Sari la conținut

alexman

Membru
  • Număr conținut

    3
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Carnet moto din
    2005
  • Motocicleta
    Suzuki V-Strom 650

alexman's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Nicio problema, iti explic. Unul de-al vostru, adica motociclist, care inca va evita zilnic sa muriti pentru ca marea voastra majoritate sunteti teribilisti carora li se intampla lucruri nedrepte in trafic. Vorba aia, mai puneti si voi mana pe o carte si faceti niste cornete...
  2. Baieti, posturile voastre nu fac altceva decat sa confirme ca sunteti aici doar pentru mistouri. Nimic din ce am scris nu va da dreptul, nici macar in gluma, sa calificati pe unul de-al vostru, care inca va evita zilnic sa muriti. Nu vad relevanta numarului meu de postari si nici nu meritati unii din voi explicatiile de mai jos, dar vi le ofer totusi, cu un pic de scarba, ca sa aveti cu ce sa va ocupati dupa-amiaza: - contul pe care l-am inregistrat in 2004 nu l-am mai folosit de multa vreme si nu ii mai stiu parola, conduc motocicleta de tot atata timp - tipul motocicletei pe care o am nu cred ca are legatura cu skill-urile sau experientele fiecaruia dintre noi, si daca am ales un funbike (hai, radeti), are legatura cu maturitatea si nu cu testosteronul Inchid cu speranta ca poate invatati ceva din filmul pe care l-am postat, totusi. Mai ales ca mi-am luat 5 minute din viata sa va scriu tot de grija voastra.
  3. Salut, Ieri, pe autostrada Constanta - Bucuresti, la iesirea de la Rompetrol, 2 motociclete au produs un accident, atingandu-se. Fara victime, insa filmarea se poate constitui intr-o lectie pentru mersul in grup de 2. Parerea mea personala este ca cel din spate a vrut sa iasa primul de pe banda de acceleratie pentru a-i asigura celuilalt intrarea insa nu s-a sincronizat cu el. Nu se vede pe inregistrare, dar cel din spate s-a asigurat si cu capul, apoi cred ca s-a mai uitat o data in oglinda cand s-a intamplat neintamplatul... Daca ii cunoasteti, poate ne spun ei mai multe. Nu se vede foarte clar numarul de inmatriculare.
×
×
  • Creează nouă...