Sari la conținut

Bogdanel_P

INACTIV
  • Număr conținut

    74
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Bogdanel_P

  1. Oameni buni si dragi prieteni motociclsiti...o parte din voi ma cunosc personal. Pentru toata lumea....va scrie Bogdan, membru activ in echipa RoQuest.

     

    In primul rand, noi, Bogdan si Andrei nu am avut nici un fel de discutie cu admin-ul acestui site pe care il frecventam de mult timp, pentru postarea acestui topic si banner. Cu intentii pe care numai ADMIN-ul le stie a publicat acest topic prin procedura copy-paste de pe site-ul nostru.

     

    Amandoi (Andrei, Bogdan) suntem motociclisti de cativa ani, cu experienta atat on-road cat si off-road si membrii activi in oarecare masura pe acest forum. Mai putini activi aici si mai mult activi in realitate.

     

    Impreuna cu Andrei dezvolt planul pentru aceasta calatorie de cativa ani. Adaugam cate o idee noua in conceperea logisticii desfasurarii acesteia. Puteam sa o facem doar pentru noi, asa cum scria cineva mai sus, cineva care nu crede in dorinta cuiva de a realiza ceva si pentru altii, nu numai in mod individualist si egoist, doar pentru el.

     

    Asa cum spunea Andrei, dorim sa facem din aceasta calatorie, vis al nostru, o poveste pe care sa o transmitem celor care nu vor fi alaturi de noi fizic, transpusa in diferite forme (articole in reviste de profil si emisiuni TV). NU suntem nici primii. nici ultimii care fac asta.

     

    E povestea noastra, pe care vrem sa o impartasim cu cei care vor sa o urmareasca. Prin intermediul site-ului nostru ne adresam motociclistilor care inteleg spritul aventurii si totodata celor care iubesc calatoriile in general. NU vrem sa impartasim NIMIC cu cei care agreeaza spre exemplu "motociclismul de Magheru".

     

    Din bun simt, ne cerem scuze celor care au fost curiosi sa intre pe acest topic, publicat fara acceptul nostru si care au avut impresia ca le bagam mana in buzunar, cerandu-le bani, ori s-au simtit agasati in vreun fel de noi. NU ASTA NE DORIM. In acelasi timp le multumim curiosilor care au vizitat acest topic si ii invitam pe site-ul nostru.

     

    SA FIE CLAR - NU SUNTEM CERSETORI SI NU MURIM DE FOAME!!!

     

    De asemenea pot intelege comportamentul mai putin civilizat al celor care ne-am jignit intr-un fel sau altul prin postarile lor aici. Traim intr-o lume complexa, alaturi de multe vietuitoare care gandesc dupa posibilitatile intelectuale proprii (nu vreau sa jignesc cu aceasta idee, ci doar imi manifest intelegerea).

     

    In incheierea acestui post, ii salut pe cei care au inteles spiritul acestei calatorii si care si-au manifestat dorinta de a ne ajuta (a ne ajuta = sfat, idee, recomadare, etc.), ca la randul nostru sa-i ajutam prin a aduce mai aproape de ei locurile pe care le vom vizita, in articolele pe care le vom publica pe site-ul nostru.

     

    Daca in continuare, dupa post-urile lui Andrei, al meu, al lui Liviu, Stulewa (prieteni motociclisti care ne cunosc personal) mai exista nelamuri sau neclaritati, raspundem cu placere la mail-urile si telefoanele voastre menite sa aduca o idee, un sfat sau o critica, constructiva in aceasta aventura.

     

    Va salut cu respect,

     

    Bogdan

     

    PS: 1. acesta este primul si ultimul meu post in acest topic,

    2. il rog pe admin sa stearga acest topic.

  2. se organizeaza pe la noi ceva de genu asta?

     

    si daca nu , pe unde exista zone in care s-ar putea organiza asa ceva

     

    Asta e nebunie curata.....unde mai e placerea enduro-ulului? Mi se pare o demostratie gratuita si care nu-si gaseste sensul, sa-ti rupi motocicleta in 5 secunde ca sa ai ce repara o saptamansa, o luna, dupa posibilitati.

  3. Salutare,

     

    Vreau sa achizitionez un F650 Dakar din 2006 care sa imi fie buna si la drum lung (touring) si uneori in weekend de plictiseala sa ies cu el si pe aratura-padure samd - binenteles insotit de un Subaru Forester.

