Sari la conținut

razer007

Membru
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de razer007

  1. Baietul e putin atipic la varsta lui...a se citi foarte dezvoltat pentru varsta lui. In situatia in care isi doreste sa circule legal, are variantele mai sus....in restul situatiilor poate sa isi achizitioneze orice motoreta, orice productie si orice capacitate.

    Eu unul nu mi-as sfatui si lasa nici copii mei sa inceapa prin a incalca regulile curente (legale si omenesti) sa isi ia la inceput ceva cu care se poate sinucide foarte usor.

    Presupunand ca in situatia de fata tanarul este chiar incepator...probabil ca s-o mai fi urcat pe ceva pe doua roti ca sa incerce senzatia si chiar s-o fi miscat cu ea.

    Aptitudinile deprinse progresiv sunt cele ce dureaza cel mai mult si sunt cele mai sanatoase in viata, nativi exista, dar si aceia au inceput probabil cu roata de 10-12''...

    Cam discutam in necunostinta de cauza acum, necunoscand despre el nici ce poate, nici cat poate, nici ce este, nici ce il vor lasa parintii sa faca, etc..

    Iar unele sfaturi nu sunt tocmai bine intelese daca nu sunt exprimate corespunzator.

     

    Toate bune

    Multumesc ! Am mai avut un moped cu care nu puteam face prea multe ... stand si in Piatra Neamt cu nenumarate trasee de enduro imi doresc ceva mai palpitant ...

  2. Am un prieten care vinde o Aprilia de 50 din 2007. Merge perfect. Nu stiu pretul dar nu cred ca vrea mai mult de 1000 euro. Daca esti interesat sau vrei detalii trimite mesaj pe privatAprilia RS 50. Am uitat sa specific. Din 2007

    Tu ai citit macar ce am scris ?! Vreau ENDURO !

  3. Salut ! Am 15 ani si la 16 ani vreau sa imi iau carnet auto pentru a putea conduce legal o motocicleta . As vrea sa imi iau una de enduro ! Aici apare o mare problema ... BANII ! As avea la dispozitie doar 1000 de euro . Acum mai am cateva intrebari ! Sa imi iau de 125cc sau 50cc ? As putea gasi ceva ca lumea la pretul asta ? Tin sa mentionez ca am mai avut un un moped de 49cc (chinezarie) si un atv de 49cc la care mai mult reparam decat ma plimbam ... P.S. am 1,80m si 62 kg !

×
×
  • Creează nouă...