Sari la conținut

pepper000

Membru
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de pepper000

  1. asa am un feeling ca ficioru asta vrea o sportiva....

    NU prea, prefer naked

     

    si eu mi-am luat motorul in rate, dar am platit in 2 luni 3 rate a cate 3000 ron iar pe a patra am taraganat-o mai mult intelegandu-ma cu omul, dar nu am facut-o pe forum, vanzatorul era oarecum un cunoscut si nu statea in banii aia , oferta de a plati in rate fiind un argument de vanzare pe care eu l-am acceptat, am prezentat oarecare garantie, plus ca au garantat 3 oameni pentru mine...e altceva zic eu :)

     

    plus ca omul asta nici nu a zis ce vrea de fapt...el vrea o motocicleta in rate...serios???

     

    daca are 500 de euro si e un tip de incredere cu un job stabil sunt sigur ca mai primeste de la orice banca un credit de minim 2000 de euro... aici e intrebarea e eligibil???

     

    macar scrie corect, nu ca troll-ul ala de Damaschin....

    Ii ok dude, intrebam si eu inainte sa ma incurc cu banci si alte minuni.Am auzit povesti cu fel si fel de oameni cu motoare in rate si m-am gandit sa incerc aici inaite sa arunc cu banii.

  2. Salutare lume, dupa cum se vede si in titlu, vreau sa imi cumpar o motocicleta dar din pacate nu pot cu toti banii jos. Am tot cautat companii care sa faca acest lucru dar din pacate nu prea exista.

    Daca are cineva o oferta sau cunoasteti pe cineva va rog sa ma conctactati. Acte de rate legalizate cu un avans de 500 euro. Ms! :)

×
×
  • Creează nouă...