    Ma intereseaza pareri de la cei care au detinut sau detin in continuare Dakaruri, cum sunt la drum lung si cum sunt pe offroad, problemele care apar si asa mai departe !

    Dakarul ce vreau sa iau e din 2006 - prima inmatriculare 2007 - 12000k - pret 5500 + tva.

     

    Astept sfaturi !

     

     

    PS: Renunt la Chopper pt BMW ... uf ... lipsa abs manere incalzite pe chopper !

     

     

    Ms all si vreme frumoasa

     

     

     

    Ca fost posesor de DR 650, care are cam aceeasi greutate, iti pot spune din propria experienta ca acest model BMW este destul de greoi pt off-road, exceptand mersul pe drum forestier, acolo unde sunt convins ca face fata fara probleme.

     

    In ceea ce priveste touring-ul sunt sigur ca este o motocicleta foarte fersatila si confortabila in acelasi timp. In drumurile mele prin Europa am vazut o multime de "plimbareti" cu topcase si sidecase-uri pe un BMW 650 Dakar.

     

    Din punct de vedere tehnic nu-mi permit sa emit nici o parere, deoarece nu am folosit personal un astfel de model, insa pot sa spun ca acei cunoscuti care au sau au avut acest model nu s-au plns niciodata de el.

     

    Decizia iti apartine.

     

    Asfalt uscat!!!

  4. eu fiind mai batut in cap nitel, e musai sa intreb, cizmele astea sunt bune de ceva cit de cit?

     

     

    Salut, am citit tot topicul, deoarece voi reveni la enduro si trebuie sa imi achizitionez din nou echipamnet. Am avut cizme Gaerne, purtate doua sezoane si le-am vandut in stare foarte buna (exceptand uzura fireasca - zgarieturi usoare ale zonelor de plastic). Sa nu te astepti sa fie perfect etanse. La un moment dat, daca insisti intra apa in ele.

     

    Spor la cumparaturi!!!

  5. Am o defectiune la Suzi a mea, la cutia de viteze, in viteza a intai smuceste.Cutia inca nu am deschis-o, dar asteptarile ar fi sa aiba ceva pe la pinion, furca...Nu as vrea sa deschid cutia de viteze pana nu ma asigur ca pot face rost de piese.

    Asa ca va rog...daca aveti din dezmembrare...

    Model:SK42B104932

    Tip:SK42B DR 350

    An Fabricatie:1993(desi imi amintesc ca pe Certif de Omolog RAR era trecut 1994)

     

    Multumesc mult,

    C.

     

    Tel.:0722.303.384

     

     

    Suna-l pe Dragonu', are service in Bucuresti si repara DR-uri cap-coada. Este tatic in ceea ce priveste Dr-ul....gasesti piese, sfaturi, poate ai o defectiune minora pe care o poti rezolva singur cu un sfat bine intetionat,etc. Sper sa-ti fie de ajutor.

     

    Telefonul lui ;) : 0722695618

     

    Bafta!!!

  6. locatie: litoralul marii negre

    reteta: 1 bucata exc 525, 130-140KM/h, cauciuc relativ uzat pe spate, sant de 3-4 m latime...

    se lasa la foc mic si se scoate dupa 2-3 ore de spital

    rezultatul: glezna dreapta scrantita, ochii umflati si alte vanatai

     

    mi se spune NADIA si dau meditatii la flic-flac-uri fara maini(se utilizeaza capul)

    concluzii: NU TE UITA NICIODATA INAPOI IN TIMPUL CURSEI

     

     

    PS:sunt ok acum, mai tre sa duc munca de lamurire cu piciorul ca nu prea vrea sa intre in cizma dar il pacalesc io pana in we :moto:

     

     

    Bravo Stuly.....esti frumoasa foc.....dar fara noroc.... :) . Un nou look, o noua atitudine :(

     

    Sa te faci bine repede.....si nu te mai uita niciodata in urma......viata merge inainte....dar nu cu 130/h :moto: .

     

     

    1 Mai cu peripetii......ai ce povesti nepotilor!

     

    Sanatate numa' bine!!!

  7. cred ca ar treb sa fie scris altcumva, ceva de genul "Cati or mai trebuii sa se "sacrifice"...sa plateasca asa scump...pana cand noi o sa mergem incet sa fim vazuti?

    asfalt uscat !!!

