau caz il aruncam in sant si ne suim in tren... Dar noi speram la o Aventura destul de mare... si nu o sa renuntam asa de usor... o mare problema insa o sa fie pentile.

×
×
  • Creează nouă...