     

    Ai perfecta dreptate, cine nu reuseste sa-si stapaneasca palma dreapta plateste scump. 30 de m de frana inseamna viteza mare. Sa-i fie tarana usoara....dar si-a cautat-o!

     

    Asfalt uscat tuturor si mergeti incet!

  8. :D Bravo baieti se pare ca v-ati distrat pe cinste in seile calutilor vostri. Vreme frumoasa asfalt caldut.....superconditii. Desi nu am permis inca (suspendat pe 3 luni, maine am examen si il reduc la 1 luna) tot nu m-am lasat si am mers in spatele unui prieten pana la Barajul Paltinu unde am incins in gratarel si am ciocnit o bere:drink: . Si dupa ce am prins ceva curaj cu berea am fugarit-o si eu un pic pe serpentine... :D ahhhh m-a uns pe suflet.

     

     

    Mult noroc baieti, urati-mi succes la examen sa ma pot alatura si eu la excursii. ASFALT USCAT!!!

     

    Te primim :D

     

     

    Misule vrem sa-ti vedem printesa in rochie de bal.....pe cand?

    :lol:

  9. tunelul de sub canal se poate traversa numai pe tren. toata lumea se urca pe trem de la carucior de copil la tir. numai mobristii sunt oropsiti, du-te la ferry. Au centuri si cate un nene foarte saritor care te ajuta sa o amarezi (adica sa o legi de punte) sa nu cada la valuri. plus gasca de mobristi care se strange la un loc pe vapor si afli vrute si nevrute.

    Atentie mare la ambarcare/debarcare, mai ales daca e ud: totul e de tabla si aluneca de te versi instant....

     

    uite model foto din experienta proprie. intrucat in tren nu exista aceste centuri, TU trebuie sa stai pe mobra, sa o echilibrezi la cele mai mici manevre, si pana la urma de dai se jos...

    deci ia vaporul

     

     

    multumesc frumos Dane, am sa ma bazez pe sfatul tau. Sa ajung mai intai acolo....de fapt sa ajungem ca singur nu ma incumet la o astfel de excursie. Tocmai de aceea am si publicat acest anunt, portile sunt deschise tuturor celor care vor sa se alature :D

     

    ...multa bafta,dar daca vrei sa faci bani in Italia pt.Turul lumii,mai ai de asteptat vreo10 ani din pacate!!!!!!!!!!

     

     

    :lol: Salut XXL ma bucur ca ma sustii dar de ce ma descurajezi in privinta muncii in Italia? Am fost de cateva ori acolo si am ceva prieteni italieni. E adevarat ca nu este tara cu salariile cele mai mari si nici cu traiul cel mai ieftin, dar ca situatie finaciara generala este oricum ceva mai bine decat in Romania. Daca ma insel te rog sa ma contrazici. :D

     

     

    Numai bine, sa ne vedem sanatosi pe drumurile din Italia!!!!

  10. drum bun si cat mai putina ploaie

    despre trecutul canalului manecii, doua sfaturi:

    incearca sa-ti rezervi bilet pe ferry pe internet din timp (nu pa P&O ca sunt scumpi) si vei iesi foarte ieftin

    nu te duce la trenul sub canal ca aia nu au chingi de fixare si trebuie sa stai pe mobra aiurea sa o tii intre picioare si pana la urma o dai pe jos...

     

     

    :D Multumesc pentru sfaturi, imi vor prinde bine, dar canalul maneci nu-l pot traversa pe motoreta? Din cate stiu exista si sosea....ma insel?

     

    OOfff Bogdanele ce as veni si yo :D . Ce cu cine ma intorc??? Si turul in jurul lumii pe motor e o idee f misto :) . Bafta dupa acum si drum bun. :D

     

    Turul va incepe peste 2 ani, pana atunci strangem banuti ceea ce iti sugerez si tie si s-ar putea sa schimbam si mobrele cu LC8.

     

     

     

    Mult noroc, soare si sosele curate!!! :lol:

  11. :lol: Salutare motociclisti dornici de drumuri lungi si aventuri de povestit la gura sobei sau prietenilor la terase. Pe data de 20 Aprilie am sa incalec de "Honey" (CBR 600 F) pentru o lunga calatorie pana in Anglia, unde am sa raman pentru cam 5-6 luni, apoi voi merge spre Italia unde voi petrece cam 2 ani. Timp in care voi munci si strange banuti pentru a realiza un vis la care probabil multi dintre noi visam. Turul lumii plecand din Italia-Asia-Japonia-USA. :D Daca se incumeta cineva sa ma insoteasca in calatoria pana in Anglia este bine venit, daca suntem mai multi cu atat mai bine. Placerea calatoriei va fi si mai mare iar aventura pe masura. Asa ca va astept sa postati, atat cei care vor sa participe cat si cei care poate au mai facut astfel de calatorii prin Europa, cu idei sfaturi, povete, etc. :D
  12. hai k am facuto pe tura azi bagdane :kick:, am avut parte de toate :wink:) tot sa mai avem parte de plimbari dastea, mai putin faza cu politia :what: bafta si maine (duminica) tot ora 10 la arc, urmeaza partea a doua :hug:

    Bafta si asfalt uscat!!!

     

     

    :drink: DA mai Radule a fost o excursie frumuoasa, mi-era dor de cateva serpentine. :finger: M-au uns pe suflet....si nu numai pe mine. :bounce: Cum era cu 230 la Baicoi? :ok: Noroc ca avea cine sa-ti duca motoreta acasa :finger: . E bine ca am scapat, ca ne-am distrat, am papat o ciorba in aer curat si ne-am intors sanatosi si bine dispusi acasa.

     

    Maine dimineata tre sa merg cu Robert, cel care imi cumpara DR-ul sa-l invat unele miscari. Daca vrei vino cu noi. Cred ca vom merge la padure la Cornetu. Venim amandoi la ARC la 10.

     

    :) Numa bine si la mai mare!!!

  13. radu ne vedem duminica :baldy: sper sa mai mearga si altii.

     

     

    :ok: AM REZOLVAT NU MAI MUNCESC, ASA CA SUNT DISPUS SA MERGEM SI AZI (Sambata) UNDEVA, ORIUNDE NUMAI SA IESIM DIN BUCURESTI. PT CINE CITESTE TOPICUL DIMINEATA......SA VINA LA ORA 9:45 LA ARC. Am verificat vremea din nou, pare ok, soare si nor, fara stropi. Asa ca ne vedem la arc :banana:

  14. :baldy: Din pacate public doua vesti proaste:

     

    1. Brusc am aflat ca maine muncesc si nu mai pot participa la aceasta plimbarik.

    2. Sunt mari sanse sa ploua maine asa ca daca plecati undeva aveti mare grija, luati-va echipament de ploaie cu voi.

     

    PS: Vis-a-vis de ideea cu Cheia....cred ca inca e frig pe acolo si este posibil sa intampinati si vreme naspa, asfalt ud. Mai bine mergem pe acel traseu peste cel putin 2 saptamani.

     

    V-am salutat!!!!! Drum bun si sosea uscata.....cu multe curbe :banana:

  15. daca ati fi mers duminica eram si eu prezent :P

     

    Duminica bate vantul rau, 45 km/h am citit pe accuweather. De aceea am ales ziua de sambata :D

     

    Salutare Bogdane, vezi k merg si eu cu tine sambata, se putea sa te las singur, tot vechea gasca ramane, se pare k nu prea se baga lumea.....dar noi sa fim sanatosi :banana:

     

    Pai ramane sa ne auzim la un telefon maine sa stabilim traseul si ora de plecare,

     

    Bafta omule :D :ok:

     

     

    :P Da Radule tot noi mai curajosi :baldy: vorbim pe maine, in principiu cred ca ar fi bine sa ne vedem la 9-9:15 la Arc, ce zici?

  16. salutare vreau si eu sa merg si daca ploua torential indiferent de vreme voi merge nu cred ca vom merge impreuna eu vreau sa merg 4-500km si iivoi face mam pacalit we trecut ma speriat vremea dimineata fulguia putin dar in rest a fost ok asa se intimpla cind nu esti hotarit calatorie frumoasa Pompiliu

     

     

     

    :baldy: calatorie placuta si tie Pompiliu!!!! Poate data viitoare te insotim si noi. Cand se face mai cald si se mai stabilizeaza vremea pornim si in calatorii mai lungi. Pana atunci.....toate bune!!!! :banana:

×
×
  • Creează nouă...